Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ &… «πελατεία»…!!!

ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ «ΣΑΒΟΥΡΑ» ΕΧΕΙ ΑΘΡΟΩΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ και ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντης του ΛΑΟΣ


«Πλατεία και πελατεία».
Τις χωρίζει μόνο ένα (ε)
Η πελατεία βγήκε στη πλατεία, γιατί δεν μπορεί πια να ικανοποιηθεί»….!!!
(απόσπασμα από την ομιλία
Καρατζαφέρη στη Βουλή την 08/06/2011).
Με πολύ δόση υποκρισίας και περισσή αυθάδεια και με ένα λογοπαίγνιο για να ελαφρύνει το θέμα, χρέωσε την "πελατεία" στα Κυβερνητικά κόμματα κατηγορώντας τα, ότι εσείς δημιουργήσατε σήμερα την πλατεία με την "πελατεία" και την οικονομική κρίση.
Τι μας λέει ο Καρατζαφέρης;
Δεν έχει καμία σχέση με την "πελατεία" και τις πελατειακές σχέσεις;
Αν ισχυριστεί, ότι προβλέπονταν από νόμους, ή ότι ήταν απόφαση των Προέδρων της Βουλής, γιατί δέχτηκε νε συμπράξει σε αναξιοκρατικούς διορισμούς;
Πόσους διόρισε και με ποια ποιοτικά κριτήρια (τυπικά και ουσιαστικά προσόντα), σε χρόνο μάλιστα που είναι στην ελάσσονα αντιπολίτευση, «παρακαλώντας, απαιτώντας, ή οτιδήποτε άλλο μέσο» προς Προέδρους, Υπουργούς και άλλους αξιωματούχους, και πόσους θα διόριζε αν ήταν στην Κυβέρνηση;
Κι ύστερα καταγγέλλει με υποκρισία τις πελατειακές σχέσεις, που συνέπραξε και ο ίδιος και προτείνει ο αθεόφοβος σήμερα περιορισμό του Δημόσιου τομέα, μείωση των Δημοσίων υπαλλήλων κλπ, αφού όμως διόρισε τους δικούς του και χαρακτηρίζει σήμερα τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους . . . «σαβούρα». . .!!! (3.10.2011).
Εδώ ταιριάζει το «γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει», ή εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο Καρατζαφέρης.
Ανάμεσα σε διορισμένους, αποσπασμένους και μετακλητούς δύσκολα θα βρεις ποιότητα γιατί τα κριτήρια επιλογής για τον Καρατζαφέρη είναι . . .άλλα (συγγενείς, παιδιά φίλων, κουμπάροι, φίλες, φίλοι, κλπ).
Τα περιγράφει όλα τόσο καλά και στοχευόμενα ο κ.Τάσος Τσακίρογλου στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» με τα παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
*-- Τι και εάν καταγγέλλει τις πρακτικές των άλλων κομμάτων;
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναδεικνύεται σε «εξπέρ» στους κομματικούς διορισμούς στη Βουλή για τα «δικά του παιδιά».
Μάλιστα ακόμα και εν μέσω κρίσης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξασφάλισε τους τελευταίους μήνες μια πολυπόθητη θέση εργασίας σε αρκετούς στενούς συνεργάτες του.

Και δεν είναι μόνο αυτοί.
Στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφοι του Τηλε-άστυ, του Ράδιο-άστυ και της εφημερίδας «Α1» είναι μεταξύ των «εκλεκτών»}.
* -- Οι μεθοδεύσεις αυτές μπορεί να μην παραβιάζουν το νόμο, δεν παύουν όμως να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.
Τα αρνητικά σχόλια περισσεύουν ακόμη και στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ.
«Με την πρακτική αυτή ο πρόεδρος παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας που ο ίδιος διακηρύσσει» λέει στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας ότι σε περιόδους όπως η σημερινή όλοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί}.
Δεν χρειάζεται να παραθέσουμε ονόματα
Πρώτον γιατί είναι γνωστά, αφού έχουν δημοσιοποιηθεί στον Τύπο, στα BLOGS, σε λίστες της Βουλής, κλπ, με τα αντίστοιχα ΦΕΚ και δεύτερο για να αφήνουμε αυτά τα παιδάκια να λένε στον περίγυρο τους ότι διορίστηκαν με την αξία τους, ΤΡΟΜΑΡΑ τους.

2 σχόλια:

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ
    ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΓΩ;
    ΚΟΚΚΙΝΟΥ , ΙΔΙΑΙΤέΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
    ΝΥΦΕΣ, ΠΑΡΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ !!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ , ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες Νίκο,,,, και μας ενημερώνεις !!!!.Να σε ενημερώσω και εγώ με την σειρά μου , στο μέτρο το δυνατου,που μπορώ και που είμαι θέση να γνωρίζω για το κανάλι και ξέρεις για ποιο κανάλι εννοώ.....Και εκεί προωθούνται άτομα που δεν αξίζουν και μένουν στην αφάνεια άξιοι δημοσιογράφοι!!!!!!!!,.Ενδυκτεικά αναφέρω και είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Βίκυς, που αφού έφαγε πόρτα από όπου κι αν προσπάθησε να εργαστεί, τελικά έπεισε κάποιους και την προσέλαβαν στο κανάλι.(!!!!!!!!!!!!)

    Θα μου πεις "μαγκιά" της....Δεν είναι όμως έτσι γιατί εαν εξετάσεις το ποιόν της και το παρελθόν της θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν ταιριάζουν ουτε στην δική σου ούτε στην δική μου ηθική.Αποδεδειγμένα η γυναίκα αυτή πέρα το ότι δεν είναι δημοσιογράφος είναι και μπλεγμένη σε άλλα "κόλπα" της νύχτας.......ΨΑΞΤΟ ΨΑΞΤΟ.Θα ανακαλύψεις πράγματα και γεγονότα που δεν θα τα πιστεύεις και με τρελλαίνει ρε Νίκο ότι με τέτοια φαινόμενα τύπου Βίκης διαγράφουν το έργο μας και ο κόσμος που βλέπει και ξέρει μας απαξιώνει ,γιατί μας θεωρεί ίδιους με αυτούς.Ψάξτο και εγω θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή