Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 50.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...!!!

ΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ 50.000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ... ΑΠΕΡΓΙΕΣ...!!!

Στέλεχος του κομματικού σωλήνα, συγκεκριμένα του «πράσινου», ο Καρπενησιώτης στην καταγωγή άνδρας,  πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας έξω από το σπίτι της διοικήτριας του νοσηλευτικού ιδρύματος, κρατώντας 50.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να... σταματήσει τις απεργίες...!!!

Πάντως, στην πορεία ο συνδικαλιστής διαχώρισε τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας το μνημόνιο. 
****************
Όπως ανέφερε μάλιστα κατά την παρουσίαση της υπόθεσης ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς που ανήκει πλέον πολιτικά ο συνδικαλιστής, ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: 
****************
«Όπου πάνε όλοι αυτοί. Αριστερότερα».
****************
Το… αίτημά του να αρπάξει τα 50.000 ευρω για να σταματήσει τις κινητοποιήσεις μεταφέρθηκε στον υπουργό Υγείας και στη συνέχεια στον ομόλογό του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
****************
Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας ειδοποιήθηκε και άρχισε να καταγράφει, να ηχογραφεί και να βιντεοσκοπεί όλες τις συναντήσεις του προέδρου των εργαζόμενων στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με τη διοικήτρια, Μαρία Καρρά.
****************
Η τελευταία «σκηνή» του έργου παίχτηκε χτες με τον πρόεδρο να μεταβαίνει στο σπίτι της διοικήτριας για να πάρει τα συμφωνηθέντα χρήματα, όπως κι έγινε. 
****************
Αμέσως μετά την έξοδό του από το σπίτι της κυρίας Καρρά, ο 45χρονος συνελήφθη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. 
****************
Πριν είχε προλάβει να διαβεβαιώσει την διοικήτρια ότι «τώρα δεν θα γίνουν κινητοποιήσεις» αλλά και ότι βιάζεται για να πάει «να μοιράσει τα χρήματα με τους υπόλοιπους», όπως δήλωσε επακριβώς. 
          ------------------------------------

protothema

3 σχόλια:

  1. Έτσι συμπεριφέρονται όλοι οι δημοκράτες του κλεπτοκρατικού τόξου.
    Ο προ ημερών νεοδημοκράτης αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου εισέπρατε 5000 ευρώπουλα για να παραχωρεί άδεια σε καντίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Εθνικιστής βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της χ.α. ο Παναγιώταρος πόσα κονόμαγε από από τα μαυρα μπλουζάκια πού αγόραζε απο τους Πακιστανούς και στη συνέχεια τα πούλαγε στα φτωχά παιδιά πού παραμυθιάζατε και τα βάζατε στα τάγματα εφόδου για να γίνουν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάνε ψόφα ρε χλεχλέ να γλυτώσεις και εσύ και η κοινωνία, γίδα!

      Διαγραφή