Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΜΠΙΣΤΗΣ: «Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ...ΜΙΛΗΣΕΙ»...!!!

«ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ "ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ" ΟΙ...ΝΑΖΙΣΤΕΣ»...!!!

Στο πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης της Κυβέρνησης Σαμαρά, πού φέρεται πικραμένος, επειδή ο Πρωθυπουργός τον απέλυσε επειδή δεν δέχθηκε τους όρους πού έβαλε στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, απάντησε --εκτός των άλλων--  και το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, στο κόμμα που ανήκουν και οι δύο, ο Ν. Μπίστης γιά όσα είπε περί:
 «Πολιτικών σκοπιμοτήτων, που υπαγορεύθηκαν από αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις, γιά την σύλληψη των  των κορυφαίων της Χ.Α.»:  
Γράφει ο Ν.Μπίστης στο  λογαριασμό του, στο Facebook:
***********
«Η  άκαιρη ανάγκη του να υπερασπίζει αυτή την στιγμή το έργο του (ως π.Υπουργός Δικαιοσύνης) και να καταδείξει (κατόπιν εορτής βέβαια) τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, συν την χρησιμοποίηση παραδειγμάτων που είναι αρνητικά φορτισμένα στην συνωμοσιολογική συνείδηση του μέσου Έλληνα , οδήγησε στην αξιοποίηση από ποικίλους κύκλους της... αποστροφής του...!!!
 ***********
Και από τους ναζιστές που την έχουν... «κάνει σημαία»...!!! 
***********
Για αυτό σκεφτόμαστε τρεις (3) φορές πριν μιλήσουμε...  ***********
Ειδικά αυτές τις μέρες που αποκλειστική προτεραιότητα είναι η αντιμετώπιση του ναζισμού και η ενθάρρυνση της κυβέρνησης να πάει μέχρι το τέλος. 
***********
Όλα τα άλλα αντικειμενικά δεν βοηθάνε την κοινή μας σοβαρή προσπάθεια».
         ------------------------------------

18 σχόλια:

  1. Να σκεφτεί 3 φορές, 1η το Ισραηλ, την 2η την ΗΠΑ και την 3η Ε.Ε. Κάθαρμα Μπίστη, σκατοσιωνιστή. Ούτε η αλήθεια δεν ανέχεστε να ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ποιός ο Ρουπακιώτης ο...αντιρατσιστής; Μπά, οι χρυσαυγίτες παντρευτήκατε και τη ΔΗΜΑΡ τώρα; σε λίγο και με τα συναιτεράκια τους Πακιστανούς, οι δολοφόνοι από τα μαλλιά τους πιάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Νίκος Μπίστης κομμουνιστής, απόφοιτος του αμερικανικού κολεγίου, όπως ο Σαμαράς και ΓΑΠ, είχε πρωτοσταστήσει στις ταραχές της Νομικής το Φεβρουάριο του 1972. Μερικοί σύντροφοι του τον κατηγορούν τώρα γιατί δεν ήταν μαζί τους στην ταράτσα της Νομικής για να διαδηλώνει κατά του στρατιωτικού καθεστώτος και είχε
    προτιμήσει να πηδάει την τότε γκόμενα του Όλγα Τρέμη στο υπόγειο στο υπόγειο του κτηρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η αριστερά, βλέπει ότι οι ατάκες για τα ”δυο άκρα” σημαίνει ότι αύριο θα είναι η σειρά τους, για αυτό και ο ρουμπακιώτης και πολλοί άλλοι τολμούν να πουν την αλήθεια ότι: Οι ενέργειες του σαμαρά είναι πολιτικές διώξεις που καθοδηγούνται από τους σιωνιστές.
    Αυτό ας το σκεφθούν και ας το καταλάβουμε όλοι.
    Σήμερα που δεν έχει άλλα άλλοθι η κυβέρνηση και σε λίγο θα έρθουν νέα μετρα για τον λαό να πληρώσει τα υπερκέρδη τραπεζών και κλεφτών, ρίχνει τον καπνό ”Χρυσή Αυγή”
    ΔΕΝ είναι το πρόβλημα οι χρυσαυγίτες που μέλημα τους είναι να δικασθούν οι κλεφτες και να φύγουν οι ξένοι!
    Λύσσιαξαν τα σιωνιστικά καθοδηγούμενα μμε και οι φυλλάδες τύπου “πολιτικό παπάρι” να μας πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο κακός, γιατί? Γιατί θέλησε να βάλει τάξη και διαδίδει πως θα δικάσει τους κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλοι δύο ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής που μέχρι στιγμής δεν είχαν καμία εμπλοκή στις καταγγελίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,πρόκειται να συλληφθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες με τη κατηγορία γιά "ξέπλυμα βρόμικου χρήματος", παρέα με τούς Πακιστανούς.!
    Ζήτω ο... εθνικισμός!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρωμιάρη,η επίθεση της προδοτικής συμμορίας που κυβερνά εν ονόματι του Ιουδαίου εχθρού δεν θα κάμψει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων. Εσυ πορνίδιο, όταν οι Έλληνες πανηγυρίζουν την απελεύθερωση της Πατρίδος, θα είσαι διαστρική σκόνη.

      Διαγραφή
  6. Απάντηση σε ανώνυμο 3:31 μ.μ.
    Η κυβέρνηση έχει μπει στο χορό και δεν μπορεί να βγει έξω, οι φωνές από Έλληνες αριστερούς, διανοούμενους ντόπιους και ξένους δυναμώνουν κάθε μέρα ότι οι διώξεις είναι πολιτικές, άδικες και θα γυρίσουν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση.
    Αλλά το σύστημα πολλές φορές είναι σαν τα αεροπλάνα στην απογείωση, ΔΕΝ μπορούν να φρενάρουν στην απογείωση!
    Η νδ θα γελοιοποιηθεί, ο σύριζα θα είναι πρώτο κόμμα, και η νοδουλα θα γίνει πολιτική άνοιξη, να το θυμάσαι.
    Γιατί η αλήθεια, τα νέα, σήμερα στις μέρες μας με τα internet και ιστότοπους, ταξιδεύουν πολύ γρήγορα!
    Αυτό που έστησαν εβραίοι μμε και κυβέρνηση για να ανακόψουν την άνοδο του λαϊκού κινήματος Χρυσή Αυγή, είναι ένα κουκλοθέατρο για παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει δίκαιο ο επάνω "ευπατρίδης" και καλός Ελληνας...
    Η Μοσαντ των Εβραίων δολοφόνησε το Φύσσα, προβοκάτσια της Μοσαντ είναι τα απίθανα ψεύδη περί ναζισμού δεν το αποδεικνύει καμία φωτογραφία ούτε και βίντεο, το ίδιο και τα περί εγκληματικής οργάνωσης και περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος όλα τα κατασκεύασε η Μοσάντ γιά να μη βγεί ο Ηλίας δημαρχος στην Αθήνα. τώρα με τη βοήθεια των υπόλοιπων βουλευτών μας πού δεν έχουν προφυλακισθεί θα πάμε πολύ μπροστά, ναναι καλά η Ζαρούλια, το αστέρι η κόρη της η Ουρανία και ο Γερμενής. Όσα ψέματα και αν λένε οι Εβραίοι ότι βρεθήκανε στο αστυνομικό του κάτι ψωροχιλιάδες ευρώ από τους Πακιστανούς η δικαιοσύνη δεν τα τρώει θα αφεθεί ελέυθερος όπως και ο ήρωας ο Λιάς πού θα βγεί Δήμαρχος Αθ'ηνας . "Να σκάστε να σκάστε" Εβραιόδουλοι προδότες όπως λέει και το διαμάντι μας από τη φυλακή ο γενναίος πατριώτης και τιμημένος αγωνιστ'ης και βουλευτής μας Γιάννης Λαγός πού θα απελευθερώσει την Ελλάδα από τους Αλβανούς.
    "Να σκάστε να σκάστε" πού στη απελευθέρωση της Ελλάδος με τη βοήθεια και του Αρτέμη πού τον ξέχασα εσείς θα είσαστε... αστρόσκονη!. Θα πάθετε και άλλα πολλά πού δεν σας τα λέμε γιατί υπάρχουν στον όρκο μας πού δώσαμε στο αρχηγό μας τον Μιχαλολιάκο. άμα βγεί από τη φυλακή θα τα.. πούμε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΑΡΙΔΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΕΧΥΝΑΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;;;;;

      Διαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
    ΟΣΕΣ ΟΙ ΕΚΛΛΗΣΙΕΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ.


    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΕΜΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΡΑ....ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
    ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μισος που σας πότισε ο εβραιοκομμουνσμός για την πατρίδα μας την Ελλάδα έχει, σε μερικές ακραίες περιπτώσεις όπως η δικη σου, όταν αναμειχθεί με εγκεφαλική σύφιλη, έχει τις γνωστές παρενέργειες.
    Σαν κτηνίατρος σε συμβουλεύω κάθε βραδυ πριν πας για νανάκια, να κάνεις ένα χλιαρό ντούς και ανάλογα μια η δυο χλάπατις για στανιάρισμα.
    Ενίοτε δε, να χρησιμοποιείς ελεύθερα και πλαστικά παπάρια κατά της πρωκτογαργαλιτιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρομοεβραίοι δεν αφήνετε να γίνει υπουργός πολιτισμού η Ουρανία και υπουργός εξωτερικών η μαμά της η κυρία Ζαρούλια πού μιλάει και ξένες γλώσσες. την Ελλάδα θα απολευθερώσουν τα δοξασμένα τάγματα εφόδου της ένδοξης χ.α. με μπροστάρηδες τους κασιδιάρη, λαγό. πατέλη και ρουπακιά και θα γίνει ο αρχηγός μας ο Μιχαλολιάκος "καγκελάριος" της Ελλάδας μας και να τι θα πάρτε από μνημόνιο.γουστάρουμε και δεν δίνουμε μία στο όνομα της άγιας ιδεολογίας μας αν τολμάτε ελάτε κατά δώ, η δύναμη πού βγάζει από το μυαλό του ο λιάς ο κασιδιάρης θα σας ρίξει κάτω όπως έπεσε και το οβραιόνι ο καμαραμανάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ρε φίλε γράφεις ότι θα γίνει "καγκελάριος" ο Μιχαλολιάκος με (γκ) και δεν το γράφεις "κα(γγ)ελάριος"πού είναι το σωστό, γιατί έτσι όπως το γράφεις, κα(γκ)ελάριος είναι και τώρα αφού είναι πίσω από τα κα(γκ)ελα, Σοβαρευτείτε όταν γράφετε γιά τον αρχηγό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοίτα, που έχει το θράσος και μιλάει ο γυρολόγος των κομμάτων. Άντε βρε, και με τοδεξί στην ΠολανοΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με πάνω απο 43.000 συμμετοχές ολοκληρώθηκε η μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση απο το δημοφιλές Ελληνικό blog “TROMAKTIKO”.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
    Η ΝΔ μετά τα "success" stories, δείχνει να χάνει μεγάλο ποσοστό των δυνάμεων της (-55%). Μπούμερανγκ τους γυρνάει η προσπάθεια αποπροσανατολισμού μέ την Χρυσή Αυγή, μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της δεν πείθεται από τις τελευταίες εξελίξεις και φεύγει πηγαίνοντας κυρίως προς το κόμμα του Μιχαλολιάκου!
    Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι βγαίνει κερδισμένος από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, κυρίως όμως γιατί πέφτει η ΝΔ.
    Σημαντική πτώση κατά περίπου -50% εμφανίζουν και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Από τα αξιοσημείωτα είναι ότι οι περισσότεροι που φεύγουν από τους ΑΝΕΛ πηγαίνουν πιο δεξιά!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Αυξάνουν τα ποσοστά τους κατά 100% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ενώ οι τάσεις είναι ΑΝΟΔΙΚΕΣ, κυρίως τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο ο συντονισμένος mediakos κανιβαλισμός που δέχονται από το σύνολο των συστημικών εκδοτικών οίκων και καναλιών μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα.
    Ο Φ. Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ είναι ο επόμενος Καρατζαφέρης.
    Το ΚΚΕ μετά την αλλαγή ηγεσίας (όχι μυαλών), παίρνει λίγο τα πάνω του, αυξάνοντας την δύναμή του γύρω στο 10%.
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΨΗΦΟΥ (ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΔΕΙΓΜΑ)
    ND 18%, ΣΥΡΙΖΑ 29.7%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18,9%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟΥ" ΕΊΣΑΣΤΕ" ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΌΙ" ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΠΩς ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ -ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ-ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΙ "ΣΙΑ".
    ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΕΜΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υποθέτω ότι ο υπόκοσμος και τα ρεμάλια εκφράζονται κάπως όπως εσύ, αγαπητέ κουραμπιέ!

    Επίσης να σε ενημερώσω, ότι σε σύνολο πάνω από 50.000 χρηστών του διαδικτύου, στον ιστότοπο zougla.gr, μια ιστοσελίδα που ανέκαθεν διάκειται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 39%.

    Έλα μη μου στεναχωρείσαι και κακοπάθεις, αν είσαι Έλληνας και δεν είσαι κλέφτης και τρομοκράτης, θα πρέπει να χαρείς γιατί σε λίγο θα μπει τάξη στην αταξία κλεφταράδων και άναρχοκουκουέδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή