Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ «ΚΛΑΡΙΝΟΜΑΓΚΕΣ» και «ΔΕΙΛΟΙ» ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ και...ΑΛΛΗΛΟΥΣ...!!!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ  ΑΝΟΗΣΙΑ, ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΕ... ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ...!!!

Τα «ξέρασαν» μόνοι τους στην ανάκριση...
Μέσα κότες, έξω...«κλαρινόμαγκες»...!!!
Με την  ανοησία τους και οι αντιφατικές εξηγήσεις τους «κάρφωσαν» τους εαυτούς τους  και παράδωσαν «απνευστί» τους συναγωνιστες τους.
 *-- Μεσα στο ανακριτή ο Μιχαλολιάκος απαρνιόταν τον Χίτλερ, τον Εθνικοσοσιαλισμό και τον Ναζισμό και έδινε όρκους... μετάνοιας, ενώ βγαίνοντας έξω,  γιά να ξεγελάσει 150-200 πιτσιρικάδες οπαδούς του έδινε τηλεοπτικό θέατρο, με ναζιζιστές κραυγές και παντομίμες...!!!
 ****************
Άστε πού τον κάρφωσε η ίδια η γυναίκα του η Βουλευτής Ζαρούλια λέγοντας:
****************
«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη … συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. 
Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα!»
****************
*-- «Τό άκρων άωτον» της κουταμάρας, ο φερόμενος -- ως πιό μορφωμένος Βουλευτής της Χ.Α. --, και Υπαρχηγός του κόμματος Χ.Παππάς είπε στον ανακριτή το εξής αμίμητο:
****************
«Αναγνωρίζω το γραφικό μου χρακτήρα αλλά δεν...θυμάμαι να το έγραψα εγώ»...!!!
****************
*-- Ο «κλαρινογαμπρός» τού κόμματος,  ο γραφικός Κασιδιάρης, παριστάνοντας το νταή μετα την αποφυλακισή του είπε γιά την κλωτσιά πού έδωσε σε  καμεραν και έπεσε κάτω:
****************
«Δε τον κλώτσησα, η... οστική δύναμη του "πνεύματός" μου τον έρριξε κάτω»...!!!
****************
*-- Μα μήπως και το δικό τους παιδί το δολοφόνο Ρουπακιά, όλοι τους δεν τον «άδειασαν», τον άφησαν ανυποστήριχτο και παριστάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν, αφήνοντάς τον να πάει στη φυλακή όλη του τη ζωή.;;;
****************
*-- Από δώ και πέρα τι θέλετε,  ο Γιώργος Πατέλης, ο γνωστός μπράβος της Νίκαιας και επικεφαλής στα τάγματα εφόδου της Χ.Α., να μη βάλει τα κλάματα και να μη «δώσει» στην Ασφάλεια τον αρχηγό του, τον...Μιχαλολιάκο...;;;
****************
Λογικό είναι να «αυτοκαρφώνονται», γιατί δεν είναι μόνο δειλοί είναι άμυαλοι και αστοιχείωτοι.
****************
Αυτούς δε διακινδυνεύεις να τούς πάρεις γιά μάρτυρες, όυτε σε συναινετικό διαζύγιο...
Άμεσος κίνδυνος να εκδωθεί εις...βάρος σου...!!!
          ----------------------------------

15 σχόλια:

  1. Δεν έχω τίποτα εναντίον των κίναιδων, αλλά να ρωτήσω, ο συγγραφέας γέρνει όταν τον παίρνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν μάθαμε με ποιόν έβαλαν στο ίδιο κελί το βουλευτή σου το Γιάννη Λαγό.!
    και σενα Zaglo οι χρυσαυγίτες γιά πέταμα σέχουνε και σε λένε και γελοίο. Εσύ παριστάνεις το "πυρηνάρχη" της χ.α., στα Blogs και χυδαιολογείς, και αυτοί σε κοροϊδεύουνε γιά να τα οικονομάνε. ωραίο ρόλο πήρες, μπράβο καλές δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κύριο θέμα έγκειται στο ότι η Ελλάς έχει απωλέσει την ανεξαρτησία της και απαιτείται η εξέγερση του Λαού κατά της προδοτικής συγκυβερνήσεως των εγκληματικών οργανώσεως Πασοκ και νδ για την απελευθέρωση του Έθνους από τα ξένα δεσμά ιδία από τους μοχθηρούς και φθονερούς Ιουδαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε (ή μήπως είσαι ο εκδότης?) δεν κατάλαβες!
    Τον λαγό δεν τον ξέρω και ούτε με εμπνέει ιδεολογικά, αλλά φαίνεται 100% άνδρας!
    Δεν γνωρίζω κανέναν χρυσαυγίτη, δεν γράφω για να γίνω αρεστός και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, γράφω ότι έχει η κούτρα μου!
    ΔΕΝ χυδαιολογώ, χυδαιολογία είναι η ανάρτηση και απαντώ ανάλογα.
    Ο ρόλος μου στην κοινωνία είναι, σύζυγος, πατέρας, επιχειρηματίας.
    Ποτέ μου δεν μιλώ για πολιτική, εξάλλου οι ευρωπαίοι δεν μιλάνε σχεδόν ποτέ για πολιτική, θρησκεία και για τον μισθό τους, είναι ανήθικο να ανοίξει τέτοια συζήτηση.
    Αυτά εν περιλήψει, αν έχεις άλλες απορίες να στις λύσω ευχαρίστως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, αποκάλυψε ένα κοινό μυστικό:
    ΗΠΑ, ΕΈ και εβραϊκές οργανώσεις, πίεζαν έντονα την κυβέρνηση να κινηθεί με κάθε τρόπο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

    O συναγωνιστής Κασιδιάρης: “Οι προφυλακίσεις είναι άδικες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στα νεότερα ελληνικά χρονικά. Αντί να είναι στη φυλακή οι κλέφτες, οι απατεώνες με τις off-shore εταιρίες και τα σκάνδαλα, οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος παραμένουν μέσα στην βουλή και οδηγούνται στον Κορυδαλλό άνθρωποι που μοναδικό τους έγκλημα είναι πως είπαν την αλήθεια, απαίτησαν πολιτική κάθαρση, διεκδίκησαν μια ανεξάρτητη Ελλάδα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ «πονηρές», «ασυνάρτητες» και «δόλιες αφέλειες»αφέλειες του... Ρουπακιώτη.!
    Γράφει για αυτόν τον μεγάλο «αντιρατσιστή» -με τον οποίον σήμερα καταντήσατε να γίνετε και «συνοδοιπόροι», π. υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, τον οποίον απέλυσε κακήν κακώς εδώ:
    http://resaltomag.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή? Δεν είναι αλήθεια ότι εβραίοι, αμερικανοι κλπ πιέζουν τον σαμ για μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής?
      Και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά?
      Άντε ρε φιλαράκι με τους ομοίους σου, μάθε να έχεις κρίση ορθολογισμού και βγάλε τις ριμάδες τις παρωπίδες!

      Διαγραφή
  7. Τί άλλες παρωπίδες να βγάλω όταν βλέπω στελέχη κόμματος μέχρι αρχηγό να πηγαίνουν φυλακή για συμμορία εγκληματικής οργάνωσης και εσύ να δικαιολογείς τις πράξεις τους, γράφοντας ότι φταίνε οι εβραίοι. με τετοιες δικαιολογίες έπρεπε όσοι σκοτώνουν να μη μπαίνουν φυλακή..δηλ. τον Φυσα ποιός τον σκότωσε; θα μας πείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φυσάς δεν ήταν και κανένας αθώος όταν τραγουδούσε (γκάριζε δηλαδή) να σπάσουν τα κεφάλια των φασιστών, τον σκότωσε ένας βλάκας επάνω σε μια συμπλοκή, θα μπορούσε να γινόταν το αντίθετο, το κόμμα ΔΕΝ έχει ευθύνες για τα μέλη του!
    Αλίμονο δηλαδή, τόσα εγκλήματα γίνονται, θα ψάχνουμε ποιο κόμμα είναι ο δράστης?
    Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το κόμμα αποφάσισε να σκοτώσει τον αναρχικό βλάκα?
    Ρε τι σου είναι αυτοί οι ψεκασμένοι αριστεροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Μαύρε" Ζαγκλο, σας καρφώνουν οι πρώην δικοί σας, δεν πήρες ακόμη χαμπάρι τίποτα.; χτες σας "έδωσε" ο απόστρατος, σήμερα άλλοι δύο. εσυ που είσαι και δε βλέπεις; μπας ρε, και κοιμάσαι στο ίδιο κελί με το Λαγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς οι άπλυτοι μόνο κωλομαγκιές είστε, να αρθρώστε λόγο δεν σκαμπάζετε, ρε ερίφιο το αν δέκα ή εκατό είπαν κάτι για να ελαφρύνουν τις θέσεις τους, δεν αλλάζει τίποτα στην ιδεολογία του κόμματος και τον ορίζοντα του, αλλά εσύ φουκαρά, βλέπεις το δένδρο και δεν βλέπεις το δασος, σε λίγο έρχονται νέες αρπαχτικές, μας πουλάνε στο κεφαλαιο οι τσιπροσαμαραδες και αυτή η ιστορία με την Χρυσή Αυγή είναι προπέτασμα καπνού να σε ρίξει στον πολιτικο σου λήθαργο, κατάλαβες προβατίνα?
    Εβραίοι κινούν τα νήματα και εσύ σαν πιγκουίνος χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΚΗΣ.ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΛΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.ΕΝΩΘΗΤΕ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή