Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

NA ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ BLOGS

Ο "ΜΠΟΥΛΗΣ" ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ...INTERCONTINENTAL

  Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής για να εξασφαλίσει την στήριξη και την ανοχή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κάλεσε στην ημερίδα “Ελληνική Επικαιρότητα - Στοχευμένες Δράσεις” την Τρίτη 16 Μαρτίου, πάνω από 50 δημοσιογράφους της περιοχής του!!!! Έτσι βάπτισε την προπαγάνδα ο Μπούλης της Προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ.Μάλιστα οι 50+ προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες σταθμών, και εφημερίδων κατέλυσαν στο πέντε αστέρων Intercontinental με έξοδα φυσικά της Γενικής Γραμματείας Τύπου δηλαδή του Ελληνικού Λαού!!!! Δείτε τιμές στο σάιτ του ξενοδοχείου.

Δείτε χλιδή:

http://www.holiday-in-athens.com/athens/gr/hotel-intercontinental-athens.html

 Την είδηση επιβεβαιώνει Ροδοπίτικο μπλόγκ σ’ αυτήν την διεύθυνση:

http://oasxoliastos.blogspot.com/2010/04/blog-post_03.html

Ο Μπούλης της πράσινης προπαγάνδας που θέλει να τα “βάλει” με τα blogs “παρέθεσε” με τα χρήματα του ελληνικού λαού και γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Πλάκας στους δημοσιογράφους – εκδότες – καναλάρχες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φορώντας τα Burbery πουκαμισάκια του και παρουσία κι άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ! Όλα για την περιφέρεια του Υπουργού. 

Βλέπε και φωτογραφία εδώ από το έγκυρο πόρταλ της περιοχής του:

http://rodopinews.gr/?p=6318  

Μάλιστα ο υπουργός της προπαγάνδας άκουσον – άκουσον με τα λεφτά του ελληνικού λαού είπε: “αυτή θα είναι μόνο η αρχή, αφού οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτές τις δύο ημέρες στην Αθήνα θα ανοίξουν δίαυλους επικοινωνίας που θα είναι προς όφελος της ενημέρωσης του Έλληνα πολίτη”. 

Έχει το θράσος ο πολύς “κύριος” Πεταλωτής να απειλεί "θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs";

Ζούμε σε καθεστώς χούντας και δεν το ξέρουμε; Κύριε Πεταλωτή απειλείτε με φίμωση και λογοκρισία των blogs επειδή σας πονάνε; Την απάντηση όμως ο κύριος Πεταλωτής θα την πάρει από αυτά που θα βγουν τις επόμενες μέρες από την ελεύθερη ενημέρωση των blogs κατά της χούντας του. Μήπως θέλει να φιμώσει τα blogs γιατι γίνονται επικίνδυνα για την θεσούλα του και για όσους εκείνος βολεύει;

 Πάρτε ακόμα μια γεύση για ποιους λόγους θέλει να φιμώσει τα blogs:

http://fonirodopis.gr/press/?p=16755

Περισσότερα εδώ:

http://boulis-room.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου