Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

«ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ» ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟΝ... ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

«ΡΕΤΣΙΝΑΤΕΣ και ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙΣΙΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΟ» ΤΗΣ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ...!!!

Ναί, η «εμβληματική» φυσιογνωμία της Αριστεράς καί «σύμβολο» της αντίστασης,  ως και πασών των απελευθερωτικών επαναστατικών κινημάτων, Βουλευτής του Συριζα, Μανώλης Γλέζος σε μία έξαρση τού αστυνομικού του δαιμονίου, είπε στη Βουλή ότι:

«Παρακρατικές οργανώσεις και ομάδες, που με τη δράση τους βοηθούν εμμέσως τη Νέα Δημοκρατία και την Κυβέρνηση ίσως να εμπλέκονται στους... εμπρησμούς»...!!!
*********
Αμέσως ήρθε η απάντηση απο τον Σιμο Κεδίκογλου στον Real:
*********
«Ναί έβαλα το παρακράτος και τους πολιτικούς φίλους της Ν.Δ., να κάψουν τον αδελφό μου, την γυναίκα του και τα... παιδιά του»...!!!
               --------------------
Καλο το «ρετσινάτο και κεχριμπαρίσιο» σύντροφοι, όταν όμως το πίνεις και δεν σε...πίνει...!!!

6 σχόλια:

  1. Εμείς οι άνδρες που υπηρετήσαμε στον στρατό, ξέρουμε ότι μετά την δύση του Ηλιου δεν υπάρχει αναρτημένη σημαία και ειδικά σε έναν πειθαρχημένο στρατό όπως ο Γερμανικός. Ο κατσαπλιάς γλέζος έκλεψε την σημαία από το αφύλακτο κουτί όπου φυλασσόταν η σημαία την νύχτα και η αριστερά τον έκανε ήρωα! φτου σου ρε απατεώνα, φτου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής ιδρύοντας τη ΝΔ νομιμοποίησε συγχρόνως το προδοτικό ΚΚΕ. Το ήθελε βοηθό για το ξεπούλημα της Πατρίδος.
    Ο Γλέζος είναι θανοτοποινίτης γιατί ήταν ένας εαμοβούλγαρος προδότης.
    Ποιος του επέτρεψε να ζει ακόμη;
    Οι αστοἰ πλουτοδημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχε δίκαιο ο πατέρας μου ,συνομίληκος του σύντροφου Γλέζου, που υποστήριζε οτι η κλοπή της Χιτλερικής Σημαίας ήταν μια καλοστημένη "απάτη" του ΚΚΕ - ΟΠΛΑ .

    1.- Μετά την δύση του ηλίου δεν υπάρχει ανηρτημένη πολεμική σημαία . Επί κατοχής γίνονταν με τιμητικό απόσπασμα Ες-Ες καθημερινά η έπαρση -υποστολή της Ναζιστικής σημαίας.
    2.- Η ανακοίνωση της "ηρωϊκής πράξης" έγινε από τον Ριζοσπάστη της εποχής , οχι τον Δεκέμβριο του 44 , αλλά το Μάρτιο του 1945 ,μετά την αποχώρηση των Κατοχικών δυνάμεων.
    3.- Ουδέποτε το ΚΚΕ υπέδειξε την κλαπείσα σημαία { δικαιολογία ότι την κατέστρεψε μητέρα των ηρώων για να μη συλληφθούν από τους Γερμανούς ήταν καθόλα αστεία }.
    4.- Ουδέποτε υπέδειξε το ακριβές σημείο ,από το οποίο ανήλθαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και αφαίρεσαν την σημαία.
    5.- Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι την συγκεκριμένη ημέρα της "ηρωϊκής πράξης" υπήρχαν ασχημες καιρικές συνθήκες , ώστε να διαφύγουν της προσοχής των Γερμανών σκοπών Ες-Ες.
    6.Ουδαμού προκύπτει από τα Γερμανικά Αρχεία και Αποφάσεις του Εκτακτου Γερμανικού Στρατοδικείου Αθηνών και αντίστοιχου Φρουραρχείου ,ότι τιμωρήθηκαν οι σκοποί Γερμανοί για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους ή ότι έγινε τη νύκτα υποστολή από αγνωστους αντιστασιακούς της πολεμικης τους σημαίας.
    7.- Ενα τόσο σοβαρό γεγονός , που θα ήταν λίαν προσβλητικό για τις κατοχικές δυνάμεις ,ουδέποτε δεν έγινε γνωστό στα τότε ΜΜΕ ,δημοσιογράφους και λοιπές Ελληνικές αντιστασιακές Οργανώσεις, αλλά μετά από μήνες, από δημοσίευμα του παράνομου Ριζοσπάστη.
    8.- Από τις φωτογραφίες της Εποχής εκείνης , η εν λόγω Χιτλερική Σημαία ήταν πολύ μεγάλων διαστάσεων και ικανού βάρους , ανηρτημένη στο στύλο με γερό συρματόσχοινο . Ηταν φυσικά αδύνατον δύο άτομα κρυφά ,χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να την κατεβάσουν έρποντας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

    Τα συμπεράσματα δικά σας



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωραίνει ο θεός ων βούλεται απωλέσει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..το συμβολο(!!) της αντιστασης που προσκυνησε τον αρχισφαγεα των βορειοηπειρωτων εμβερ χοτζα.. ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς οταν το δημιούργημα της ψεύτικης αντίστασης και της προσπάθειας επιβολής δια της βίας κομμουνιστικής σταλινικής δικτατορίας στη Ελλάδα και φυσικά της παραχώρησης της Μακεδονίας - Θράκης και τμήμα της Ηπείρου στους Σλάβους γείτονές μας , θα φύγει απο αυτή τη ζωή , θα κηδευτεί με έξοδα του Ελληνικού Λαού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή