Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ... «ΛΥΠΗΣΗ» Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...!!!

ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ...ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ...!!!

Χαλασμένο... «ασανσέρ» της πολιτικής ζωής, αποκαλούν στην Κρήτη τον «λαγό» τού μνημονίου Γ.Καρατζαφέρη και δεν περιγράφουν αλλά...«διατραγωδούν», την επισκεψή του στό νησί.
Σε ρεπορταζ της Eva Johansson, γιά λογαριασμό του http://cretanpatriot.wordpress.com/, η «μάπα» προεκλογική επίσκεψη,

ήταν γεμάτη από... φαιδρά και ευτράπελα...!!!  
Ο λόγος του Καρατζαφέρη --όπως άλλωστε είναι γνωστό-- ήταν γεμάτος απο εμετικές «μπαρούφες» και «αρλούμπες», τις οποίες δεν καταδέχηκαν να ακούσουν ούτε οι Υπ. Βουλευτές του, οι οποίοι απουσίαζαν επιδεικτικά 
Καλή νύχτα κ. Καρατζαφέρη και καλό ξημέρωμα...!!!

9 σχόλια:

  1. Η ταραχή του Καρατζαφέρη φαίνεται καθημερινά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του.
    Επειδή όμως είναι αγράμματος, νομίζω ότι στερείται απολυτηρίου Γυμνασίου και Λυκείου, στηρίζεται σε κακούς και γραφικούς συνεργάτες που εκμεταλλεύονται τα φοβικά του σύνδρομα και τον παραπλανούν για δικό τους όφελος λέγοντάς του ότι θα μπει στην Βουλή.
    Ο Καρατζαφέρης έχει πολλά αρνητικά ως χαρακτήρας.
    Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η ΑΦΙΛΙΑ και τώρα το πληρώνει πολύ ακριβά...
    Ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι όλοι γύρω του είναι μαλάκες...
    Όμως σοφά ο λαός μας λέει: «Ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΦΙΛΕ
      ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!

      ΚΟΜΠΑΡΣΕ!

      Διαγραφή
  2. Με μαντινάδες υποδέχτηκαν οι Κρητικοί το Γιώργο Καρατζαφέρη (video)
    http://www.neolaialaos.gr/2012/06/09/news/61884/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος έχει λαλίσει παιδιά . Μη του πατε κόντρα γιατί είναι ικανός να παραιτηθεί και τότε τί θα γίνει η Ελλάς. Ενας Αϊβαλιώτης μένει , τί να σου κάνει; Αν και πάντα ετοιμοπόλεμος δεν φτάνει. Δεν ξέρω με την ενισχυση του Ροντούλη τί μπορεί να γίνει , αν και δεν ελπίζω σε πολλά. Και φοβάμαι ότι απο 18 Ιουνίου θα είμαστε αναγκασμένοι να ζήσουμε χωρίς την την ευστροφία του Καρατζαφέρη , χωρίς τη γνήσια αντρειωσύνη του Αϊβαλιώτη , χωρίς την ευγλωτία και την γαλατική ευγένεια του Ροντούλη. Δυστυχώς στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρότεινα σε όσους εντρυφούν στην Ελληνική Γλώσσα να γράψουν ένα βιβλίο με θέμα: «Η Γραμματική και το Συντακτικό του Γεωργίου Καρατζαφέρη».
    Σε κάποια συνέντευξή του αντί να πει στην γενική «του Βήματος» (αναφερόμαστε στην εφημερίδα) είπε «του Βήμα».
    Κύριε Κώστα Πλεύρη ο αρχηγός σας είναι αγράμματος και θα πρέπει να του κάνετε εντατικά μαθήματα της Αρχαίας και της Νέας Ελληνικής Γλώσσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an den pigene o kartsolis sto astoria oyte ta 12 atoma yha itan eki , . re kolomalakes den pate sto diaolo me to kololaos arketa mas kotrasate me tis malakies sas.. kai idika oi malakes poy diaxirizontai tin selida tis neos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai epidi imaste eki sinergates ton blog kai traviksame foto iremiste min sas kseftilisoyme , ante ganithite tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Nεολαία" του ΛΑΟΣ; "Νεολαία" οι πληρωμένοι του δημοσιογράφοι, οι διορισμένοι στο κόμμα΄και στη βουλή κομματικοί υπάλληλοι του ΛΑΟΣ και τα 60χρονα αποστρατιλίκια που δεν έχουν που να σκοτώσουν την ώρα τους και -αντί για καφενεία (που έχει ακριβύνει ο καφές) - πάνε στον καρατζαβλάκα να φάνε ΔΩΡΕΑΝ και κανένα σάντουϊτς που κερνάει προεκλογικά και να ακούσουν τις ομιλίες του για δήθεν "εθνικούς" του αγώνες. "Εθνικούς αγώνες" μέσω -λέει- του Παπαδήμ(ι)ου "που επέβαλε για να σώσει τη χώρα από τον... Πετσάλνικο" (sic!!!), μέσω της εκλογικής συνεργασίας των μνημονιακών και αντιμνημονιακών κομμάτων "που θα επιβάλει να συνεργαστούν, εάν θα εκλεγεί αυτός στη Βουλή" (!!!), μέσω της προπαγάνδας του... ΤΗΛΕΑΣΤΥ (των διορισμένων γυμνοσαλιάγκων ΑΡΔ, που του γλύφουν πατώκορφα τα αρχ... ολομερίς και ολονυχτίς!!) και μέσω της... συμμετοχής του τηλεπρόεδρου στις συνεδριάσεις της Αθηναϊκής Λέσχης "όπου θα πείσει, σαν πανούργος Οδυσσέας που θεωρεί τον εαυτό του, τις μυστικές λέσχες του κόσμου και τις στοές να ... δράσουν για το καλό της Ελλάδας"... Και τέλος μέσω του 60χρονου λαοσίτη (πλέον) πατέρα Πλεύρη που θα πείσει ψηφοφόρους της ΧΑ να ψηφίσουν τον ίδιο, επειδή είναι "ήσυχοι και ευγενείς" πατριώτες και όχι "μιάσματα"....
    Μια "νεολαία" να σου πετύχει... όλοι "ηθικώτατοι" άνθρωποι, παράδειγμα για "εθνικοαγωνιστική" μίμηση...
    Αν έχεις τέτοιους νεολαίους, τί τους χρειάζεσαι τους γέροντες... Προχώρα τηλεπρόεδρε και, εν ανάγκη, βάλε το Γιανννάκη σου να πάρει και τον "τα πάντα όλα" Αλέφαντο τηλέφωνο για καμμιά ψηφοβοήθεια στη Β΄ Αττικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας καίει, το φυσάτε και δεν κρυώνει χρυσαυαγίτες που ο Κων/νος Πλεύρης αυτός ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ σας έχει για τα α...α του. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για κανα 2-3 μήνες όσο κρατά η μπογία σας του προστάτη του λαού έναντι των ΛΑΘΡΟ και ΧΛΩΜΗ ΔΥΣΗ πολύ σύντομα (όταν σας βαρεθούν αυτοί που σας χρησομοποίησαν για τα παιχνίδια τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή