Κυριακή 30 Μαΐου 2010

"ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ" ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΛΙΤ..!!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ...
 
Τό είπε το 2009 η σημερινη Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Χίλαρι Κλίντον ότι : "Η Τουρκία είναι η αναδυόμενη Παγκόσμια Δύναμη"
Η διεθνώς "σεσημασμένη" GOLDMAN SACHS, προβλέπει σήμερα ότι η Τουρκία μέχρι το 2050 , θα είναι 9η Παγκόσμια Οικονομικά δύναμη και ότι η Ελλάδα θα... ανήκει στην Τουρκική σφαίρα επιρροής...!!!
Με μελετημένα και μακρόπνοα σχέδια, εισδύει οικονομικά στα Βαλκάνια, παίρνει όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα σε Σερβία -- Μαυροβούνιο -- Βοσνία -- Ερζεγοβίνη -- Αλβανία, προωθεί τα Γεωπολιτικά της συμφέροντα και αποδυναμώνει την διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδος στις διαφορές της με το Αιγαίο....
Η..."πλάκα" είναι , ότι στην πρόσφατη επισκεψή στην Αθήνα ο Ερντογάν ζήτησε από τον Γιώργο να απλουστευθούν οι διαδικασίες για τις επενδύσεις , προκειμένου να έχει την δυνατότητα η Άγκυρα να διεισδύσει και εδώ , πέραν του γεγονότος ότι προσεφέρθη ( αλλά δεν το γράφουν ) να αγοράσει και Ελληνικά Ομόλογα ....!!!.
Άν η Ελλάδα ειναι ..."παρούσα" σε αυτή την νεά πραγματικότητα που διαμορφώνεται με την Τουρκία να αναπτύσει τα συμφεροντά της σε Βαλκάνια -- Κάυκασο -- Μ.Ανατολή -- και τμήμα της Β.Αφρικής , μόνο ο Γιώργος με τον Δρούτσα , ξέρουν να απαντήσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου