Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΤΟΥ... ΨΥΧΑΡΗ...!!!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΥΣΕΒΑΣΤΩΣ ΤΑ... ΣΕΒΗ ΤΟΥ...!!!

Το γράφει και η «Αυγή» γιά... ξεκάρφωμα...!!!
Ο Τσίπρας ο αντισυστημικός, ο Τσίπρας ο αντιδιαπλεκόμενος επαναστάτης του «γλυκού νερού» πού καταγγέλει την εγχώρια διαπλοκή, έχει πάρει «σβάρνα» με επισκέψεις... υποταγής τους Βαρώνους των Μ.Μ.Ε..
Όπως διαβάζουμε, μετά την επίσκεψη στον Αλαφούζο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΣΚΑΪ, ο Αλέξης επισκέφθηκε  και τον ΔΟΛ (ΒΗΜΑ-ΝΕΑ) του Ψυχάρη.
*******************
Βετεράνος πολιτικός και π. Υπουργός μας έλεγε:
*******************
«Το παιδάκι όπως είναι πολιτικά και κοινωνικά «άβγαλτο» και με το ψώνιο  που έχει γιά εξουσία, μοιάζει με τις κοπελίτσες πού έρχονται από το χωριό στην πρωτεύουσα καί προκειμένου να ζήσουν την ζωή τους "μετέρχονται" τα πάντα και πέφτουν εύκολα στην αγκαλιά  όσων  τούς παρέχουν τα μέσα με αποτέλεσμα να υποκύπτουν στις οποιεσδήποτε... ορέξεις  τους»...!!!
 *******************
Και συνέχισε:
*******************
«Ο Ψυχάρης τον Τσίπρα τον έχει γιά...ορεκτικό.
Κινδυνεύει να γίνει το μεγαλύτερο "ρεντίκολο" της πολιτικής, αφού με την ίδια ευκολία πού πηγαίνει στον σύντροφο Τσάβες με την ίδια ευκολία αναζητά και επισκέπτεται από Σοϊμπλε μεχρι Σόρος και κάνει δηλώσεις υποταγής στα άντρα του Καπιταλισμού σε ΗΠΑ και Λονδίνο»..... 

2 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΙΣΟΦΟΡΙΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΙΑΕΣΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό το πρόβλημα; Ο Ψυχάρης τοποθέτησε τον γυιό του βουλευτή της ΝΔ, χωρίς να έχουν σχέση με την ΝΔ, αλλά με οικογενειακές καταβολές στο ΚΚΕ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο «δημοκρατικό ή συνταγματικό τόξο» και διεκδικεί το δικαίωμα να συνεχίσει την καταστροφή της Ελλάδος, αυτό που κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πάνω από τριάντα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή