Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο... ΚΑΤΕΛΗΣ (Κάτμαν)ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ «ΡΩΣΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ»..!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ και ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ...!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Rress o πασίγνωστος Κατέλης ή Κάτμαν, συνοδευόμενος από Έλληνα επιχειρηματία πού δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, επισκέφθηκε την Μόσχα προκειμένου να προωθήσει τις διπλωματικές σχέσεις Ελλάδος--Ρωσίας.
Συνάντησε υψηλά… «ιστάμενους» Ρώσους αξιωματούχους με τούς οποίους συζήτησε την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδος προκειμένου να βγεί από το οικονομικό αδιέξοδο και να δοθεί λύση πρίν τις αποφάσεις Μέρκελ-Σαρκοζί.
Κατά δε ευτυχή συγκυρία συνάντησε και τον Πούτιν σε Ελληνικό σουβλατζίδικο και σε συζήτηση στα… «όρθια» τού είπε να επισκεφθεί το συντομότερο την Ελλάδα και μάλιστα πριν τις αποφάσεις γιά το το οριστικό «κούρεμα» του χρέους.
Ο Πούτιν τον διαβεβαίωσε, ότι μόλις πάρει την πρόσκληση από την Ελληνική Κυβέρνηση αμέσως και δη την άλλη ημέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα.!!!
Πάντως εξέφρασε την εκπληξή του, δεδομένου ότι ακόμη η πρόσκληση δεν κατέφθασε…
Ο Κατέλης του είπε ότι «θα οφείλεται σε κάποια γραφειοκρατική διαδικασία ή κάποιες διατυπώσεις»…!!!
Οποιαδήποτε συνέχεια επαφών Κατέλη με «Αξιωματούχους» και άλλων Χωρών, θα έχουμε ενημέρωση από την πρωϊνή εκπομπή του… Αυτιά…!!!
«Έτσι και εμείς θα ζήσουμε καλά και αυτοί καλύτερα»…

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Αν θέλετε ξαναβάλτε το feed μας http://feeds.feedburner.com/AllDayNews4u γιατί είχε κολλήσει και δεν πέφτουν τα θέματα μας
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή