Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ» και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ… ΜΑΡΦΙΝ…!!!

τι ΠΕΡΙΕΡΓΟ; ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ… ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ…!!!

Τέρμα στην ανοχή της βίας και τις δολοφονίες…
Τέρμα και για κουκουλορόρους, αναρχικούς και αντιεξουσιαστές.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη τους 
φερόμενους ως φυσικούς αυτουργούς των επιθέσεων σε Ιανό και Μαρφίν
********
Στη σελίδα 29 του βουλεύματος, το οποίο δημοσιεύει η Realnews, περιγράφεται  πως ο βασικός κατηγορούμενος Θ.Σ. βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενήργησε μαζί με δύο ακόμα δράστες με… ανθρωποκτόνο δόλο και πρόθεση…!!!
********
Τέλος, να σημειωθεί, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δράστες είναι σκληροί αντεξουσιαστές, με δεκάδες προσαγωγές στην Ασφάλεια, ως ύποπτοι για επιθέσεις στα ΜΑΤ.
-------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Καμια εφημερίδα μέχρι τώρα δεν έγραψε τίποτα!
    Και το τέρας ο Θεόδωρος Σίψας όταν πετούσε την μολότοφ κραύγαζε “θα σας κάψω φασίστες”
    Tο ότι δεν γίνεται ντόρος στα μέσα αποβλάκωσης, είναι και γραμμή της φασιστικής νοδουλας μη τυχόν και ξυπνήσει ο λαός και αντί την Χρυσή Αυγή βλέπει το σύριζα σαν εγκληματική οργάνωση και χαλάσει η σούπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόβλημα δεν είναι ο Σίψας αλλά το φυτώριο που καλλιεργεί αυτόν και ομοίους του. Ευρίσκονται στα σχολεία , στα πανεπιστήμια, στους συνδικαλιστές του δημοσίου τομέα, στα ΜΜΕ των νταβατζήδων έχουν σαφή ιδεολογική συνείδηση , λατρεύουν τον Αβραάμ, Ισαάκ ,Ιακώβ, Ιωσήφ και το χρήμα των συγχρόνων Εβραίων απατεώνων τύπου Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα τους κλασετε τα αρχιδια μυλωνοπουλε....μονο η χρυση αυγη ηταν και ειναι ο στοχος σας.διοτι εισαστε εβραϊκα μιασματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή