Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

«ΜΗΝΥΜΑ» ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ...!!!

«Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»...!!!

Eπιστολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα παραδώσει στους ηγέτες των Ευρωπαϊκών Κρατών o Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της επικείμενης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Η επιστολή αυτή θα περιλαμβάνει τρία σημεία:

1) Θα περιγράφει τα προβλήματα της Χώρας 
2) Θα επισημαίνει ότι οι Έλληνες ψήφΙσαν ευρώ και Ευρωπαϊκή Ένωση
3) Θα τονίζει ότι η Ευρώπη πρέπει να ανταποκριθεί στους Έλληνες πολίτες. 
Επισημαίνεται πως η επιστολή θα έχει την υπογραφή του  Αντώνη Σαμαρά.
Την ίδια ώρα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογό του Μάριο Μόντι, είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.. 
Ο Κάρολος Παπούλιας αναχωρεί για τις Βρυξέλλες στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συμμετάσχει την Πέμπτη και την Παρασκευή ως επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

3 σχόλια:

  1. Στην επιστολή του προς τους ευρωπαίους ηγέτες θα περιγράφει:
    1) πόοοοοσο μαλακισμένα ψηφίζει ο λαός όσους του χώνουν βαθιά το αγγούρι στον κώλο, αρκεί να τοποθετείς κάθε φορά, απέναντί του, ένα... μπαμπούλα!
    2) θερμές δουλικές ευχαριστίες σε όσους ξένους (Γιούνκερ, Σόϊμπλε, Μπαρόζο, Λαγκάρντ κ.ο.κ) τον βοήθησαν να εκλεγεί με τις συνεχείς απειλές και ψυχολογική βία τους πριν τις εκλογές περί εξόδου της χώρας από το ευρώ, αν εκλεγούν οι αντιμνημονιακοί και περί ανεξέλεγκτης, δήθεν, άμεσης πτώχευσης της χώρας...
    3) υποσχέσεις ότι θα είναι "καλός και υπάκουος πρωθυπουργός", καθώς και ότι "θα εκτελεί άνευ αντιλογίας τας εντολάς των ανωτέρων του" (... στην εβραιομασονία, μπίλντεμπεργκ κλπκλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

    Σ Ω Θ Η Κ Α Μ Ε !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρες γκόμενα να ηρεμήσεις φιλαρακο γιατί σε βλέπω ότι τα προσεχή 8 χρόνια Πρωθυπουργίας Σαμαρά θα αραχνιάσεις σεξουαλικά. άλλαξε κόμμα γιατί εκεί πού είσαι κάτι βρωμιάρες και κακάσχημες μαζεύονται.
    Θα απογίνεις και έρχονται και άλλες ζεστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή