Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΥΨΟΥΣ 1 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ Ο... ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΕΦΑΓΕ» και ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ... ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ...!!!

Ο «λαϊκοψωμοδότης» Βουλευτής του Συριζα Αλέξης Μητρόπουλος, πού κάθε μέρα σε Παπαδάκη και Αυτιά κλαίει και οδύρεται υπερ φτωχών και αδυνάτων,  
φέρεται να μην έχει δηλώσει στην εφορία ποσό ύψους 1 εκατ. δολαρίων που έλαβε ως αμοιβή για υπόθεση κληρονομιάς.
Η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», χρονολογείται από το 1999, όταν ο κ. Μητρόπουλος εισέπραξε αμοιβή 1.000.000 δολαρίων για τη διεκπεραίωση υπόθεσης κληρονομιάς πελάτη από τις ΗΠΑ, χωρίς να κόψει απόδειξη για το συγκεκριμένο ποσό.
*******************
Πέραν αυτού, ο κ. Μητρόπουλος, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα... δεν πλήρωσε τους δύο δικηγόρους από το γραφείο του, οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεση και οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια για να εισπράξουν το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε...!!!
*******************
Οι δύο δικηγόροι δικαιώθηκαν και εισέπραξαν το μερίδιό τους, αλλά το Δημόσιο δεν πήρε τίποτα από την όλη διαδικασία.
*******************
«Το ΣΔΟΕ που έγινε κοινωνός της υπόθεσης μόλις το 2009 έψαξε σχολαστικά το θέμα και τώρα κάλεσε τον Αλέξη Μητρόπουλο για τα περαιτέρω», καταλήγει το δημοσίευμα.
*******************
 Αυτός ο Βουλευτής του Συριζα πού είναι τακτικός «πελάτης» των Παπαδάκη- Αυτιά- Χατζηνικολάου και πού μιξοκλαίει γιά τον λαό μας, δικαιούται ή έχει το ηθικό δικαίωμα και ανάστημα να βγαίνει στις τηλεοράσεις ή να είναι Βουλευτής, όταν πέραν της φοροδιαφυγής...δεν πλήρωσε καί τους δύο δικηγόρους από το γραφείο του, οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεση και οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια για να εισπράξουν το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε και έτσι αποκαλύφθηκε η φοροδιαφυγή .;;;

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί είναι οι βουλευτές του Σύριζα που θα μας σώσουν από την Τρόικα . Πρώην Πασόκος και νυν Συριζαίος.

    Η άλλη β(ο)υλευτής στο Μεσολόγγι , μαζί με μερικές δεκάδες Γενίτσαρους συριζαίους {πρώην πασόκους] απειλούσε τους αστυνομικούς , θεούς και δαίμονες ,ότι ο Υπουργός Σαλμάς δεν θα εξέλθει από το Ξενοδοχείο που διέμενε ,σώος και αβλαβής , αν δεν υποκύψει πρώτα στα κελεύσματα και απαιτήσεις των φρονεβλαβών πρώην πρασίνων τρωκτικών και οπαδών του Λενι και Τρόσκυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή