Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΜΕ «ΜΕΣΙΤΗ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ... ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ...!!!

«ΕΙΔΕ ΦΩΣ και ΑΝΕΒΗΚΕ» ΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ....!!!

Άν άλλος πολιτικός έκανε την διπλή «πατάτα» --όπως ο Τσίπρας-- μόνος του να «ξεράσει» την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή τις προθέσεις του και το ενδιαφέρον του, γιά  την Γερμανική εταιρεία Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Deutsche Aeolia, τότε θα τού είχε επιβληθεί τουλάχιστον η πονή του «εξωβελισμού»  γιά.... ανομολόγητες σχέσεις με την Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας Deutsche Bank.
Τούτο δέ, διότι  η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε με ποσοστό 80% από την Deutsche Bank. 
*******************
Το υπόλοιπο 20% ανήκει στην εταιρεία Alpha Grissin, βασικός μέτοχος της οποίας είναι η Ίντρακομ, του... Σωκράτη Κόκκαλη (του «γιού του Πέτρου», όπως έλεγε και ο Φλωράκης, του Πέτρου Κόκκαλη, «Υπουργού» Υγείας στην «Κυβέρνηση του... βουνού»...!!! 
*******************
Βέβαια το «ανθρωπάκι», πού παριστάνει και τον αυριανό Πρωθυπουργό έκανε και μία άλλη τεραστίων διαστάσεων γκάφα....
*******************
(Προφανώς ο Σωκράτης δεν τού τά λέει όλα ή ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει με τη...πρώτη.!!!
 Δεν έχει άλλωστε  και την ίδια διανοητική ικανότητα με το αφεντικό της Ιντρακομ.
Ο Σωκράτης πολιτικούς σαν τον Τσίπρα που πουλάει και τους αγοράζει σε 30 δεύτερα)
*******************
Δηλ., το «ανθρωπάκι, μπερδεψε το όνομα του Προέδρου της Deutsche Bank, Τζόζεφ Άκερμαν με ενός Νιλς Ακερμαν πού είναι ένα απλό στέλεχος στην...Αγγλία...!!!
Λες και ήταν μαθητής Δημοτικού.
*******************
Τώρα διαβάζουμε στην ΑΧΙΑ ότι με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ό Τσίπρας έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των συμφερόντων του Κόκκαλη και μάλιστα ενάντια σε Μελισσανίδη --Λάτση, οι οποίοι στο κάτω--κάτω της γραφής δεν είναι επιδοτούμενοι από το Δημόσιο, γιά να εξακολουθήσει ο Σωκράτης να λεηλατεί επι δεκαετίες τον ΟΠΑΠ, αφού είναι η μόνη πηγή σίγουρων εσόδων και έτσι η από ετων διαπλοκή του Σωκράτη δεν θα χάσει την...επιδοτησή της....!!!  
*******************
Μπράβο Τσίπρα, πρωτόγνωρη θέση γιά αριστερό κόμμα...
 *******************
Αντε γιά «γιούργια στο ταβλά με τα κουλούρια»....
             ------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Τα καθάρματα του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου ανταγωνίζονται για να οικειοποιηθούν τον ΟΠΑΠ, τον οργανισμό που δημιουργήθηκε για να χρηματοδοτεί τον αθλητισμό και τις αθλητικές υποδομές της Χώρας.

    Σκοπός του ΟΠΑΠ, δεν ήταν και δεν είναι, να τον ξαφρίζουν οι πολιτικάντηδες και υποκοσμιακοί «επιχειρηματίες τύπου Κόκκαλη.

    Μόνο για την «υπεξαίρηση» του ΟΠΑΠ πολλά ρεμάλια θα κρεμαστούν με πρώτους τους προδότες-κλέφτες της τρικομματικής κατοχικής κυβερνήσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή