Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Καί Ο ΚΥΡΤΣΟΣ... ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

«ΑΠΕΤΥΧΑ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ... ΛΑΟΣ»...!!!

Τώρα πως ένας πανέξυπνος άνθρωπος και άριστος πολιτικός αναλυτής την «πάτησε» καί πήγε με το κόμμα του Καρατζαφέρη τού οποίου οι επιθανάτιοι σπασμοί (σαν αυτούς του σφαγμένου κόκορα), τούς άκουγε όλη η κοινωνία καί μάλιστα στο Επικρατείας, πού γιά να εκλεγεί χρειαζόταν 4,2%, μόνο ο... Λαυρεντιάδης θα μπορούσε να μας εξηγήσει μαζί με τον Καρατζαφέρη...!!!

Γιατί να έχει ο Κύρτσος την μωρία και αφέλεια ότι θα μπορούσε να εκλεγεί Βουλευτής με τον Καρατζαφέρη, είναι δύσκολο να το πιστέψουμε...
Άστε πού με την συμμετοχή του στο ΛΑΟΣ, έχασε και το... κύρος του...!!!
'Εν πάσει περιπτώσει σήμερα  μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου Tύπου του ΛΑΟΣ
«Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. 
Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις.
 Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε».
Παρά ταύτα ο Καρατζαφέρης «παριστάνει» ακόμη τον...πρόεδρο κόμματος...!!!
Έχει προφανώς το πείσμα του...Λεβέντη ή του Βεργή πού δεν χάνουν καμία εκλογική αναμέτρηση...

3 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΥΡΤΣΟ.ΚΑΙ ΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΤΣΟΥ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η νουδουλα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ.ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Κύρτσο, η συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη, είναι το μεγαλύτερο λάθος στη επιτυχημένη σου διαδρομή, γιατί:
    1.πήγες κάτω απ΄ τον αγράμματο Καρατζαφέρη, εσύ ο σπουδαγμένος με πανεπιστημιακές και κοινωνικές περγαμηνές, άρα μειώθηκες.
    2.ενώ προέρχεσαι από τον αριστερό προοδευτικό χώρο και πήγες στον ακροδεξιό.
    3.θα πάνε περίπατο ο ορθοτομημένος λόγος σου, οι μνημονιακές σου απόψεις και οι σωτήριες θέσεις σου χρήσιμα για τη χώρα, αφού θα εξαφανιστούν αύριο από τις αντμνημονιακές , θα ψηφίζεις θέσεις και θα χειροκροτείς τις κολοτούμπες του Καρατζαφέρη.
    4.από μόνη της η συμμετοχή σου ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας φανερώνει καθαρά τον καιροσκοπισμό σου.
    5.με τέτοια κοινωνική καταξίωση, πως θα κάθεσαι δίπλα-δίπλα στα έδρανα της βουλής με τους αστράτευτους, τους καταδικασμένους, τους ανθρώπους της νύχτας, τη σόου μπιζ, τα λαμόγια, κλπ.
    6.σαν πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη, πήρες την έγκριση του να ενταχθείς στον απρόβλεπτο και αχάριστο για την οικογένεια Καρατζαφέρη.
    7.δέχθηκες την πρόσκληση Καρατζαφέρη, γιατί διαπίστωσες, ότι θα μπει στη Βουλή και θα εκλεγείς, αλλιώς δεν θα δεχόσουν την πρόσκληση. Η συμμετοχή σου στο ΛΑΟΣ θα δώσει πολιτικό αέρα και θα βάλλει το κόμμα αυτό με βεβαιότητα πάλι στη Βουλή.
    8.είσαι αυτόφωτος με άποψη, θέσεις και εν πολλοίς αμάχητα επιχειρήματα. Πως θα συνεργαστείς, ως εκπρόσωπος τύπου με τον ξερόλα Καρατζαφέρη.
    9.θα ήταν ενδιαφέρον να πεις κάποια στιγμή, αν εντάχθηκες στο ΛΑΟΣ ή είσαι συνεργαζόμενος και ποιανού δουλεία εξυπηρετείς, γιατί αν και ευπρεπής τον έσφαζες με το βαμβάκι τον Καρατζαφέρη.
    10.Τόσοι και αξιόλογοι Βουλευτές διαγράφηκαν από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Κανένας τους δεν επέλεξε τον Καρατζαφέρη γιατί κάτι ήξεραν. Ο Καρατζαφέρης μάζευε Μαντούβαλους, Μπάρμπες και κοντά σαυτούς κι εσένα. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγά το "μεγάλο" κύρτσο... Μη λέτε άλλα, γατί θα ζαλιστώ από το "μεγάλο" αυτό ανάστημα του τόπου, τώρα που επέλεξε να "λείψει" από την πολιτική ζωή του τόπου...
    Aλήθεια, τα λεφτά για να εκδίδει ένα φεγγάρι και να μοιράζει δωρεάν, πανελλαδικά, την City Press ή Sunday (δεν θυμάμαι ποια από τις δυο) στους δρόμους, πού τα έβρισκε ο κ. Κύρτσος; Και κυρίως, ποιος του τα έδινε; Μήπως κάποιος ουγγροεβραίος ζάμπλουτος τοκογλυφοτραπεζίτης; Πόθεν έσχες, τότε, κ. Κύρτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή