Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΛΙΓΟ»...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΟ...«ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ» και «ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ»...!!!

Δεν είναι μόνο οι πολιτικές του κωλοτούμπες περί μνημονίου, --πού προκαλούν αηδία και δείχνουν ασχετοσύνη--, όπου από την κατάργησή του με ένα νόμο επήγε, στην «ακύρωση του μνημονίου  καί από μηδενική βάση διαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης της Χώρας εντός του ΕΥΡΩ», μέχρι την...αναστολή...!!!
Είναι επιπροσθέτως καί οι «λεκτικές» του ανοησίες πού ανάγκασαν στελέχη του Συριζα (Λαφαζάνης κ.τ.λ.) να τον κάνουν να ανακαλέση εν μιά νυκτί και να φανεί ότι αγνοεί ακόμη και την εννοιολογική σημασία των λέξεων...
 ***********************
Κυρίως ενώ περιγράφει με μελανά λόγια την φτώχεια των Ελλήνων, λόγω κρίσης,  δεν πείθει τους Έλληνες ότι αποτελεί εναλλακτική λύση και αυτά πού εξαγγέλει  είναι εφαρμόσιμα.
***********************
Το αποδεικνύουν καθημερινά οι δημοσκοπήσεις, πού ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 10 μονάδες μπροστά, βρίσκεται πίσω καί χάνει παταγωδώς ακόμη και την παράσταση νίκης, ενώ στη σύγκριση Σαμαρά--Τσίπρα, η διαφορά έχει εκτοξευθεί στις 20 μονάδες υπέρ του Πρωθυπουργού.
  ***********************
Στον Σύριζα πλέον βλέπουν ότι ο Αλέξης δεν «τραβάει» και είναι «λίγος» γιά να κερδίσει τον Σαμαρά καί άν δεν κερδίσει τώρα, πότε τότε θα γίνει ο Σύριζα Κυβέρνηση.;;;
***********************
Τον έχουν υπό αυστηρή «επιτήρηση» και «προθεσμία», άν και τά πάντα θα λυθούν στο Συνέδριο όπου πέντε συνιστώσες τον περιμένουν στην γωνία με ανοιχτό το ενδεχόμενο της... διάσπασης...!!!
                                           -----------------------

3 σχόλια:

  1. Aνδρας με κοκκοράκι στο μαλλί, μπορεί -στην Ελλάδα ζούμε- να πείσει ως αρχηγός της αντιπολίτευσης; Μπορεί
    το κοκκοράκι να "τραβήξει" τον βιοπαλαίοντα Έλληνα;
    Όσο γιά τις συνιστώσες, τί' χες Γιάννη, τι' είχα πάντα!
    Ας τραβήξουμε μιά διάσπαση, γιά λόγους ιδεολογικούς και
    άσε τα ζώα τους Έλληνες να ξαναψηφίσουν την μνημονιακή
    χουντάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακομα και ο πατερας μου τον καταλαβε κιας ειναι 75!!! μιλαμε για μεγαλο ξεφτιλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια παραφυάδα του προδοτικού ΚΚΕ. Μεταμφιεσμένοι σε αστικοδημοκράτες επιχειρούν να παραπλανήσουν αφελείς για να κατακτήσουν την Εξουσία και να συνεχίσουν την κλεπτοκρατική παράδοση των κκατεστημένων δημοκρατικών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή