Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ.!!!


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...

Ένταση, σύγχυση, αναβρασμός, οργή και αγανάκτηση επικρατεί μεταξύ των οργανωμένων μελών και ψηφοφόρων του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Ομογένεια μετά τις φήμες που θέλουν την οργανωτική επιτροπή σύγκλησης συνεδρίου να αποκλείει, από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην ΝΔ, την ευρύτερη ομογένεια στην Αμερική και την Αυστραλία.
Μέχρι στιγμής επίσημα το θέμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί στην βάση αλλά επισήμως ούτε και στους υποψηφίους για το αξίωμα του προέδρου. Ωστόσο το ζήτημα το γνωρίζουν πολύ καλά και οι τέσσερις υποψήφιοι!
Το θέμα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά το Greek American News Agency που διευρευνά το ζήτημα, εδώ και μέρες και όλοι αρνούνται να πάρουν επισήμως θέση με το αιτιολογικό ότι είναι ένα θέμα που ακόμα δεν γνωρίζουν.
Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές μας όμως μέσα από τον κομματικό μηχανισμό ισχυρίζονται πως το θέμα συζητήθηκε-την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου- σε προηγούμενη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής και σιωπηρώς όλοι μαζί, όπως διαδίδεται, συμφώνησαν «για πολλούς λόγους να μην μετάσχουν στις εκλογές Ομογενείς από την Αυστραλία και την Αμερική».
Περισσοτερα διαβαστε εδω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου