Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΟΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ....ΣΥΝΑΝΕΣΗ!!!

"ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Οσοι τον έχουν χαρακτηρίσει ως "αέρα κοπανιστό", σήμερα δικαιώθηκαν πλήρως.
΄Ενα πολιτικό λεξιλόγιο, το οποίο αποτελείται από 45 λέξεις τις οποίες συνεχώς επαναλαμβάνει χωρίς αρχηγική στόφα, απογοήτευσε προ ολίγου στη Βουλή, ακόμα και το πολύ 5-6 βουλευτές της ΝΔ προσκείμενους σε αυτόν, που παρακολούθησαν την ομιλία του.
Τίποτα καινούργιο, τίποτα που να δείχνει οτι μπορεί να τον εμπιστευθεί η βάση της Ν.Δ., προκειμένου να ανακάμψει.
Αν όταν δημιούργησε το κόμμα Κ.Ε.Π., για να το κλείσει μετά απο λίγους μήνες, έλεγε οτι :

"΄Εκλεισε ο βιοϊστορικός κύκλος των κομμάτων της μεταπολίτευσης", σήμερα έκλεισε ως Αρχηγός την δική του "περίοδο"...
Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλειπής...

1 σχόλιο:

  1. Τωρα το καταλαβατε οτι ο θρασυτατος αυτος τυπος ειναι ασημαντος. Ο αστειος αυτο κυριος , ψηφιζετε απο δεκαδες χιλιαδες πολιτες των Αθηνων.
    ΣΤΟ πολιτικο σαφαρι ειχα διαβασει μια αναλυση σας που ελεγε στους ψηφοφορους ,να μην εχουν την ψευδαισθηση οτι αυτοι αποφασιζουν ποιοι θα εκλεγουν .ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ .Αυτοι που αποφασιζουν τι θα ψηφισουν οι ψηφοφοροι στην Α ΑΘΗΝΩΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .δηλαδη οι μεγαλοι επιχειρηματιες που τον χρησιμοποιουν σαν εκπροσωπο τους.
    Οταν αναφερεσθε σε τετοιους "πολιτικους καλο θα ειναι να μην βαζετε ουτε την φωτογραφια τους ,γιατι τους διαφημιζετε αθελα σας.
    Αλλωστε γιαυτο κανει δηλωσεις για να προβληθει απο τα μεσα .Η προβολη μονο τον ενδιαφερει και εαν αυτο πουλαει ,θα μας τον πασσαρουν σαν μεγαλο πολιτικο.
    Πολυ ευστοχα ειπατε οτι εχει περιορισμενο λεξιλογιο,αν τον ακουσετε να μιλαει Αγγλικα θα γελασετε πολυ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή