Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΕΝ «ΚΑΤΑΔΕΧΟΤΑΝ» Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑ...!!!

Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και «ΣΙΑ»  ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΡΩΣΙΑ...!!!

Το... «παράπονο» του Δημήτρη Χριστόφια (Καταστρόφια) γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μπαρόζο, ενημερώνοντας τους διπλωμάτες της Ε.Ε.
Όπως σημείωσε, ο Δημήτρης Χριστόφιας του είχε εκμυστηρευτεί ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Πούτιν αλλά αυτός δεν του έβγαινε στο... τηλέφωνο...!!!
Το γεγονός επιβεβαιώνεται από την ιστοσελίδα της Κυπριακής εφημερίδας «ο Πολίτης», σύμφωνα με την οποία, ο κ. Μπαρόζο, ο οποίος βρισκόταν στα μέσα της περασμένης βδομάδας στην Ρωσική πρωτεύουσα, μίλησε για μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση στην Κύπρο ενώ τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε υποδείξει από τον Νοέμβριο του 2011 στην κυβέρνηση του προέδρου Χριστόφια ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα βοήθειας.
***********************
Τί σημαίνει η είδηση;
***********************
Ότι ο αριστερός τ.Πρόεδρος της Κύπρου και συνομοϊδεάτης του Τσίπρα, Δημήτρης (Καταστρόφιας)-- Χριστόφιας, γνώριζε ότι δεν μπορεί να περιμένει βοήθεια από τον Πούτιν και επομένως εναλλακτική λύση, ήταν.... ανέφικτη και ανύπαρκτη...!!!
***********************
Άλλωστε ο Χριστόφιας προφανώς επηρεασμένος από την άρνηση του Πούτιν εψήφισε Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2012, τουλάχιστον... 25 μνημονιακά άρθρα και διατάξεις.
***********************
Είναι άλλης τάξεως ζήτημα να καταγγέλουμε την Μέρκελ και την βάρβαρη τοκογλυφική πολιτική της, όπως και της Τρόϊκας, πού συμπεριλαμβάνει και το πρόστυχο ΔΝΤ, και έτσι πρέπει να κάνουμε διότι τα μέτρα πού μας επιβάλουν μας γονατίζουν και είναι καί παντελώς άδικα καί άλλο η προσγείωση στον ρεαλισμό --να μη πτωχεύσουμε-- γιά να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως έθνος,  αφού δανεικά δεν μπορούμε να βρούμε, από πουθενά αλλού
***********************
Όλοι θέλουμε την Εθνική μας υπερηφάνεια αλλά με φουστανέλες--γκράδες και ανέξοδες κορώνες γιά λαική κατανάλωση, δεν γίνεται σήμερα Εθνική πολιτική....
***********************
Όταν μάλιστα νέες γεωπολιτικές ανακατάξεις και συμμαχίες συντελούνται στην Ν.Α. Μεσόγειο και εμείς απομονωμένοι χωρίς τους ισχυρούς θα πάμε με μαθηματική ακρίβεια γιά...«βρούβες»...!!! 

2 σχόλια:

  1. Καλα καλα ολα αυτα που λενε αυτοι οι πολυ αξιοπιστοι Ευρωπαιοι αξιωματουχοι τα πιστεψαμε ολα!!!!
    Παει η ευρωγκεμπελικη προπαγανδα συννεφο
    Εξευτελιζουν ηγετες και λαους οι τυχαρπαστοι τραπεζιτουπαλληλοι τυπου Μπαροζο,Ρομπαικλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα ρε Καταστρόφια, μόνο αυτός δεν φταίει, είσαι πρώτος πατριώτης και σωστός.
    Τί κόμμα εισαι ρε;
    Αν και από την ανορθογραφία σου, πού προδίδει αγραμματοσύνη και άγνοια της Ελληνικής γλώσσας, καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι είσαι τού γνωστού πατριωτικού χώρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή