Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΞΥΡΙΣΕ... «ΣΥΡΙΖΑ» Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ «ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ»...!!!

ΟΙ ΠΑΛΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ και ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... «ΕΛΛΑΣ-ΕΑΜ-ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ», ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...!!!

Η έξυπνη προεκλογική εκστρατεία Σαμαρά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή  καί οι απύθμενες σε  γελοιότητα καί αντικρουόμενες δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών του Συριζα πού απαρτίζουν τις «συνιστώσες» του, περί δραχμής καί μονομερούς καταγγελίας, οδήγησαν στην καθαρή νίκη του Αντώνη Σαμαρά.

Μπορεί ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας πού μαστίζεται από την ανεργιά να τον ψήφισε όπως καί οι απελπισμένοι, όμως ο κύριος ιστός της κοινωνίας και κυρίως ο εμπορικός κόσμος δεν τον... εμπιστεύθηκαν...!!!
Άλλο να συγκινείς την νεολαία καί άλλο να σε εμπιστεύονται ως διαπραγματευτή απέναντι στη Μέρκελ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με «όρους»   της δεκαετίας του... 1950, βάζοντας στο προεκλογικό κάδρο τον Μανώλη Γλέζο και συνθήματα πού ακούσθηκαν ακόμη και χθές όπως «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών», φαίνεται καθαρά καί ξάστερα ότι εμφυλιοπολεμικές κραυγές πρό μισού αιώνα δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας...!!!
Λίγος, πολύ λίγος ο... Alexis...

6 σχόλια:

  1. Ο Καρατζαφέρης έπρεπε να μπει στην Βουλή διότι κάλεσε τηλεφωνικά τον Βλαδίμηρο Πούτιν λίγο πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Ελλάδα - Ρωσία» την 16η Ιουνίου 2012 και τον παρακάλεσε να μην αποδώσουν τα μέγιστα οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές, ώστε να νικήσει η Ελλάδα και να παρηγορηθούν οι πονεμένοι από το μνημόνιο Έλληνες.
    Η καρδιά του Πούτιν ράγισε στα κελεύσματα της Προεδράρας Γιώργου Καρατζαφέρη και θυσίασε την χώρα του για το καλό μας! Τόσο πολύ τον έπεισε η Προεδράρα! Χα! Χα! Χα!
    Ντροπή σας αχάριστοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οποιος γνωριζει οικονομικα ξερει οτι η ελλας και αλλες χωρες ειναι παγιδευμενες σε ενα ζουρλομανδυα ξενου νομισματος που τις διαλυει.

    η προσπαθεια να εμφανισετε την δραχμη ως κομμουνισμο και το ευρω ως πατριωτισμο (!) συνιστα το πλεον ξεπερασμενο μοντελο δωσιλογισμου.και προδιδει ειτε αγνοια επιστημονικη ειτε αφρονα παιδιαστικα προσκολληματα σε μικροσυμφεροντα χωρις μελλον που προσωρινα επιβιωνουν με τον ευρω παρασιτισμο και την ορκιση πιστεως

    μην χουλιγκανιζετε λοιπον οτι εκερδισατε μετωπο αντιπαλο.

    τα αδιεξοδα της οικονομικοκοινωνικης σχολης σκεψης που αποδεχεσθε διχως να κατανοειτε ειναι επιστημονικως ανυπερβλητα.

    η ιδια η ζωη θα σας συντριψει διχως ουδεις να κινηθει δια αυτο.τα αδιεξοδα δεν λυονται με τις στρατηγικες που τα εδημιουργησαν εις τον διεθνιστικον καπιταλισμο των 35 ετων αχρι τουδε.

    η κυβερνησις αυτη θα ειναι βραχυβιος.

    θα καταρρευσει συντομα προ αδιεξοδου απο την εμμονη στην ανυπαρκτη ευρω προοπτικη κατα τροπο δογματικο ,δυστυχως δεν υπαρχουν ηγετες να ανακτησουν την εθνικη μας ανεξαρτησια απο τους δυτικους τυραννους.δηλαδη εθνικος καπιταλισμος και παραγωγη με κεινσιανους προστατευτισμους που εχουμε αναγκη για να επιβιωσουμε.εξοδος απο ενα μοντελου χρηματοκαπιταλισμου που εχει πλεον αποτυχει και εμπειρικα να φερει ευημερια στερεη.

    φοβαμαι οτι στο χαος αυτο θα ζησουμε στην ελλαδα στρατιωτικη ευρωεπεμβασι αναλογη με της βουδαπεστης απο τον σοβιετικο στρατο

    η ευρωενωση ειναι επαναληψι της σοβιετικης κι συντομα θα αναγκαστει απο τα αδιεξοδα των μονεταριστικων αντιεπιστημονικων επιλογων της να καταφυγει σε ωμη βια προτου τελικα διαλυθει και μαζι λαβει χωρα και το εφιαλτικο βαβελωνιο πειραμα της καλουμενης λαικως παγκοσμιοτητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ ΝΔΣΟΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Bουρ σαμάρι για νέο μνημόνιο. Aυτοκτονίες; Aλλες 3000 το χρόνο!
    Γιατί;
    Γιατί 2.000.000 μαλακοέλληνες δεν μπορούν να δουν τηλεόραση χωρίς να βλέπουν καθημερινά τις φάτσες του Σαμαρά ή του Βενιζέλου....
    Αλλα 4 χρόνια, με Σαμαρά και με Βενιζέλο, με Σόϊμπλε και με Ρομπάϊ, να τρώμε τα σκατά μας αλλά να χορταίνουμε βλέποντας στην τηλεόραση Σαμαρά και Βενιζέλο, ή Βενιζέλο και Σαμαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 χρόνια ?????
    Αυτό είναι το άκρο άωτο της αισιοδοξίας.
    Ούτε οι συνέταιροι δεν βλέπουν τόσο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είστε Έλληνες κρατείστε τον Φράγκο Φραγκούλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή