Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η ΖΩΗ, ΖΗΤΗΣΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ...ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΝ...!!! ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΑΛΟΣ--ΑΔΩΝΙΣ...!!!

ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΑΛΟΣ--ΑΔΩΝΙΣ...!!!

Σιγά μη ήθελαν και να την...βιάσουν...!!!
Ο Άδωνις έκανε τη διάγνωση ότι το κορίτσι χρειάζεται...«Βοήθεια», προφανώς ιατρική, αφού χωρίς να την αγγίξει κανείς έσκουζε με μία ντουντούκα καλώντας σε βοήθεια--βοήθεια, μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων πού ήσαν όλοι...Τσιπροσυριζαίοι...!!!

Όμως η Ζωή δεν προσέφυγε γιά βοήθεια σε «αρμόδιο» Νοσηλευτικό  Ίδρυμα, αλλά στον...Άρειο Πάγο...!!!

**********
«Γλίτωσα χάρη στις ενέργειες της Θεοδώρας Μέγα (εργαζόμενης της ΕΡΤ), της Ραχήλ Μακρή και ενός αστυνομικού, ο οποίος επίσης πιστεύω ότι θα έχει σωματικές βλάβες από τη... συμπίεση, όπως και εγώ», αναφέρει η Ζωή , στην μηνυτήρια αναφορά της προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την οποία κατέθεσε το μεσημέρι της Τετάρτης.
 **********
Επίσης η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει αναφορά γιά... «κλιμακούμενη βία» εις βάρος της...!!!
**********
Την απάντηση τη πήρε από τον αθυρόστομο, αλλά ευφυή Πάγκαλο:
**********
«Είδα τη  κυρία φωνάζει "βοήθεια" ενώ μπροστά της είναι καμιά 10αριά πολύ... όμορφα παιδιά από τα ΜΑΤ, που της έχουν γυρισμένη την πλάτη»...!!!
**********
Καί συνέχισε:
 **********
«Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους, τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ».
**********
Είναι προφανές ότι η Ζωή «πάει γυρεύοντας» για βοήθεια, αλλά επίσης προφανές ότι δεν υπάρχει προθυμία γιά βοήθεια από... πουθενά...!!!
                        ---------------------------

4 σχόλια:

  1. Η κερία Κωνσταντοπούλου έχει επαξίως αναδειχθή ως η πιο σημαντική γεροντοκόρη του Κοινοβουλίου και της κενωνίας γενικώς. Με την ετέρα γεροντοκόρη του Συριζα Ρένα Δούρου συγκροτούν ένα αχτύπητο δίδυμο , που θα υπερασπίζεται όλα τα κακώς κείμενα.
    Δεν είναι έμορφες σαν τις διάσημες γεροντοκόρες παΣοκ και νδουλας Καϊλή και Έλενα Ράπτη , ούτε είχαν ομορφονιούς εραστές σαν κι΄αυτές τις αλανιάρες κότες, μπορούν όμως να προσφέρουν τα μέγιστα στην κακογαμ@μένη δημοκρατία μας εντασσόμενες στο ευρύτερο συνταγματοκλεπτοκρατικό τόξο ώστε να ευοδοθούν τα σχέδια των νταβατζήδων και να τα τρώμε όλη μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ουρανία πότε θα μπεί στη βουλή να τις ξεφτιλισει όλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις συγκρίσεις ποιά είναι περισσότερο γραφική !!!!

      Διαγραφή