Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ..ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ GIORGO...

ΜΕ ΤΟ .."ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...


Τώρα αρχίζει το μεγαλο φαγοπότι..
Οί νταβατζήδες με την κυβέρνηση του GIORGOY βρήκαν τον πραγματικό σύμμαχο και φίλο...
Η κοινοπραξία των ΕΛΛΑΚΤΩΡ -- J&P ΑΒΑΞ-- HOCHTIEF-- VINCI, πού έχει αναλάβει την υλοποίηση και εκμετάλλευση του οδικού άξονα " Μαλιακός --Κλειδί " από σήμερα τα μεσάνυχτα , επιβάλλει νέο χαράτσι στά διόδια και μάλιστα οι "μάγκες" της κοινοπραξίας προσθέτουν μαι νέους πλευρικούς σταθμούς...
Σημειώνουμε ότι τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκαν τα διόδια κατά 45% και η νέα αύξηση είναι 30%,...
GIORGO , Δώστα όλα στούς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ...ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ...!!!

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες προτιμούν το πακέτο στήριξης Ε.Ε.-ΔΝΤ, έστω κι αν αυτό συνοδεύεται από μέτρα λιτότητας, από τη χρεοκοπία και δηλώνουν πρόθυμοι να κάνουν θυσίες, ώστε να επιλυθεί η κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα». Το ερώτημα που τέθηκε στους 1.000 συμμετέχοντες ήταν: «Είστε υπέρ του προγράμματος Ε.Ε.-ΔΝΤ που αποσκοπεί στη διάσωση της χώρας ή υπέρ της απόρριψής του με κίνδυνο χρεοκοπίας;».

    Φοβερή η ερώτηση του γκάλοπ "είστε υπέρ της διάσωσης με το ΔΝΤ ή υπέρ της χρεωκοπίας" εντελώς στημένη. Δηλαδή τι να απαντήσει ο κόσμος ναι είμαι υπέρ της χρεωκοπίας; Γιατί η ερώτηση δεν ήταν "είστε υπέρ της διάσωσης με άλλο τρόπο ή την λιτότητα με προσφυγή στο ΔΝΤ" και τότε να ξαναμετρούσαμε τις απαντήσεις. Στημένα γκάλοπ για να επηρρεάσουν την κοινή γνώμη. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή