Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΠΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΠΕΡΓΟΥΝ και ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΣΤΑ... ΙΔΙΩΤΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ...!!!

ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ» ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ... ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ...!!!

«Αυτό που συμβαίνει με τους ιατρούς-υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι το πρωί απεργούν στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα δέχονται ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία με... πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ, δεν μπορεί να συνεχιστεί».
 Από αύριο διακόπτονται οι συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ» , ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας.
********
Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ιατρών είναι, ήδη, σε απεργία εδώ και 10 ημέρες, ενώ, σήμερα εξήγγειλαν παράταση της απεργίας για ακόμη δύο εβδομάδες. 
*********
Ο αριθμός των ιατρών αυτών ανέρχεται σε... 1.000...!!!
           -----------------------------

6 σχόλια:

  1. Κάλλιστα θα μπορούσε και αστυνομικός διοικητής μιας πόλης , να κάνει απεργία ή μετά τη λήξη του ωραρίου του, να εισπράτει χρήματα από ιδιωτικό του γραφείο αστυνομικών ερευνών , παρακολουθήσεων κλ.π.{ιδιωτικός ντέντεκτιβ } . Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο Λιμενικός υπάλληλος ,ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας , ο υπάλληλος του τελωνείου κ.λ.π. εργασίες ανάλογες με τη φύση της εργασίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειστε αξιολυπητοι που αναπαραγετε τα σχιζοφρενη επιχειρηματα του γεωργιαδη. ποσα παιρνετε αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είσαι γιατρός ή φαρμοκοποιός ;

      Διαγραφή
    2. Αξιολύπητος ήταν ο Ελληνικός λαός , που δέχονταν τόσα χρόνια να κατακλέβουν το δημόσιο χρήμα τα κάθε είδους λαμόγια. Το parti τέλειωσε , αφήστε τον Υπουργό Υγείας να κάνει τη δουλειά του .

      Διαγραφή
  3. εν τελει πολλοι ειναι αυτοι που περνουν τα μπαγκλαντεσιανα γενωσημα του Γεωργιαδη.Διαθετουμε και ΛΟΒΟΤΟΜΕΣ σε τιμες κατω του κοστους.<οταν αρρωστησεις θα δεις τι εστι φυστικι αραπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φάρμακα που είναι γενόσημα , αν κατασκευάζονται στην Ελλάδα ,θα είναι καλλίτερα απο αυτά που κατασκευάζονται στην Ινδία , Πακιστάν κα Μπαγκλαντες ;

    Τα άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ενωσης προμηθεύονται γενόσημα από τις προαναφερόμενες χώρες της Ασίας;

    Γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην αρμόδια Υπηρεσία που ελέγχει την καταλληλότητα των γενοσήμων φαρμάκων : Στην Υπηρεσία αυτή δεν υπηρετούν επιστήμονες ιατροί και φαρμακοποιοί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή