Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΗΣ και ΥΠΕΡ ΚΕΡΔΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΕ 6.000 ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ...!!!

« ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΧΟΡΗΓΟΙ" και "ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ" ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ»...!!!

«Πύρ και μανία» ο Άδωνις εξαπέλυσε επίθεση στούς Τσιπροσυριζαίους στη Βουλή όσον και στη κομματική τους εφημερίδα «Αυγή», επειδή... μειώνει την τιμή σε 6.000 φάρμακα, εκ των οποίων 3.000  είναι φάρμακα πολυεθνικών, ενώ οι Τσιπροσυριζαίοι και όλο το κακό συναπάντημα αντιδρούν λυσσωδώς, επειδή παίρνουν λεφτά από διαφημίσεις «πολυεθνικών φαρμακευτικών στο ραδιοφωνικό σταθμό... Κόκκινο»...!!!

Μάλιστα δε ο Άδωνις με την γενναιότητα πού τον διακρίνει δεν φείσθηκε να καταγγείλει την εφημερίδα και το ιστότοπο Newsbomb -- που σημειωτέον είναι συμφερόντων της «φαρμακευτικής» οικογένειας   «αφοι Γιαννακόπουλοι και υιός»--, ότι στενοχωρούνται επειδή μειώνει τις τιμές των φαρμάκων πρός όφελος του λαού και είς βάρος των... κερδών τους...
**********
Δέστε αξίζει, εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=2NfIhqEDDcg
 **********
Μάλιστα δε και επειδή πρέπει να γνωριζόμαστε καλά σε αυτό το τόπο ο γιός Γιαννακόπουλος διαπραγματεύεται να πάρει για διευθυντή στο Newsbomb ποιόν, τον...Βαξεβάνη...!!!
***********
Επιτέλους να ξεστραβωθούμε και να δούμε σε αυτό το τόπο ποιός είναι πράγματι με το λαό και ποιός με τα οργανωμένα συμφέροντα και την διαπλοκή...
**********
Δεν ξέρουμε άν άλλος Υπουργός είχε το πολιτικό μα κυρίως ατομικό σθένος να τα βάλει με τις πολυεθνικές και την συγκεκριμένη οικογένεια...
                   ------------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Για να ενισχυθεί η δημοκρατία μας, όλες οι διεφθαρμένες και κλεπτοκρατικές δυνάμεις οφείλουν να συνενωθούν σε μία ενιαία συμμορία επ΄ ωφελεία των νταβατζήδων και των ξένων αφεντάδων.
    Ο Συριζα ως λιμπεραλοκομμουνιστικό κόμμα μπορεί να συνυπάρξει με την νΔούλα του Σαμαρά και αύριο με την Ντόρα και τον Κυριάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ πού είσαι προσκολημένος στο "κάδρο των ηλιθίων" της χρυσαυγούλας μπορείς άνετα να συνυπάρξεις με το ΣΥΡΙΖΑ, αφού είσαστε αντιμνημονιακοί και έχετε το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα, ακόμη μοιάζετε και στη μούρη σαν να ανήκετε στην ίδια... "φυλή".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια είναι η φυλή!

    "Το ξυπόλητο κεφάλι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή