Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. και ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ--ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΠΗ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ... ΠΛΗΓΕΙ...!!!

«Καθρέφτη» του τι γίνεται στη κοινωνία, της τάσης του ευρύτερου εκλογικού σώματος  και ποιό κόμμα εμπιστεύεται, δίνουν τα αποτελέσματα στις εκλογές του ΤΕΕ, ενός κλάδου πού εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης εμφανίζει  πρωτοφανή ποσοστά ανεργίας μεταξύ των μηχανικών και εξαιρετικά αρνητικά οικονομικά δεδομένα των κατασκευαστικών επιχειρήσεων,  των γραφείων μελετών καί των συναφών επαγγελμάτων...!!!!

Η παράταξη ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία (26,39%) που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία ήταν η νικήτρια των εκλογών στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (23,05%) με επικεφαλής τον σημερινό πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη, κατέλαβε  τη δεύτερη θέση.
**********
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε  με το επίσημο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Μηχανικών (10,92%) κατέλαβε την... τρίτη θέση...!!! 
**********
Πρόκειται για προσωπική ήττα του Τσίπρα πού σημειωτέον είναι ό ίδιος  μηχανικός και υποψήφιοι ήταν τόσο η... αδερφή του όσον και ο ξαδερφός του...!!!
***********
Σημειώνουμε ότι η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές μετά από 13 χρόνια...
          -----------------------------------------------

6 σχόλια:

  1. «Συγχαίρω θερμά, εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών – Ανανέωση Πρωτοπορία, για τη μεγάλη νίκη της στις εκλογές για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
    Η συνεπής, υπεύθυνη και ρεαλιστική της πρόταση επικράτησε απέναντι στον ανέξοδο λαϊκισμό.
    Το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στέλνει ένα ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας.
    Μήνυμα ενότητας και ανανέωσης παντού.
    Μήνυμα αναγνώρισης και εμπιστοσύνης στους ικανούς, τους άξιους και τους καταξιωμένους.
    Μήνυμα που η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί και πραγματώνει σε όλες τις επιλογές της.
    Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους νικητές».
    Ανδρέας Παπαμιμίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην μειοψηφία καταγράφεται το ψηφοδέλτιο των υποστηρικτών του δοσιλογικού κόμματος της ΝΔ.
    Οι «προοδευτικές δυνάμεις» αναπόστατο τμήμα του «κλεπτοσυνταγματικού τόξου» , συγκροτούν πλειοψηφική δύναμη και έχουν με το μέρος τους τους γνωστούς νταβάδες μηχανικούς Αριστείδη Αλαφούζο και Γεώργιο Μπόμπολα.
    Ο Παπαμιμίκος οσονούπω θα αυτοκτονήσει πέφτοντας από την Ακρόπολη μαζί με τον γκαβό «εθνάρχη» Ντιντή Σαμαράκο, απελπισμένα και τα δυό για την άδικη κενωνία. Τό ίδιο έκανε και ο προππἀπους του ο Μιμίκος με την Μαίρη, που ήταν και γκομενάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nέα "μαστουρική" ανάλυση από το θεωρητικό της ΧΑ και τρόφιμο τού Κορυδαλλού. Σε λίγο στις φυλακές θα έχουμε "συνωστισμό ηλιθίων". Πως γίνεται να είναι "πατριώτες" και ταυτόχρονα "δεκανίκια" τού Τσίπρα, δεν μπορούν να μας το εξηγήσουν, ίσως να περιμένουν βοήθεια απο τον Σφακιανάκη όταν έρθει σε στιγμές..."μπάφας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι η δημοκρατία μας έχει την ανάγκη να συνδιαλλαγούν Σαμαράς και Τσίπρας Οι δύο μεγάλοι ηγέτες της εποχής μας οφείλουν να δώσουν το καλό παράδειγμα και να υπογράψουν ιδιωτικό συμβόλαιο συμβιώσεως ατόμων του ιδίου φύλου, είμαι βέβαιως ότι θα υπάρξει αμοιβαία έλξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις..."μπαφιάσει".
    Ταιριάζουν πολύ, σε πρόγραμμα, επιδιώξεις, αντιμνημονιακούς στόχους οι Τσίπρας-Μιχαλολιάκος, και ένα σύμφωνο "συμβίωσης"τούς πηγαίνει...γάντι.!
    Άλλωστε έχουν κοινό εχθρό και μίσος στον Σαμαρά...
    Κυρίως σαν περιθώρια των άκρων μοιάζουν σαν δίδυμα αδερφάκια και στη μούρη, αφού ανήκουν στην ίδια..."φυλή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηταν μια κλειστη εκλογικη διαδικασια μεταξυ φιλων και με την πληρωμη του αναλογου παραβολου που ηταν γυρω στα 50-75 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή