Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΕΝ ΜΕΣΩ» ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ και ΤΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΑ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ...!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Αυτό δεν είναι θέαμα κοινοβουλευτικής ομάδος και μάλιστα στη Βουλή, αυτό λέγεται «τσιπραργιό» και κατάντια κοινωνικής και αισθητικής... αποσύνθεσης...!!!
Είπαμε, η Ελλάδα είναι φτωχή Χώρα, αλλά και τη δεκαετία του 50 είμαστε καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντες με μεγάλες στερήσεις, επειμέναμε όμως -- όπως γράφει και ο Χρ. Γιανναράς-- να αξιολολογούμε τους ανθρώπους,

 από τη γλώσσα που μιλούσαν, και την αμφιεσή τους...
**********
Καί συμπληρώνει ο Καθηγητής:
**********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων  απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της... μάνας»...!!!
***********
Πού τέτοιο πράγμα στους...τσιπροσυριζαίους....
***********
Εδώ, ο Τσίπρας έχοντας δίπλα του στα έδρανα της Βουλής τον πατέρα του ληστή των Τραπεζών (Βούτση) και τον φοροφυγά του 1.000.000 ευρώ (Μητρόπουλο) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίς και...ήθους...!!!
**********
Απουσιάζει από το καντράν ο Βουλευτής και υπεύθυνος Οικονομικών του Συριζα, ο Σταθάκης πού κατηγορείται για κακούργημα ατασθαλιών στο Πανεπιστημίο Κρήτης.
----------------------------------
Υ.Γ. 

Οχι, ο Βουλευτής πού είχε 5.500.000 εκατ. κατάθεση στη τράπεζα από «αμοιβές πελατών του και τη σύνταξη της μανούλας του», δεν είναι Συριζαίος είναι ο υπέρμαχος κατά της φοροδιαφυγής Βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Βασίλης καλέ, ο Καπερνάρος...!!! 

7 σχόλια:

  1. Ίδια φάτσα ίδια ράτσα.
    Αλήθεια δεν τους βλέπει ο λαός;
    Πότε οι αρπάχτες των δημοσκοπήσεων θα πούνε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι με το όνομα αυτών που τους πληρώνουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως,φίλε, σαμαροβενιζέλοι, τσιπροτσιριζα, ΚΚΕ της παλαβής Κανέλλη,Κουνέλης της αστικής προλεταριακής ΡΗΜΑΔ, το αρχιλαμάγιο Καρατζαφέρης και ο ψεκασμένος Καμμένος μορφοποιούν την ίδια αποκρουστική φάτσα του «δημοκρατικού» κλεπτοκρατικού τόξου, που κατέστρεψε την Χώρα και οδήγησε τους υπερήφανους Έλληνες σ΄αυτή την ατιμωτική κατάσταση.

      Διαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς, αλλα, κλείνεις τα μάτια σου στις εγκληματικές αρπαχτικές και άλληλοκουκουλώματα νδ πασοκ! Γιατί? Μήπως είσαι κομματόσκυλο?
    Η' έχεις μια παρωπίδα από δεξιά και βλέπεις μονο την αριστερά? Ναι η αριστερά έχει μια ιστορία προδοσίας, αλλά το πασoκ νδ ρήμαξαν τον τόπο και τώρα καλύπτει ο ένας τον άλλο με κυβερνητικά τεχνάσματα άκρως αντιδημοκρατικά, το κόμμα δε που θα τους έστηνε όλους στον τοίχο, τους φυλάκισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ ρε Ζαγκλο εισαι καταγεγραμμένο κομματόσκυλο της Χρυσής Αυγής, Εσύ πού γράφεις όλο τα ιδια και τα ίδια κάθε λεπτό στα ιστολόγια μαζί με 2-3 άλλους επίσης "ανώνυμους", αλλά πολύ γνωστούς, θά είσαι και έμμισθος.! Άν δεν τα παίρνεις είσαι κορόιδο, ο Μιχαλολιάκος έχει "στήσει" μιά ομάδα πληρωμένων πού όλη την ώρα παρεμβαίνουν στα ιστολόγια. Τουλάχιστον με αυτούς γελάμε με την αγραμματοσύνη τους γίνεσαι και σύ το ίδιο με αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Π⓪ρδ€ς να διαλυθούνε οι μομφές=Τσίπρας ο μομφομανής.
    Θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση;;
    Τσίπρας...ο Μέγας των εθνών ηγέτης του κ@λου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ, δεν είμαι κομματόσκυλο.
    Είμαι πατριώτης που αγαπά και νοιάζεται για την πατρίδα του και δεν είμαι έμμισθος, δόξα να έχουν οι Ολύμπιοι έχω πολύ καλή οικονομία!
    Οι θέσεις σου περί ομάδες πληρωμένων κλπ. Δεν αφήνει περιθώρια για διάλογο, λυπάμαι γιατί παρόλη την καταστροφή της πατρίδας και του Έθνους μας, ακόμη είσαι εκεί με τους κλέφτες!
    Είσαι πιστεύω νέος και ανώριμος, που κλισέ του κύκλου σου και η λάσπη τών μμαποβλάκωσης, σε έχουν στα νύχια τους! Λυπάμαι!
    Ο Μιχαλολιάκος είναι ένας γνήσιος πατριώτης μπροστομάχος, ο μονος που τα έβαλε με όλο το σάπιο σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό λέω και εγώ ότι ο Μιχαλολιάκος είναι "μπρο-στομάχος" για αυτό βρεθήκανε 53.000 ευρω σπίτι του, όταν τον συνέλαβαν.! Όποια αδυναμία και άν έχει το πολιτικό σύστημα, δε μπορεί να τη θεραπεύσει μία αλητοσυμμορία αγραμμάτων πού έχει σαν άλλοθι το πατριωτισμό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή