Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ «ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ,--ΩΣ ΝΕΟ ΚΑΖΟ-- Η... ΦΥΓΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΓΕΛΙΑ» ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ...!!! 

«Δεν θα ανεχτώ. Τίποτε και από... κανέναν», ήταν η απάντηση του Βουλευτή Π.Τατσόπουλου, στο σχόλιο του σκηνοθέτη Ν. Ζερβού, ο οποίος τον συμβούλευσε  να μην ανεχθεί άλλες προσβολές από... «αριστερούς δεινόσαυρους του πνεύματος»...!!!
Το χρονικό της «φυγής» Τατσόπουλου από τον Συριζα ξεκίνησε,
 όταν  ο Βασίλης Μουλόπουλος, δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ και π. βουλευτής Επικρατείας του κόμματος
 σε άρθρο του στην Αυγή τον χαρακτήρισε «γελωτοποιό» και «βιζιτού».
*************
Ο Τατσόπουλος αμέσως στη προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε:
*************
« Αύριο στην κοινοβουλευτική ομάδα. Για μία και μοναδική παράσταση. 
Γέλια μέχρι δακρύων».
**************
Συμπέρασμα ότι στον απόηχο της οδυνηρής ήττας πού υπέστη ο Τσίπρας από τον Σαμαρά στη Βουλή και επειδή ο Τατσόπουλος τα έχωσε στον Λαφαζάνη λέγοντας ότι «εγώ δεν είμαι κομμουνιστής», ο Τσίπρας δέχεται πιέσεις να τον διαγράψει, ενώ ο Τατσόπουλος αμετακίνητος στη θέση του δηλώνει:
************
«Δεν θα ανεχτώ. Τίποτε και από... κανέναν»...!!!
************
 Ερώτημα:
*******
Έχει το ανάστημα ο Τσίπρας να εξωθήσει τον Τατσόπουλο να φύγει και να μείνει η Κ.Ο. των Τσιπροσυριζαίων με μείoν ένα Βουλευτή, μετά το χουνέρι πού έφαγε από τον Σαμαρά και κυρίως όταν καλεί τους Βουλευτές του Πασοκ να προσχωρήσουν στο κόμμα του.;;; 
              -------------------------------------------------

6 σχόλια:

  1. Δημοκρατικοί πολίτες, ο Τσατσόπουλος ο συγγραφέας,
    κρίνεται απαραίτητος για την συνοχή του δημοκρατικού τόξου και άξιος συνεχιστής λαμπρών κονδυλοφόρων σαν τον Θανάση Βαλτινό και τον Πέτρο Μάρκαρη. Μαζί με τον Θανάση Χειμωνά μπορούν να συγκροτήσουν αχτύπητο θολοκουλτουριάρικο δίδυμο, ώστε να αναβαθμιστεί η πολιτιστική ζωή του Άνω Κατσικοχωρίου και της Κάτω Ραχούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν και οι άνθρωποι πού ανήκουν στη "πινακοθήκη των ηλιθίων"... άποψη.! Φτού σου, δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δημοκρατίξ σε ανεγνώρισα στην «πινακοθήκη των ηλιθίων» είσαι ο θηλυπρεπής τύπος με την κόμη αλά Τρύφων Σαμαράς.
      Είδα και την «Πινακοθήκη με τους Πιθήκους» του είδους Ατεντοκούνμπο, αναγκαίους ψηφοφόρους για να διατηρηθεί το καθεστώς της μίζας και της διαφθοράς.

      Διαγραφή
  3. Αίχος στη δημοκρατία του Σαμαρά πού δίνει το δικαίωμα λόγου και γνώμης στα παιδάκια της "Πινακοθήκης των ηλιθίων". Μόνο ο Μιχαλολιάκος και η εγκληματική του οργάνωση δικαιούνται να ομιλούν. μόνο αυτοί ξέρουν.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε φίλε τα παιδάκια της "πινακοθήκης των ηλιθίων" ήσυχα, δε φτάνει πού τα έχει πιάσει κότσους ο αρχηγός Μιχαλολιάκος, επειδή ασχολείται με το "φτυάρισμα πεντοχίλιαρων" γιά πάρτι του, τούς τα ζαλίζεις και σύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή