Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ και ΑΠΡΕΠΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ «ΛΕΧΡΙΤΗ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Ο «ΣΑΠΙΤΗΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΤΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΜΕΙΟΝΕΞΙΑΣ και... ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ...!!!

Ο «κλόουν» και «κονφερανσιέ» της πολιτικής πού με τις μεθόδους των παρηκμασμένων πεζοδρομιακών εξυπνακισμών της δεκαετίας του 1950, (στις λαϊκές αγορές και πανηγυρια της επαρχίας), κατάντησε το κόμμα του  Ενωση Κεντρώων του Λεβέντη, ξεμύτισε από τον... τάφο του...!!!

Έστειλε άμα τω ακούσματι της επέμβασης του Πρωθυπουργού στο μάτι το ακόλουθο και εκτός ορίου στοιχειώδους ευπρέπειας το ακόλουθο τηλεγράφημα:
 «Κύριε Πρωθυπουργέ,
Άστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας.
Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας».
Βέβαια ο Πρωθυπουργός-- όπως και οι άλλοι πολιτικοί Αρχηγοί-- δεν τού έχουν δώσει το προσωπικό τους τηλέφωνο, εξ' ού και το... τηλεγράφημα...!!!
 Σε τέτοια εκτίμηση τον έχουν...!!!
Δεν μπορεί ο άνθρωπος εξ' αιτίας του γεγονότος ότι είναι αγράμματος --δεν έχει ούτε απολυτήριο τού παλιού εξατάξιου Γυμνασίου-- να αποφύγει τα παιδικά του βιώματα και κοινωνικά κόμπλεξ..
Θά μείνει στην ιστορία ως ο πολιτικός πού με τις μεθόδους του «ντενεκεδοκρούστη», έγραψε ιστορία καί πήρε δημοσιότητα όπως η Έφη Θώδη και ο γραφικός Δελαπατρίδης...
Καί εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον αποτυχημένο πρόεδρο του ΛΑΟΣ και απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES, να μην έχει και το...τέλος τους...!!!

18 σχόλια:

  1. Άντε να χαθεί το σάπιο κρέας πού βρώμισε τη βουλή με τον καθαιτήρα του, ευτυχώς ο κόσμος τον κατάλαβε και τον κατάταξε στη κατηγορία του Λεβέντη και τού Βεργή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαίσιο το τηλεγράφημα του τηλεπρόεδρου, απαίσια όμως και η πράξη του προέδρου της ΝΔ με αποστασίες να του πάρει τους μισούς βουλευτές του και μάλιστα λίγο ΠΡΙΝ από εκλογές και να του διαλύσει ουσιαστικά το κόμμα.
    Να τα λέτε ΟΛΑ, όχι μόνο τα μισά όπως συμφέρει το κωλοκόμμα που υποστηρίζετε σαν blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, όταν φεύγουν από τη Ν.Δ., πανηγυρίζετε καί όταν προσχωρούν το λέτε... αποστασία.!
    Άν ερχόσαντε στο κόμμα πού υποστηρίζεις εσύ, πως θα το έλεγες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους εννοείς "εσείς", ρε νεοδημοκράτη βουκεφάλα γερόντιε, που ψήφισες πάλι μνημόνια, ανεργίες και νέα χαράτσια από το μπλε μαντρί; Μήπως νομίζεις ότι όλος ο ελληνικός λαός που δεν ψήφισε το κωλοκόμμα σας είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΛΑΟΣ και τέτοιοι μαλάκες; Ποιους "αποστάτες" σου "πήραμε" από τη ΝΔ; Mέχρι στιγμής ο μόνος εν έτει 2012 που έχει αναδειχθή σε... μαιτρ του -παρ' ολίγον εκλείψαντος!- είδους των... αποστασιών είναι ο Αντωνάκης σας! Απ' όλα τα κόμματα "πλήρωνε" (ξέρεις τί, ταξίματα, υπουργοποιήσεις, βολέματα κοκ) και έπαιρνε.... τσεκουράτους, σαράκηδες, ντόρες, δράσεις κλπ κλπ κλπ!
      Ξαναζωντάνεψαν μ' αυτόν οι βρυκόλακες του 1965, βγήκαν από το χρονοντούλαπο της άθλιας ιστορίας! πρώτα ο Γλύξμπουργκ και ο Μητσοτάκης και τώρα εν έτει 2012 (!) ο αντωνάκης, η καλαματιανή αδίστακτη φουτάνα....

      Διαγραφή
    2. Είσαι και πολύ κόπανος μεγάλε μου ανώνυμε των 11.39.
      Πολύ μεγάλη η θλίψη σου ρε φίλε για την άνοδο του Σαμαρά στην πρωθυπουργία. Μάλλον του Καμμένου πρέπει να είσαι αλλά και αν δεν είσαι έτσι και αλλοιώς καμμένος είσαι. Εννοώ στη φλάντζα. Η μόνη εξήγηση πλην της ψυχιατρικής είναι ότι προσδοκούσες και εσύ σε κάποια ανταλλάγματα.

      Διαγραφή
    3. "Κόπανοι" είναι αυτοί -μεταξύ των οποίων και εσύ ο αρχιτρόμπας 7.30΄- που ενώ τους φουτσώνουν από πίσω από μπρος και από τα πλάγια, λενε ευχαριστώ από πάνω στους μαμιάδες τους και ξαναψηφίζουν τους πασοκονεοδημοκρατορεζίληδες ξεπουλημένους, για να συνεχίσουν το έργο του φουτσώματός του ελληνικού λαού από κοινού και εν αλληλοκαλύψει...
      Αρα μάλλον εσύ νεοδημοκράτη μαλάκα και συμφεροντολόγε ψηφοφόρε είσαι το αντικείμενο της σχιζοειδούς ψυχιατρικής, όχι εγώ. Γιατί ακριβώς εγώ δεν αποσκοπούσα σε κανένα αντάλλαγμα ψηφίζοντας ένα διαφορετικό κόμμα με την ελπίδα να βγω από το ζυγό της δουλείας που με έμπασαν τα ίδια κόμματα και τα ίδια πρόσωπα που ψηφίζουν διαρκώς επί 40 χρόνια μαλακιζόμενοι ψηφοφόροι σαν του μαλακοείδους σου!

      Διαγραφή
  4. Ξεβρώμισε η βουλή από το λετσαριό και την αγραμματοσύνη του χυδαίου Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΟΜΙΛΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΝΤΙΑ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με το λαθρονομο ραγκουση γαργαρα? τι γινεται εκει στη συγγρου?επηρεαστήκατε απο τα περιξ.Ουστ απατεωνες της πολιτικης.Δωστε και το ονομα στα σκοπια να αποκαλυφθείτε νενεκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ,ΗΤΑΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ,ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΤΩΣΗ,ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟ-ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ,ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΛΑΚΑ.ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ,ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ,ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΑΚΚΟΣ,ΝΑ ΤΡΕΚΛΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Αντώνης του δώσει θεσούλα θα εχει την ίδια κατάληξη με τον Δελαπατρίδη της Καλλιρρόης

      Διαγραφή
  8. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ,ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΆΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ?ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ,Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ιούδας καρα-Τζαφερης φοβήθηκε για την υγεία του Σαμαρά καλα ρε παιδί μου αυτό το σκουλήκι
    ντροπή δεν έχει καθόλου;;;;
    Κανένας άλλος πιο γελοίος απο αυτό το αστοιχείωτο ον δεν υπάρχει
    ζουρλομανύα και στο ψυχιατρείο τάχιστα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το καλυτερο αποτελεσμα των εκλογων ειναι το εξαφανισμα του λαος και παρα πολυ το φχαριστιεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΕΛ! ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΔΡ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή