Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ



Στην παρούσα φάση δεν θα πούμε κάτι περισσότερο για την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ ο Προκαθήμενος και πνευματικός ηγέτης της Ορθοδοδοξίας , Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από το τρέχον ρεπορτάζ όπως αυτό καλύπτεται αποκλειστικά και μόνον από τον Νικόλαο Παπαχρήστου ( επιλεγμένος μεταξύ όλων των εκλησιαστικών συντακτών έγκυρων εφημερίδων και άλλων ΜΜΕ της Ελλάδας που εν τω μεταξύ άγνωστο το γιατί αποκλείστικαν από ένα τόσο σημαντικό ταξίδι)...
Σε αυτό που θα σταθούμε, δεν είναι ούτε τα όσα λιτά, περιεκτικά και εντελώς συνοπτικά-σχεδόν ανύπαρκτο το θέμα της Αποστολικής περιοδείας όπως έχει χαρακτηριστεί το ταξίδι αυτό του Πατριάρχη στις πρώτες αλλά και τις μέσα σελίδες του Αμερικανικού Τύπου παρά το πολύ καλό τμήμα δημοσίων σχέσεων της ιεράς Αρχ. Αμερικής - έχουν αναφερθεί στον αμερικανικό Τύπο. Προς το παρόν έχουν υπάρξει μόνον μικρές αναφορές για το έργο του Οικουμενικού Πατριάρχη και την μέριμνα που επιδεικνύει από αναρρήσεως Του στον Πρώτο Πατριαρχικό Θρόνο της Ορθοδοξίας, για το Περιβάλλον.

Δεν θα σταθούμε ούτε στην συνάντηση που θα έχει ανήμερα της εθνικής μας εορτής-της 28ης Οκτωβρίου- με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Μπαν Κι Μουν.
Ούτε φυ
σικά σε όλα τα άλλα τα evnet που έχουν προγραμματιστεί προς τιμήν του υψηλού προσκεκλημένου
Περισσότερα εδω:
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου