Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

και ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»...!!!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΟΞΟΒΟΛΟ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ--ΚΟΖΑΝΗΣ...!!!

Το ντουέτο, κινείτο, σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, μαζί στην Αθήνα και είχε βρει καταφύγιο σε ένα από τα διαμερίσματα - κρησφύγετα που διαθέτουν οι Πυρήνες της Φωτιάς. 
Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 βρήκαν τον  γιό του συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ  Φοίβο Χαρίση-Πούλο, πρωτοετή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Ήταν ένα από τα χιλιάδες παιδιά που ξεχύθηκαν στους δρόμους, για να διαμαρτυρηθούν για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα. 
***********************
Άλλωστε, είχε μεγαλώσει σε ένα έντονα πολιτικοποιημένο περιβάλλον αριστερών ιδεολογικών αρχών και από μαθητής συνήθιζε να πρωταγωνιστεί σε καταλήψεις, πορείες και μαθητικές διαδηλώσεις. 
***********************
Έτσι, όταν άρχισε να συμμετέχει πιο ενεργά στον αναρχικό χώρο, να συχνάζει στα Εξάρχεια και να μετέχει όλο και πιο δυναμικά στις κινητοποιήσεις
***********************
\Ο Φοίβος, μετά τις πρώτες συλλήψεις νεαρών για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, ανεβαίνει επίπεδο και χώνεται στα βαθιά. 
***********************
Η γνωριμία του με το Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστό και ως τοξοβόλο του Συντάγματος, τον βάζει στον επονομαζόμενο και πυρήνα του Βόλου και η πρώτη μεγάλη καταγεγραμμένη επιχείρηση που συμμετέχει είναι η ληστρική επιδρομή στο Φιλώτα Φλώρινας. 
***********************
Εκεί η ομάδα απαλλοτριώνει για το επαναστατικό ταμείο 110.000 ευρώ
***********************
Στην Αντιτρομοκρατική, πιστεύουν πως ο νεαρός γιος του γνωστού συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αναβαθμίσει και άλλο τη δράση του, αφού οι περισσότεροι από τους συντρόφους του βρίσκονται στη φυλακή.
 Δεν είχε άλλωστε και τίποτε να χάσει... 
***********************

8 σχόλια:

  1. Δε είχε τίποτα να χάσει?
    Την ζωή του έχασε και πάει!
    Και γιατί? Για ένα χρυσωμένο ψέμα!
    Καλό ψόφο άναρχοαλήτη έθνοπροδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο γιός του Βούτση, πού είναι σαν "ασβός" και είπε στο Δικαστήριο ότι ο γιόκας του, δεν λήστεψε Τράπεζα αλλά έκανε... απαλλοτρίωση, τί είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΔ πρέπει να συνδέσει το ΣΥΡΙΖΑ με τους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες,τι περιμένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα τώρα, 1000 φορές τους έχει συνδέσει,εδώ και χρόνια, επιτρέπεται να το... αγνοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εις κατώτερα, άπλυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον κάθε παπαράκο που γράφει ότι θέλει για τον Φοίβο. Το παιδί αυτό ήταν πρώτος μαθητής στο σχολείο και μπήκε στο Οικονομικό με υψηλή βαθμολογία. Ναι είναι πολύ πολιτικοποιημένος αλλά τι να κάνουμε άλλοι είναι στον καναπέ και είναι τζάμπα μάγκες. Αν αυτός είναι τρομοκράτης τότε εγώ μπορεί να είμαι και εξωγήινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης να συνεχίσω. Τρομοκρατία είναι να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις δουλειά. Τρομοκρατία είναι να μην έχεις λεφτά να ταϊσεις τα παιδιά σου. Τρομοκρατία είναι να τρέχεις όλη μέρα για ένα κομμάτι ψωμί. Τρομοκρατία είναι να σου καίνε τα όνειρα κάθε μέρα. Τρομοκρατία είναι οι φόροι που θα σε κυνηγάνε να πεθάνεις. Τρομοκρατία είναι η δήθεν δημοκρατία που έχουμε. Λοιπόν γατάκια πάτε να κάνετε το πάσχα σας τώρα να φάτε και το κατσίκι / αρνί σαν καλοί χριστιανοί και από δευτέρα να επιστρέψετε στην μιζέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άκου ρε βλάκα.
    Το να μην έχεις δουλειά, η ανέχεια, η εξαθλίωση κλπ είναι κοινωνικά προβλήματα, αλλά ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών? Να βάζουν βόμβες?
    Μα πόσο κατώτερος βλάκας μπορεί να είσαι? Θέλεις να έρθω σπίτι σου και να βάλω φωτιά? Πρόκειται περί αληταράδων και παιδιά συμμοριτών που μισούν το Έθνος των Ελλήνων και μέσα στο μίσος βρίσκουν πατήματα για να καταστρέψουν.
    Ψόφος στην φυλακή είναι η απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή