Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΕΡΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ... «ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ»...!!!

Η «ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ... ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ...!!!

Δέν είμαστε και δεν θέλουμε να πάρουμε το μέρος της Χρυσής Αυγής.
Δεν κρυβόμαστε, δεν φοράμε κουκούλες, είναι σαφές ότι στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά και κατά δεύτερο ή επόμενο λόγο Ν.Δ...
Ανήκουμε στη λαϊκή δεξιά πού από το 1980 και εντεύθεν δεν τολμούσε να πεί, ούτε το ονομά της,  λόγω της  Πασοκοαριστερής τρομοκρατίας,

πού είχε επιβληθεί πρωτίστως από την κρατική ΕΡΤ, τού σημερινού γελοίου καί όψιμου «πατριώτη» (των Α.Ε. τού Καμμένου) Τέρενς Κουϊκ καί την καθιέρωσαν στην δημόσια διοίκηση οι πρασινοφρουροί με τις...λοιπές αριστερές δυνάμεις...!!!
Δεν τολμούσαμε να πούμε ότι είμαστε...δεξιοί...!!!
Το ιδεολογικό προνόμιο του Homo Pasokus καί της αριστερής πλειοδοσίας, υποχρέωνε τις εκάστοτε ηγεσίες της Ν.Δ. να κάνουν αναφορές σε «μεσαιοχωρίτικες»  αντιλήψεις γιά να...νομιμοποιηθούν ιδεολογικά...
Μιλάμε γιά τέτοια κατάντια...!!!
Γιά πρώτη φορά πήραμε θάρρος καί είπαμε  ότι είμαστε δεξιοί όταν Αρχηγός της Ν.Δ. έγινε ο Αντώνης Σαμαράς...!!!
Στο πλαίσιο αυτό οι αριστεροί είχαν ασυλία στα ΜΜΕ και μπορούσαν να εκτοξεύουν ότι πρόστυχο και ψευδές τους κατέβαινε με την «ευλογία» των καθεστωτικών δημοσιογράφων, όπως συμβαίνει ακόμη καί σήμερα.
*-Καίνε την Αθήνα, σκοτώνωνται τρείς άνθρωποι στη Μarfin καί η αριστερή πλιατσικολογία με την ασυλία των ΜΜΕ, το λέει λαική αγανάκτηση.
*-Πάνε μάρτυρες υπεράσπισης των τρομοκρατών καί το λένε υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
*-Δικάζεται ο γιός του Βούτση γιά ληστεία και η μαμά του με τον μπαμπά του στο δικαστήριο γιά να υπερασπισθούν τον γιόκα τους,  λενε την ληστεία...απαλοτρίωση...!!!
Έ, άντεστε στο διάολο επιτέλους...
 Mία κυρία δημοσιογράφος μειωμένης γυναικείας «συρμαγιάς», συμπεριφέρεται ως αγοραίος άντρας στά κανάλια, προσφωνεί εκ συστήματος με το «ρε ανθρωπέ μου» τούς συνομιλητές της και έχει την απαίτηση απαξάπαντες οι συνδιαλεγόμενοι μαζί της να της συμπεριφέρονται ως έχοντας απεναντί τους πραγματική...γυναίκα...!!!
Χθές η έν λόγω κυρία με την ερμαφρόδιτη συμπεριφορά αφού αποκάλεσε τον κατ΄εξοχήν και άν μη τι άλλο αρσενικό Κασιδιάρη «πουσταριό» --κανένας δημοσιογράφος δεν το επισημαίνει-- τού έριξε και κατάμουτρα τον Ριζοσπάστη με το... σφυροδρέπανο...!!!
Καί έπρεπε ο Κασιδιάρης να το ανεχθεί να μην αντιδράσει στην λεκτική βία και την χειροδικία της εν λόγω κυρίας, επειδή γράφει στην ταυτοτητά της ότι είναι γένους... θηλυκού...!!! 
Ή έπρεπε να ανεχθεί στις άναρθρες και «υστερικές» κραυγές της Δούρου πού πού στο δρόμο πού χάραξε η ερμαφρόδιτη, την συναγωνίζεται σε... «υστερία». 
Τ ο «αυγό του φιδιού» το επώασε και το επωάζει η αριστερά με την συμπεριφορά της καί άν έβγαιναν στην κοινωνία θα καταλάβαιναν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι με τον Κασιδιάρη πού επικροτεί την αντιδρασή του, εκτός και άν αντιστρέψει ως μάρτυς στο Δικαστήριο την κοινή γνώμη ο γίγαντας δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής ο...Δελατόλας...!!!

26 σχόλια:

  1. Έλα …"Ελένη... καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό. Δηλαδή « Βγάλε ένα ενταλματάκι στον Κασιδιαρη ».



    Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση; Στη γυναίκα σου, στην κόρη σου, στη φιλενάδα σου; Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου; Πληροφοριοδότης της είσαι;
    Ο κύριος Δελατόλας δεξιά με το τηλέφωνο στ' αυτί παίρνει την Ράϊκου. Κολλητάρια είναι;
    Βλέποντας το βίντεο που ακολούθησε τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη διαπιστώνουμε κάτι που μας προξένησε αλγεινή εντύπωση και που όλοι το πέρασαν στο ντούκου. Ο ίδιος ο Αντώνης Δελατόλας, δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας Ποντίκι, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, ενημέρωσε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου η οποία ζήτησε τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη με την αυτόφωρη διαδικασία, όπως ακούγεται στο βίντεο. Ακούστε όμως προσεκτικά στα 31" του βίντεο πως απευθύνεται στη Δικαστικό ο Αντώνης Δελατόλας: "Ελένη... καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό..."!!!μετά αντιλαμβάνονται ότι ακούγεται στον αέρα και τα μικρόφωνα κλείνουν, ο δε Δελατόλας φεύγει από το πάνελ κι επανέρχεται σε δύο λεπτά και ενημερώνει τους υπολοίπους για τη συνομιλία του με την κυρία Εισαγγελέα, και ωωω του θαύματος σε λίγο βγήκα ένταλμα σύλληψης του ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ.
    Τα ερωτηματικά προκύπτουν από μόνα τους: Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση; Στη γυναίκα σου, στην κόρη σου, στη φιλενάδα σου; Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου; Κι ας υποθέσουμε πως είστε φιλαράκια με την Εισαγγελέα, γιατί την εκθέτεις; Πως την έπεισες για τη σοβαρότητα της πράξης του Κασιδιάρη και διέταξε αμέσως τη σύλληψή του, κατά τη δήλωσή σου; Εμείς, αν ο μη γένοιτο μας συμβεί κάτι, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της; κι αν ναι θα μας δώσεις το τηλέφωνό της; Λίγος σεβασμός ρε! τουλάχιστον στο πρόσωπο της Δικαιοσύνης! Θα μας πείτε πως ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα.

    http://ixnos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4581.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η ποιότητα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης που θέλουν να εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα ο Τσίπρας και τα τσιράκια σαν τον Δελατόλα και την "σπουδαία" κα εισαγγελέα. Θα καταδικάζουν στον αέρα οτιδήποτε τους ενοχλεί και με ένα τηλεφώνημα μόνο (έτσι θα υλοποιήσουν και την υπόσχεσή τους για ταχεία απονομή διακαιοσύνης). Και η κα εισαγγελέας , "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη" άμεσα και χωρίς χρονοτριβή θα διατάζει τον εγκλεισμό σε τρελλάδικα για θεραπεία , κατά τα πρότυπα της Σοβιετική Ένωσης , καθένα που θα ενοχλεί τους "δημοκράτες" αφέντες της. Μπράβο και σε ανώτερα. Και πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πού ξέρεις και σε καμμία δύσκολη περίσταση και πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μυλωνόπουλε, γράφεις και μιλάς την γλώσσα της αλήθειας και της πραγματικής πολιτικης.
    Σου αναγνωρίζουμε ότι είσαι μάγκας και άντρας και ξέρεις και Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΆ ΤΑ ΧΏΝΕΙΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗ ΑΡΧΙΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νομιζουν οτι θα εγκαταλειψουμε
    την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???

    Με το οργιο εγκληματικοτητας που υπαρχει
    απο λαθρομεταναστες
    τωρα την θελουμε πιο πολυ,
    για εμπροσθοφυλακη
    στον αγωνα για λευτερια της πατριδας....

    59χρονος πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αγιάσει το στόμα σας. Κάποτε είπα σε μια συνδικαλίστρια του ΚΚΕ εσωτερικού "αει γα...σου και μου απάντησε "και γω αυτό θέλω", δυστυχώς στα ανέραστα, ομοφυλοφυλικά, λεσβιακά και άλλα δημοκρατικά κορίτσια, κατάντησε η βρισιά ευχή!!!!!!!!!!! Και τι θα δούμε και θα ακούσουμε ακόμη. Βλέπετε το "κουμούνι" κατάντησε βρισιά ένω το "φασίστας" είναι ψωμοτύρι και το κόκκινο φασισταριό το λέει με τόση ευκολία που καταντάει ανούσιο. Πιστεύω ότι το ΚΚΕ να πάθει τέτοιο στραπάτσο που θα βγάλουνε την Παπαρήγα χαφιέ του Τσίπρα. Και μη χειρότερα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Αυτός που πάσχει από κασίδα (πάθηση του τριχωτού της κεφαλής)

    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ: Γενναίος άνδρας, λαμπρός πολιτικός, που τα έβαλε με δύο γυναίκες και
    κρύβεται τώρα για να μην συλληφθεί, υπόδικος για ληστεία με χρήση βίας, οπλοκατοχή
    και οπλοχρησία σε βαθμό κακουργήματος. Πρότυπό του: Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ληστεία «με χρήση βίας» (sic), οπλοκατοχή «σε βαθμό κακουργήματος» (: μήπως του βρήκαν τανκς μέσα στο… διαμέρισμα που μένει και δεν το ξέρουμε;) κλπ. Χμμμ μάλιστα! Ο,τι πεις!
      Δεν μου λες ρε φανατικό συριζαίικο κομματόσκυλο, σε ποιο τρελλό όνειρό σου είδες τις κατηγορίες, που λες, κατά Κασσιδιάρη; Μήπως η Ράϊκου, η γνωστή «Ελένη», η φίλη του φίλου σας Αντωνάκη Δελατόλλα, άσκησε και αυτήν την… «τόσο αντικειμενική» δίωξη στον Κασσιδιάρη και … δεν την ξέρουμε; Μήπως μετά το σκαμπίλι στη τρελαμμένη γεροντοκόρη και αντρογύναικα-λεσβία (αυτήν που αποκαλείς.. «ανυπεράσπιστη γυναίκα») είδες –πάλι- το «φάντασμα Κασσιδιάρη», στους εφιάλτες σας που σας στοιχειώνουν για τη ΧΑ, και μπέρδεψες τα όνειρά σου, με τις μολότωφ, με τις ρουκέτες και τα αυτοσχέδια εκρηκτικά που κατασκευάζουν και εκτοξεύουν οι αναρχοσυνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ από τα πανεπιστήμια που γι’ αυτό το σκοπό καταλαμβάνουν, μαζί με τους αγαπημένους του λαθρομετανάστες, στα… μετσόβεια που τους παραχωρούνται για να εκπέμπουν ελεύθερα… το indymedia, προτρέποντας να δολοφονούν αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς με χρήση καλάσνικοφ και αντάρτικου πόλης, να καίνε ζωντανούς απλούς εργαζόμενους, σαν αυτούς στη Μαrfin Bank και στις άλλες τράπεζες, που τακτικά ληστεύουν-«απαλλοτριώνουν», σαν τον καταδικασθέντα υιό-Βούτση, για τους σκοπούς της … «λαϊκής επανάστασης»; Γιατί, εγώ τέτοιες, και μάλιστα συχνότατες ληστείες, οπλοκατοχές και οπλοφορίες «σε βαθμό κακουργήματος», ξέρω!
      Μάλλον, συριζάκι μου, δεν έχεις καλή πληροφόρηση περί της δίωξης Κασσιδιάρη… στο indymedia και την…. Αυγή, από όπου αντλείτε τις σχετικές «πληροφορίες». Εγώ, και άλλοι αδέσμευτοι αναγνώστες, ξέρουμε μόνο την επίσημη κατηγορία του δικαστηρίου, για απλή συνέργια του Κασσιδιάρη, που και συνίσταται στο ότι (δήθεν) ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΛΕΣ (που έγινε αλλού!) το αυτοκίνητο του για να διαφύγουν επιβιβαζόμενοι κάποιοι ΑΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ (που απλώς ήρθαν στα χέρια με πέντε τραμπούκους καταληψίες φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ στο πανεπιστήμιο). Η δε κατηγορία του βασίζεται και αντιγράφει κατά λέξη αυτούσια μια και μοναδική (!) υπάρχουσα στη δικογραφία κατασκευασμένη κατάθεση μάρτυρος εναντίον του, η οποία «όλως τυχαίως διερχόταν από το δρόμο» -σύμφωνα με την κατάθεσή της!- και «όλως τυχαίως»… τυγχάνει πολιτευόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ (!) καθηγήτρια, που –φυσικά- «ανεγνώρισε… εκ των υστέρων» τον (άγνωστο σε αυτήν οδηγό!) από φωτογραφίες «μελών της ΧΑ» που της επεδείχθησαν - πού αλλού;- στην «Ειδική Ασφάλεια Προστασίας του Πολιτεύματος» (βλ. «Δίωξης της ΧΑ»!!) από τα κομματόσκυλα του γνωστού Λευτεράκη του Οικονόμου. Και τούτο , άσχετα με τον αποδεδειγμένο με επίσημα χαρτιά ισχυρισμό του Κασσιδιάρη που προσκόμισε στον ανακριτή, ότι το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο όλη την ημέρα στο parking της δουλειάς του, ως ιατρικού επισκέπτη, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και, άρα, ήταν λογικά αδύνατον να οδηγεί ταυτόχρονα το αυτοκίνητό του σε άλλο χώρο, χιλιόμετρα μάλιστα μακριά από το σημείο του parking του! Την δε αρχή του νομικού μας πολιτισμού ότι (κάθε) κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρις της καταδίκης του από δικαστήριο (: o Κασσιδιάρης δεν έχει δικαστεί ακόμη, έστω για τις κατηγορίες του αυτές!), την ξέρετε εσείς τα συριζαίϊκα κομματόσκυλα εκεί στην Κουμουνδούρου, εσύ, η Δούρου (που τον προσέβαλε, ανεμπόδιστη, στην εκπομπή Παπαδάκη για μια δίκη που δεν έχει ακόμη γίνει!) και κάποιες συρόμενες από τις κραυγές σας… οπορτουνίστριες δικαστίνες του κοινού… πασοκοσυριζονεοδημοκρατοσυναφιού σας, ή την εφαρμόζουν μονομερώς μόνο για τους τρομοκράτες και ακροαριστερούς δολοφόνους, τους οποίους –μόνο!- τρέχουν να υπερασπίσουν στα δικαστήρια οι συριζαίοι πολιτικοί , είτε ως δικηγόροι (τους) είτε ως μάρτυρες υπεράσπισής (τους);
      Γι’ αυτό, βούλωστο καλύτερα, αναρχοσυριζαίε, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί….

      Διαγραφή
  8. Όταν η δικαιοσύνη είναι υποταγμένη στους "δημοκρατικούς της Ελλάδας" καλύτερα να την αποφεύγεις. Η τυφλή δικαιοσύνη δεν βλέπει την πλαστογράφηση που κάθε μέρα προσπαθούν να κάνουν οι αριστεροί στην αλήθεια, βλέπει τις σφαλιάρες στις "γυναίκες-προκλήσεις". Ας είναι η πλαστογράφηση της πραγματικότητας είναι προνόμιο της αριστεράς. Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ....ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΔΟΥΡΕΝΑ....ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ.....ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΘΑ ΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ οι ληστές που προέρχονται απο το ΣΥΡΙΖΑ είναι λαϊκοί αγωνιστές , Ρομπέν των δασών , απαλλοτριωτές και γω δεν ξέρω τί άλλο. Τόση φανατίλα πιά , τόσος αριστερός φασισμός , τόση υποκρισία ; Απο αυτούς δεν εκπλήττομαι , εκπλήττομαι όμως απο την απόλυτη βουβαμάρα των ΜΜΕ. Των πουλημένων ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολα τα δεξια blog αποκαλυφθηκατε
    Φιλοναζιστες με χουντικα κομπλεξ που με το ζορι το παιζετε δημοκρατες
    Ντροπη σας
    Για αυτο αλλωστε υποστηριζετε και το χουντοΜνημονιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ελα ρε πουσταριό-λεσβία, που χάθηκες;;

      Διαγραφή
    2. Λέλο άντε να κάνεις τρενάκι με τους υπόλοιπους προοδευτικούς συντρόφους σου....

      Διαγραφή
    3. Eλα ρε πρώην κομμούνι από τα ΚΝΑΤ και τώρα αντιεξουσιαστή με το ροζ φουλάρι και το αστέρι πού χάθηκες εσύ; καταλαβαίνουμε, πολλή δουλειά προεκλογικά, εεε, ειδικά τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζεστε και να κυβερνήστε... Πού οι παλιές "δόξες" σου, από τις μολότωφ στο Σύνταγμα, τις επαναστατικές προκηρύξεις από το Ρήγα και το κοπροσκυλοκαθησιό στο δημοσιουπαλληλίκι, στην κυβέρνηση να μάχεστε εναντίον Μέρκελ και Ολαντρέου! Υπερκόπωση! Ζητήστε εδώ και τώρα να σας κόψει ο Πικραμμένος νέο επίδομα "βαριάς και αθυγιεινής"...

      Διαγραφή
  12. Με μεγάλη μου λύπη, διαπίστωσα ότι έλειπε ακόμη ένα σούργελο από το πάνελ, η Ρεπούση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δελατολας,ενας ακομη ψευτοπροδευτικος και πιονακι του συστηματος,της πιο αναισχυντηςταχα μου αριστερας.ενας επαγγελματιας,απο την δημοσιογραφικη και συναμα συστημικη ελιτ.των γνωστων εδω και χρονια καθεστωτικων αφεντικων.για τους υπολοιπους δεν αναφερομαι,αποτελουν εξαλλως τους γνωστους σφουγκοκολαριους της εκαλης και των βορειων πραστειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολιτικο σαφαρι φιλοναζιστες
    δεξι εξτρεμ φιλοναζιστες
    εμπρος δραμα φιλοναζιστες
    Δεξια blog που αποκαλυφθηκε ο φιλοναζισμος τους μετα τη πραξη του Κασιδιαρη
    Να ποιοι επωαζουν το αυγο
    Οι κομπλεξικοι Δεξιοι που γουσταρουν τις χουντες και του Μνημονιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πανίβλακα, ξεστραβώσου και δες τους σφαγείς που υποστηρίζεις: http://clubs.pathfinder.gr/bbc/667457

      Διαγραφή
    2. Ομοφυλοφιλικό "συνιστούν"-αρχιδάκι του Σύριζα, κομπλεξικέ μλκ "Ελληνα" αριστερέ πισωγλέντη, πήγαινε πάλι να γλύψεις την Παρασκευή τον φούτσο κάνενός Αλβανοαφγανού ισλαμομουτζαχεντίν, με τους οποίους μαζί θα διαδηλώσετε (πάλι) μαζί εναντίον των κακών "ρατσιστών" Ελλήνων, μπας και βρείς εκεί τον εραστή που στη χώσει για τα καλά στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ κωλοτρυπίδα σου...

      Διαγραφή
  15. Αγαπητοί φίλοι

    μαθαίνω από γνωστούς μου εκπαιδευτικούς ότι ο Ηλίας Κασσιδιάρης έχει γίνει μέσα στα Λύκεια εθνικός ήρωας.
    Τον προκάλεσαν η κα Δούρου με την κα Κανέλλη αλλά έπεσαν μέσα στην παγίδα που έστησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λαθρομετανάστες Πακιστανοί απαίτησαν με πορεία τους να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χαλκίδα!!! 1 κομα η χρυση αυγη θα βγει και τοτε θα τρεμει ο κ@λ@ σας προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 300 ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ......
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ Χ-ΑΥΓΗ? ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΖΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ……ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ? ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…….
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ….????? ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Σκύλα …."Μήπως πας και σε άλλα μπουρδέλα", Γερμανό-τσολιά , φασιστάριο…

    Η Χάρυβδη … την πήρες την αναβολή ….

    Ο Kασιδιάρης ζητά επιτακτικά να σταματήσει ο Παπαδάκης την Χάρυβδη , γιατί αναφέρεται επί προσωπικού θέματος , για παλιά υπόθεση του που είναι υπό εκδίκαση και ο “Μεταξάς” κάνει την πάπια)"το λογύδριο της “χαζοχαρούμενης” συνεχίζεται και κατακρίνει ότι 450000 Έλληνες , ότι είναι το κατάντημα της Δημοκρατίας και ότι θα μας γυρίσουν πίσω 500 χρόνια ... οι χρυσαυγίτες

    Η Σκύλα και η Χάρυβδη γυναίκες ήταν, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Οδυσσέα να τις πολεμήσει για χάριν του ταξιδιού…

    Η γριά πλακό - μούνα έχει το ακαταλόγιστο σαν παλιό-κο-μούνα.

    Μπορεί να τους βρίζει όλους , να τους υποτιμά ,να τους προσβάλει και να την φοβούνται , να την χαϊδεύουν, να την υποστηρίζουν ….

    Η Λεσβία με την ερμαφρόδιτη συμπεριφορά αφού αποκάλεσε τον κατ΄εξοχήν και αν μη τι άλλο αρσενικό Κασιδιάρη «φασισταριό-πουσταριό» ,τού έριξε και κατάμουτρα τον Ριζοσπάστη με το... σφυροδρέπανο...και φυσικά εισέπραξε τις σφαλιάρες της.

    Καλά της έκανε της ψιχανώμαλης .

    Να μάθει η κυρία γλωσσοκοπάνα και οι όμοιοι της ότι για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.

    Για κάθε πράξη υπάρχουν και συνέπειες.

    Αν δεν τον έβριζε και δεν τον χτύπαγε με τον Ριζοσπάστη , δεν θα είχε φάει τις σφαλιάρες της.

    Η “ΓΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΚΑΝΕΛΛΩ ” έχει συνηθίσει να πουλάει ψευτομαγκιές στην τηλεόραση όταν έχει απέναντί της φλώρους , φούστιδες, μπουμπούκους και ντιντήδες …

    Ποιόν ενεργό πολίτη θα τον βρίζανε ¨Γερμανοτσολιά” … “Φασισταριό”… και ” πουσταριό”… και δεν θα αντιδρούσε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του

    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ …Ρίξε άλλη μια στη λεσβία… ρε Ηλία …ρε Ηλία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Καμμένος σας κόβει που βρήκε τα λεφτά; Το ότι ο Αντωνάκης και η Ντορίτσα έπαιρναν λεφτά από τη Siemens είναι καλό; Ή είναι καλό που όλα τα υπόλοιπα κόμματα πήραν 36 εκατομμύρια ευρώ του λαού που πεινάει για να κάνουν προεκλογική εκστρατεία. Για αυτά λεφτά υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή