Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

«ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!

«ΑΔΗΛΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ και ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...!!!

Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει τελικά το σκάφος αναψυχής με το όνομα «Ηλιάτορας», ξεκινά το Υπουργείο Οικονομικών. 
Κατά δήλωση  Πάνου Καμμένου, το σκάφος αυτό ανήκει στον πατέρα του, αλλά στο παρελθόν το χρησιμοποιούσε και ο... ίδιος...!!! 
Ο Βουλευτής της ΝΔ  Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι το σκάφος ανήκει στον ίδιο τον  Καμμένο και όχι στον πατέρα του και δεν το έχει δηλώσει ποτέ στο «πόθεν έσχες» του, επειδή ανήκει σε υπεράκτια εταιρεία. 
 ***********************
Το Υπουργείο Οικονομικών λοιπόν αποφάσισε να δώσει λύση στον «γρίφο» και να διεξαγάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς από μια πρώτη ματιά διεπίστωσε ότι τέτοιο σκάφος δεν έχει δηλωθεί ούτε από τον Π. Καμμένο αλλά ούτε και από τον πατέρα του. 
***********************
Αν αυτό αποδειχθεί και από την έρευνα, τότε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μπει σε μπελάδες…
         ---------------------
Βηματοδοτης

5 σχόλια:

  1. Και γιατι αναρτησατε στη φωτο το γιωτ της Γιαννας ??????????? Ειστε πολυ υποκριτες εκει στη ΝΔ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, η φωτογραφία σε πείραξε εσένα, γιά το περιεχόμενο και τη πράξη του Καμμένου δεν λές κουβέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια πραξη και ποιο περιεχομενο μου λες ρε μεγαλε????? Πες καλυτερα οτι σας καιει ο καμμενος να συμφωνησω,γιατι εγω αυτα τα λεω προφασεις εν αμαρτιαις......Παρακολουθω τις επιθεσεις αυτου εδω του εγκαθετου ιστοτοπου

      Διαγραφή
  3. Ο Καμμένος είναι ένας φαύλος και ανέντιμος πολιτικάντης όπως όλοι οι πολιτευόμενοι με τις συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    Τα πλούτη τους αντιστοιχούν με τη φτώχεια των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμμορία του σαμαρά σαμαρούκου τι και πόσα έχει; Αυτή ξέρει να διώχνει καθηγήτριες που πιάσανε τον γιο να κλέβει σε εξετάσεις αυτούς υποστηρίζετε και ποιός να σας πάρει στα σοβαρά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή