Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ



ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να επανορθώσει ως προς τη φίλη και σύμμαχο Γερμανία, συλλαμβάνοντας και τιμωρώντας παραδειγματικά τον “ακραίο” Μανώλη Γλέζο.
Τέτοιες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο τις διμερείς σχέσεις και δημιουργούν επικίνδυνους αντικαπιταλιστικούς συνειρμούς.
Μπράβο στην κυβέρνηση Χριστόφια που συνέλαβε τον 19χρονο που τόλμησε να αμφισβητήσει την Τουρκική κυριαρχία.
Μπράβο στην Κυπριακή κυβέρνηση για τον πολιτισμό που επέδειξε επιστρέφοντας την σημαία της φίλης και συμμάχου, ζητώντας ταπεινά συγνώμμη.
Εκτός από τη σύλληψη του Γλέζου, προτείνουμε να παραδόσουμε και καμμιά χιλιάδα Εβραίους, κανένα μάρμαρο, τίποτα τσουβάλια χρυσό (αν έχει αφήσει ο Σημίτης) κλπ κλπ.


Eθνοφρουρός που υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα, διέσχισε την κοίτη του ποταμού και εισερχόμενος μέσα σε τουρκικό φυλάκιο, αφαίρεσε τουρκική σημαία και αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ο εθνοφρουρός συνελήφθη και η σημαία και το γιλέκο επεστράφησαν στα Ηνωμένα Έθνη για να παραδοθούν στους Τούρκους.
Ενώ η στρατευμένη νεολαία μας γράφει σελίδες απαράμιλης δόξας και μεγαλείου, το εφιαλτικό, ψοφοδεές και τουρκοπροσκυνημένο πολιτικό κατεστημένο παραδίδει πρωτοφανή μαθήματα ραγιαδισμού, δουλοπρέπειας και υποτέλειας.
Αντί να παρασημοφορήσει τον γενναίο εθνοφρουρό και να τον αναδείξει σε πρότυπο ανδρείας, και μαχητικότητας για όλους τους εθνοφρουρούς μας, για ολόκληρο τον Κυπριακό Ελληνισμό, τον εξευτελίζει συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντάς τον.
Μπράβο κ Χριστόφια………..
Μην σου χαλάσει και το κλίμα των συνομιλιών για την κατάπτυστη ομοσπονδία....
Και που είσαι να συλλάβεις κι ολους αυτούς που πολέμησαν το 1974…
Αυτοί θα ξανακρέμαγαν και τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη…
αναρτηση απο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου