Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«ΨΟΦΙΟΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΖΗΤΑΕΙ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!!

ΘΕΤΕΙ ΖΗΤΗΜΑ «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» ΤΗΣ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ...!!!

Ρε κάτι παληκάρια (ψοφοδεείς) Βουλευτές πού έχουμε...
Ως γνωστόν ο «εργατολόγος» στο επάγγελμα Βουλευτής τού Συριζα Αλ. Μητρόπουλος ελέγχεται από το ΣΔΟΕ κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, για την είσπραξη 1 εκατ. δολαρίων, χωρίς να... κόψει απόδειξη...!!!
  Ο εν λόγω Βουλευτής είχε  «στασίδι»  κάθε μέρα στον Αυτιά, ενώ και ως συνεργάτης της εφημερίδας του Χατζηνικολάου, 

έδινε μάχη υπέρ φτωχών και αδυνάτων και συνάμα κατηγορούσε τη Κυβέρνηση γιά αδυναμία είσπραξης φόρου από πλούσιους φοροφυγάδες...
**********
Όταν όμως με Εισαγγελική παραγγελία (αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία), συνέλαβε η τσιμπίδα του ΣΔΟΕ, έβαλε τα κλάματα και επικαλέσθηκε διάφορες δικαιολογίες.
**********
Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίσονται καλά γιά αυτόν και δέστε τί σκαρφίστηκε ο άνθρωπος γιά να στρέψει αλλού τα βλέματα της κοινής γνώμης και να ζητήσει να τον...λυπηθούν...!!!
**********
«Φοβάται γιά την ασφάλεια και ηρεμία της οικογενειάς του»....
**********
 Διένειμε έναν μπλε φάκελο στους δημοσιογράφους με τον οποίο επιχειρεί να απαντήσει στο «σχέδιο εκφοβισμού και διασυρμού» του, όπως λέει χαρακτηριστικά. 
**********
Με τίτλο «Η αλήθεια για τη φορολογική μου υπόθεση» ο Μητρόπουλος καλεί την Κυβέρνηση να τον προστατεύσει:   
**********
«Είναι αλήθεια ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα. 
Ηλπισα όμως ότι οι συκοφάντες θα σταματούσαν κάποια στιγμή το σχέδιο καθημερινού εκφοβισμού και διασυρμού μου. 
Σήμερα προτάσσω την ασφάλεια και την ηρεμία της οικογένειάς μου. 
Τους καθιστώ όμως υπευθύνους για ό,τι συμβεί στο μέλλον σε εμένα και στην οικογένειά μου...» αναφέρει ανάμεσα στ' άλλα στον μπλε φάκελο, ο οποίος, να προσθέσω, περιέχει και το... απολυτήριο του στρατού...!!!!
**********
Αυτοί οι «τύποι» εργατοπατέρες και Εθνοπατέρες θα μας σώσουν από το μνημόνιο και τη διαφθορά....
                ------------------------------------------

6 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι « επιτυχημένοι» δικηγόροι είναι διεφθαρμένοι και φοροφυγάδες σαν τον Μητρόπουλο, που είναι και ...πολύ δημοκράτης!
    Η νδ έπρεπε να αδράξει την ευκαιρία για να εντάξει στους κόλπους της τον Μητρόπουλο, διότι τέτοια καθάρματα χρειάζεται ένα κόμμα-συμμορία για να αντιμετωπίσει τους δύσκολους καιρούς με τον εξαθλιωμένο Λαό στα κάγκελα και την οσονούπω έκρηξη της οργής στους θεσμούς της πλουτοδημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eνώ εσείς που ανήκετε στο "κάδρο των ηλιθίων" δεν τον εντάξατε στη χρυσή αυγή, επειδή δεν το επέτρεπε ο αρχηγός σας, ο Μιχαλολιάκος γιατί ήθελε να "φτυαρίζει τα πεντοχίλιαρα" μόνος του.! Μιλάνε και οι έγκλειστοι της εγκληματικης συμμορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nεοδημοκρατικέ σκώληξ θα συνθλιβείς κάτω από τις μπότες των Ελλήνων πολεμιστών.
      Το τέλος εγγύς πουλημένα τομάρια.

      Διαγραφή
  3. Tράβα στον αρχηγό σου το Μιχαλολιάκο και πέστου να σε αφήσει να συμμετάσχεις και σύ στο "φτυάρισμα πεντοχίλιαρων" γιατί έχεις λυσάξει αθεράπευτα από μίσος και πείνα. Από μίσος σε χόρτασε από φαί οχι.
    Πέστου να σε αφήσει για να φάς και σύ Πέστου να μη είναι μονοφαγάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι ότι και οι δυο λέτε μαλθακίες….. Όντος μπορεί ο Μητρόπουλος τα κονόμησε όπως όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί αλλά ξέρουμε ότι το θέμα είναι μόνο πολιτικό και είναι η τακτική του ρίξε λάσπη όσο ποιο πολύ θα ρίξεις όλο και κάτι θα μείνει. Όπως και με την Χ.Α που τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν το πρόσωπο της, τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν χρηματοδότες, η το ποιον του Μιχαλολιακου όταν σαν κόμμα είναι πολλών ετών… Απλά τώρα τους είδαν σαν αξιόλογους αντιπάλους, αντίπαλους από τους οποίους και κινδυνεύουν… να χάσουν την κουτάλα η να μπουν φυλακή, προσωπικά μου είναι αδιάφοροι αλλά έχω μια αρχή όντας αδύναμος… ο εχθρός του εχθρού μου είναι δικός μου σύμμαχος….. Και θα ψηφήσω Χ.Α!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο έξυπνος είναι κάποιος ο οποίος, βλέπει σαν λύση απέναντι στην χούντα του Σαμαρά...
    μια καλύτερη χούντα του χαχαμίκου Μιχαλολιάκου;;;;;

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ!!
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙ ......ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑΖΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή