Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ—ΙΔΙΩΤΙΚΟ…ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ…!!!

ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ και ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΩΝ 14.000 Ευρω, ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ… «ΙΑΣΩ»…!!!

Άλλη μία κοροϊδία για αφελείς και ανυποψίαστους…
 Μετα τη γέννα του γιού –πού απέκτησε από τη συντροφό του, ονόματι Περιστέρα— στη καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ, αξίας 14.000 ευρω, ήρθε η ώρα να τον στείλει και σε παιδικό σταθμό.

Έτσι πάλι, επέλεξε να τον στείλει σε έναν από τους ακριβότερους-- ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.
********
Σύμφωνα, με δημοσίευμα της Καθημερινής:
********
Το εν λόγω σχολείο τυγχάνει και από τα ακριβότερα της πρωτεύουσας, με ετήσια δίδακτρα που φτάνουν τις 6.600 ευρώ...!!!
********
Αν το επιλέξει, δηλαδή, και για τον δευτερότοκο γιο του, η νηπιακή εκπαίδευση των παιδιών του θα του στοιχίζει περισσότερο από 1.000 ευρώ τον μήνα.
********
Για κάποιον που έχει χρήματα και μένει στο κέντρο είναι μια σωστή και καλή επιλογή.
********
 Για κάποιον όμως που επαγγέλλεται μια δεδομένη πολιτική μπορεί να είναι και … περίεργο.
********
Ιδιαίτερα όταν δηλώνει ο ίδιος ότι είναι κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα τότε πώς στέλνει το γιό του σε έναν ιδιωτικό και από τους πιο ακριβούς παιδικούς σταθμούς;
********
 Αν όπως λέει ο κ. Τσίπρας «τυχόν ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα είναι η ταφόπλακα των δημόσιων ΑΕΙ», γιατί άραγε να μη συμπεράνουμε ότι και ο ιδιωτικός σταθμός που έστειλε το παιδί του δεν λειτουργεί σαν ταφόπλακα για τα αντίστοιχα δημόσια;»
__________________________

4 σχόλια:

  1. Τα αριστερά αρχοντόπουλα δεν είναι σαν τη δεξιά πλέμπα. Έχουν γαλάζιο αίμα με αιμοπετάλια μοναδικά στον κόσμο. Ε! όχι να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!!!!
    Το ίδιο δεν έκανε και η Παπαρήγα; Ο δε Λαλώτης ο κυνηγός της αμερικάνικης κουλτούρας και του ιμπεριαλισμού δεν σπούδασε την κόρη του στο Χάρβαρντ; Αλήθεια με τι λεφτά:
    Δε βαριέσε ρε κακόμοιρε Έλληνα. Όλα τα αριστερά γουρούνια την ίδια φάτσ και την ίδια ηλιθιότητα κρύβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ιδιωτικά δεν "σηκώνει" καταλήψεις και έτσι ο γιός του Τσίπρα θα σπουδάζει κανονικά και χωρίς ελλείψεις. τα κορόϊδα τους δικούς του, τη μπλέμπα την άπλυτη που πάνε στα δημόσια θα σπρώχνει γιά καταλήψεις γιά να κάνει την αναρχοαριστερή του πολιτική. Αυτός είναι γιά πολύ ξύλο και ξεφτίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσίπρας ξέρει τι κάνει. Στους δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι γεμάτο από παιδιά Αλβανών, Αράβων ,Φιλλιπινέζων. Κορόιδο να το στείλει μαζί με παιδιά κοπριτών. Άλλωστε πλούσιος είναι όπως όλοι του δημοκρατικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΥΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ....Ο Mr. ALEX...MIA XAΡA ΚΟΡΟΥΔΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή