Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΚΑΘΕΤΗ ΠΤΩΣΗ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑ… Μ.Μ.Ε…!!!

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ 
ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ «STAR», ΠΟΥ ΕΙΧΕ 
ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ…ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…!!!

Βέβαια οι εικόνες (σήμερα—πρίν) τα λένε… όλα…!!!
Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, επάνω του πόνταρε ο μεγαλομέτοχος του «STAR», Β. Βαρδινογιάννης, να πάρει κεφάλι το δελτίο ειδήσεων—τουλάχιστον στα επίπεδα του άλλοτε Alter--, και σε τελική κατάληξη να παίξει τον επιδιωκόμενο άλλωστε πολιτικό ρόλο.
********
Αλίμονο, τα νούμερα είναι αποκαρδιωτικά, έρχεται ο Χατζηνικολάου προ-τελευταίος…!!!

Η συντριβή του, αντιστοιχεί δέκα (10) ποσοστιαίες 

μονάδες κάτω, από το αρχικό ξεκίνημα…
********
Πήγε στις αρχές του Real o Xατζηνικολάου να πουλήσει-- κατά το πρότυπο Τράγκα-- «προστασία» στον Σαμαρά με ότι συνεπάγεται τούτο.
********
Πού, όμως να τσιμπήσει ο… ψηλός.!!!!
********
Στη προσπάθεια Χατζηνικολάου—Τράγκας να εξασφαλίσουν την…«απροσκοπτη» λειτουργία των εκδοτικών τους δραστηριοτήτων και αφού είδαν και αποείδαν, παρά τις προειδοποιητικές βολές από τον Real, Real ότι ο Σαμαράς δεν «μασάει»,  έρριξαν πλώρη για Τσίπρα…Εκεί η «λεία» είναι εύκολη, δεδομένου ότι οι Τσιπροσυριζαίοι, --άσχετοι όντες σε στοιχειώδεις γνώσεις και ευρισκόμενοι σε βρεφονηπιακή ηλικία—νιώθουν έντονη την ανάγκη…«προστασίας»…!!!
********
 «Το δεξί ή και μακρύ χέρι» για πολλούς του Χατζηνικολάου, ο Τράγκας, του οποίου οι εκδοτικές επαγγελματικές δραστηριότητες ήσαν ανέκαθεν συνυφασμένες με τις κρατικές επιχορηγήσεις, με χυδαίο τρόπο καταφέρεται καθημερινά κατά της Κυβέρνησης (μωρέ, επειδή δεν ξέρω καλά νομικά, μήπως οι εκπομπές του αποτελούν εκβιασμό;) έχει μεταβληθεί σε τηλεοπτικό εκπρόσωπο του Συριζα.
********
Ο Χατζηνικολάου «παρασύρρεται» και αυτός από το «δεξί του χέρι», τον Τράγκα και στις συνεντεύξεις του δίνει ρέστα υπερ του Συριζα και κατά Σαμαρά.
********
Έχει χάσει όμως τη τηλεοπτικό του κοινό πού γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα παιχνίδια του, εμφανή και αφανή, για αυτό και η τηλεοπτική του κάθετη κατρακύκα…!!! 
                __________________________

10 σχόλια:

  1. "Προστσία" για κρατικές επιχορηγήσεις; γνωστό και πετυχημένο κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά θυμόσαστε ποσα έχει αρπάξει απο κρατικές επιχορηγήσεις ο Τράγκας απο τον Καραμανλή για μία εφημερίδα του τη "χώρα" που είχε κάνει ρεκορ πωλήσεων με 666 φύλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο του κόλπο ήτανε με τα κοτόπουλα "βοκτας" πού τη μια μέρα ήτανε σάπια και την άλλη τα καλύτερα τού κόσμου όταν "κακαριζανε" τα.. αυγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικολάκη πεσμας το δεξί σου χέρι να καταλάβουμε ποιός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ καταλαβαίνω ότι όσοι πουλάνε ηθική είναι οι πιό ανηθικοι, σαν τον ερυθρό σταυρό. εμπορεύονται την ηθική του κοσμάκη για τη κονόμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χατζηνικολάου κάνει σαν "ωρυόμενη μαινάδα" όταν παίρνει συνέντευξη απο βουλευτή της νδ και σαν "γλυκύτατη κόρη" όταν μιλάει με συριζαίο. στην αρχή ήταν υπερ του μνημονίου και φανατικός της Ντόρας τώρα γιά λόγους πού όλοι έχουν καταλάβει και προωθεί το "δεξί του χέρι" ο Τράγκας, πάει να πιάσει πόρτα για τον χειμώνα. άντε μη μας περνάνε γιά χάπατα και μας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Nικολάκης έχει προστάτη τον Βαρδινογιάννη, αυτός τον είχε προσλάβει το 1983 στην εφημερίδα του Μεσημβρινή και φρόντισε να του απονείμουν ένα « βραβείο Μπότση» για να γίνει ευρύτερα γνωστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ-Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOYTUBE)
    ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαυτο εχει μαζεψη στον σταθμο,
    ολλα τα ορφανα του σταλιν.
    Μυριστικε μπελντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή