Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

«ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο... ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ...!!!

«ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,  ΜΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΡΧΕΣ»...!!!

Σκληρή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, προσάπτοντάς της παγανιστικές και αποκρυφιστικές ιδεολογικές απαρχές που σήμερα έχουν ενδυθεί με τον «μανδύα του Ναζιστικού συστήματος».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή είναι τάγμα του σατανισμού και του παγανισμού ενώ δεν θεωρεί πως είναι εκτός συνταγματικού πεδίου καθώς όπως είπε «έχει εκλεγεί από περίπου 400.000 συνέλληνές μας».
***********************
Υπενθύμισε ότι αυτός ο κομματικός σχηματισμός ξεκίνησε το 1985 «από ένα ιδεολόγημα το οποίο δεν έχει αποκρύψει» ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. 
***********************
«Ο ίδιος το γράφει στον πρόλογο του βιβλίου του Οδυσσέα Πατεράκη "Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου", όπου εκεί αναφέρεται στον αποκρυφιστή και μεγάλο ποιητή βέβαια, τον περίφημο Γουίλιαμ Γέιτς. 
***********************
Αυτός, μαζί με άλλους, είχαν συγκροτήσει τότε, τον 19ο αιώνα βέβαια, τον περίφημο ερμητικό τάγμα "Χρυσή Αυγή". Μέλος αυτού του τάγματος υπήρξε ο σατανιστής, αποκρυφιστής, Μαύρος Μάγος, ο Αλιστερ Κρόουλι. 
***********************
Είναι λοιπόν ένα ιδεολόγημα αυτό, που αναβιώνει στους καιρούς μας τον παγανισμό, τον αποκρυφισμό και βέβαια όλα αυτά ενδύονται με τον μανδύα του Ναζιστικού συστήματος, δηλαδή έχουν μια στρατιωτική οργάνωση και ένα ιδεολόγημα προβάλλουν, τον εθνικισμό». 
***********************
Τόνισε επίσης ότι: 
   ----------------
«Υπάρχει μία αύξηση εγκληματικότητας στη χώρα και αδυναμία του κράτους να επιβάλλει τη νομιμότητα. 
Υπάρχει μία τρομακτική μεταναστευτική ασυδοσία. 
Η λαθρομετανάστευση αποτελεί μια πληγή για το κοινωνικό σύνολο.
 Όλα αυτά λοιπόν δεν αντιμετωπίζονται».
***********************
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς αναφερόμενος στον τρόπο που επιβιώνουν τέτοια μορφώματα, είπε: 
***********************
«Όλους αυτούς τους ανθρώπους τους κρατούν στην Ελλάδα, σαν να είναι η χώρα μας μία ανθρωποαποθήκη. 
Γι' αυτό το λόγο βρίσκουν την ευκαιρία άνθρωποι που επιδιώκουν την κοινωνική τους ανέλιξη, επάνω στη δυστυχία των άλλων για να δημιουργήσουν αυτά τα μορφώματα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την κουλτούρα μας, ούτε με την πίστη μας, ούτε με τον πολιτισμό μας. 
Και μιλάω για την προβολή του δήθεν εθνικισμού, που ουσία είναι μία μορφή επιβίωσης του ναζισμού».
***********************
Όσον αφορά στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως: 
***********************
«Ο κόσμος που έχει απηυδήσει από την ανυπαρξία του κράτους να έρχεται και να εντάσσεται σε αυτά τα συστήματα, χωρίς να πιστεύει αυτά τα οποία εκείνοι έχουν κατά νου» και τόνισε ότι «ο ρατσισμός είναι αποκρουστέος».
                        -------------------------------

7 σχόλια:

  1. βγαλανε στην μοστρα και τον μητροπολιτη????
    και ξευτιλιζεται ο μητροπολιτης?????
    για να εξυπηρετησει τον φιλο του
    το Σαμαρα .........
    η ΝΔ ξεπουλαει την ορθοδοξια μητροπολιτη...
    οι μασωνοι της ΝΔ...

    ρε 1ο κομμα ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    και το κρυβουνε.........

    πανω απο 20%.......
    ηδη στο γκαλοπ της ZOUGLA.GR
    ειναι 2ο κομμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ``κοψοχερηδες`` ψηφοφορους η Ελλαδα ειναι τιγκα... Αυτοι που επι δεκαετιες ψηφιζανε ΧΟΥΝΤΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τωρα επενδυουν το πολιτικο τους μελλον στη Χ. Α., αυτο το ναζιστικο κατασκευασμα των μασωνικων ξενων δυναμεων που στηριζουν τα κομματα που ειναι υπευθυνα για τη τρισαθλια ξευτιλα μας... Ο Μητροπολιτης Πειραιως εχει απολυτο δικιο Δικιο, διαπιστωσιμο για οσους δε φορανε κομματικα γυαλια, η δεν ειναι κολλημενοι στο βουρκο της εθελοτυφλης αγνοιας

      Διαγραφή
  2. Ρε Ισαάκ με τον Αβραάμ συννενοήθηκες γιά τους Μασόνους και ξέχασες τους Σατανιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η ΧΑ και οι ορθόδοξοι νέοι της ΧΑ που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια κόντρα σε όλους είναι δήθεν "σατανιστικό μόρφωμα", ρε κωλοτούμπα Σεραφείμ (που ξύνεσαι λυσσωδώς για αρχιεπίσκοπος....), ο axel cipra και ο αρχιμασσώνος Σαμαράς της τεκτονικής στοάς και με τους μασσωνικούς χαιρετισμούς αλυσίδας με τον Γιούνγκερ, Φαν Ρομπάϊ κλπ, τί είναι ;;;;;;;
    Κρίμα για το κατάντημά σου, δέσποτα, κάποτε ο λαός σε θεωρούσε άξιο να ηγηθείς του αντιμασσωνικού πολιτικού αγώνα του. Δυστυχώς τον προδωσες, αποδείχτηκες και συ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, συντάχτηκες με τους καραγκιόζηδες που πολεμούν τους εθνικιστές με όποιο γελοίο επιχείρημα βρουν. O αγώνας σου κατά της ΧΑ, ποιον ωφελεί; Tη διαιώνιση του Σαμαρά, της ΝΔ και της εβραιομασσωνίας στην εξουσία, πάλι με τη λαϊκή ψήφο!!!!!
    YΓ. Αλήθεια σεβασμιώτατε για τη μασσωνο-νουδου γιατί εδώ και πολύ καιρό δεν λες κουβέντα; ή μετεξελίχθηκες πλέον σε κομματάρχη της στην αντιπαράθεση με τον Αξελ Tσίπρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πεθαμένε καλιάντζαρε, από την μια ντεμέκ είσαι ενάντια στους σιωνιστές και από την άλλη προσκυνάς τους σιωνιστές! Ο σατανάς ρε προσκυνημένε είναι εύρημα των εβραιοχριστιανών, δεν έχουμε τέτοια μαμούνια στην Ελλάδα, στην χωρα του φωτός! Άντε σκάσε επιτέλους που θα πεις 1,5 εκτ Έλληνες σατανιστές, κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αυτός ο ανέραστος κομπλεξικός που είχε αφορίσει το στοματικό! Χε..χε.., υποθέτω ότι το λιγότερο δυο φορές την μέρα την βαράει την ... ομελέτα και μετά λέει 13 φορες το ήμαρτον θεέ μου... χε..χε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι τελους και μια σωστη παρεμβαση, απο τον Δεσποτη
    Καταλαβε επι τελους
    πως καθεται στον επισκοπικο θρονο, που τιμησε
    ενας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ
    ο Αρζιερεας που εγραψε την ΧΟΥΝΤΑ στα παλια του τα παπουτσια.
    Τετοιους Δεσποταδες χρειαζομαστε και οχι Αμβροσιους , πολιτικους επιγονους,των Ραλληδων και των ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή