Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ο...ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...!!!

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ  ΟΣΑ ΜΕΛΗ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ... ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ»...!!!

Διαφορετικά μηνύματα και  δύο διαφορετικές γραμμές εκπέμπονται, ιδίως μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, από τα ηγετικά στελέχη της Χ.Α., που προκαλούν σύγχυση σχετικά με τη στάση που τηρεί το κόμμα απέναντι στις εξελίξεις...
Να, το βράδυ της Δευτέρας ο Ηλ. Κασιδιάρης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή (Star), πολύ διαφορετικός σε ύφος και λόγο --μάλιστα πολλοί τον αποκάλεσαν Αρσακειάδα--κατέβαλε   φιλότιμες προσπάθειες να πείσει ότι η ΧΑ είναι σε θέση να αποκτήσει μια «σοβαρή» πολιτική παρουσία,

φθάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να... αποκηρύξει τη βία!
**********
Είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις πού έδωσε όταν ρωτήθηκε για πράξεις βίας εκ μέρους Βουλευτών τησ Χ.Α.:
**********
«Αν είναι δυνατόν κάποιος βουλευτής της ΧΑ να υποκινήσει σε πράξεις βίας», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο οποίος, αναφερόμενος στη διπλή δολοφονία, κάλεσε όλους τους πολίτες να επιδείξουν «ψυχραιμία, ομόνοια και ομοψυχία».
********** 
ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ:
--------------
Τόνισε δε, ότι: 
«Η Χ.Α. διαγράφει όσα μέλη της βιαιοπραγούν σε... βάρος αλλοδαπών», καθώς και ότι 
«δεν είναι ναζιστικό κόμμα». 
**********
Οταν χαιρετούν ναζιστικά μέλη της ΧΑ, για λόγους μιμητισμού, τους λέω: 
**********
«Κατεβάστε τα χέρια» ανέφερε. 
**********
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα φιλοναζιστικά κείμενα και τον ναζιστικό χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου σε συγκεντρώσεις του κόμματος, απάντησε: 
**********
«Ρωτήστε τον κ. Μιχαλολιάκο.
 Δεν είμαι νομικός του εκπρόσωπος»...
***********
Είναι σαφές  ότι η έγκλειστη στον Κορυδαλλό Ηγεσία του κόμματος δεν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με όσους κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Ο Ηλ. Κασιδιάρης ακολουθεί δική του γραμμή, κόντρα στον προφυλακισμένο «αρχηγό», με στόχο τη δική του  «αναβάπτιση» όπως και του κόμματος στα μάτια της κοινής γνώμης... 
           -------------------------------------

20 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προτροπές "Είναι ναζίιιιι, Θάνατος στους φασίστες, θάνατος, θάνατος", βρήκαν τελικά αποδέκτες και έγινε το κακό. Και εκτελέστηκαν δυο παιδιά, Φουντούλης και Καπελώνης. Πάνω απο όλα πρέπει να ΜΗΝ πάμε σε εμφύλιο. Και ΔΕΝ θα πάμε. Οι Σέχτες των μαρξιστοειδών και οι αριστεροί ομοϊδεάτες τους που περπατούν, πυροβολούν και σκοτώνουν πισώπλατα τον κόσμο θα λάβουν την απάντηση που πρέπει στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ 5.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

    ΔΕΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ.....ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθικοί αυτουργοί ΣΑΜΑΡΑΣ (“θα τους λιώσω”), ΔΕΝΔΙΑΣ (“τσακίστε τους”), ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    (ομοίως), ΑνταρΣΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ (“τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”) και όλες

    οι μπουκωμένες στο μαύρο χρήμα ΠΟΡΝΕΣ της ενημέρωσης.

    Ας αφήσουν λοιπόν οι μνημονιακοί βρυκόλακες τα κροκοδείλια δάκρυα!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι πολύ καλό, περίμενα δυναμική διάσπαση του κόμματος, αλλά αυτό είναι ακόμη καλύτερο που μια ομάδα νέων Εθνικιστών διαφοροποιείται και αποκηρύσσει την βία.
    Αυτό σημαίνει με απλά λόγια αναβάθμιση και μεγάλα ποσοστά.
    Η λάσπη του διεφθαρμένου συστήματος και των μμε δεν θα σταματήσει βέβαια, αλλα θα προσελκύσει νέες ομάδες ψηφοφόρων.
    Πάμε για πρώτο κόμμα και καλούμε τα παραπλανημένα αδέλφια μας να ενωθούν με το λαϊκό κίνημα κατά της διαφθοράς κατά των λαθραίων εισβολέων και κατά της βίας ton απάτριδων άναρχοκομμουνιστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά για τα δολοφονημένα παιδιά πονάτε ή για τον Κασιδιάρη πού σας αδειάζει "εν ψυχρώ" και με ελαφρά πηδηματάκια σας... κουνάει το μαντήλι; εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει το άρθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ, Η ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;;

      Διαγραφή
  7. Ρε φίλε άν ο Κασιδιάρης θέλει να αναμορφώσει η να εκσυγχρονίσει τη χ.α., μακρυά από ναζισμούς, βίες,μίση και αντιμετανασταυτικές κορώνες και την πάει στην ευρωπαική δεξιά σαν τα άλλα ακροδεξιά κόμματα της ευρώπης γιατί είναι κακό; Θα μας χάλαγε να μας δεχόσαντε και τα άλλα συγγενικά κόμματα της ευρώπης πού μας έχουν στην απέξω; τώρα ούτε η Λεπέν δεν μας θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βλάκα ποιος είπε ότι οι πατριώτες είναι «δεξιοί» και μπορούν να συνυπάρχουν με προδότες «αριστερούς-λιμπεραλιστές» στα πλαίσια του διεφθαρμένου κοινοβουλευτισμού.
      Η λεΠεν συμβιβάστικε και έχει υποψηφίους στο κόμμα της αράπηδες και Εβραίους, αυτούς δηλαδή που κάθε Γάλλος πατριώτης επιθυμεί να τους πετάξει έξω απο την Γαλλία.
      Επίσης η μάχη υπερ της Πατρίδος δεν είναι «μίσος», «βία» και «ναζισμός» αλλά απελευθερωτικός αγών,που θα λάβει προσεχώς την ένοπλο διάσταση του.

      Διαγραφή
  8. Μετα τον Αδωνη και το Βοριδη και ο Κασιδιαρης εχασε τη φωνη του
    Ρε ολοι οι φασιστες στη ΝΔ θα πανε στο τελος
    Θα παιρνουν μετρα οικονομικου φασισμου και θα το παιζουν κεντρωοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε των 5:09 πού μιλάς γιά "ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα" κατά του κοινοβουλευτισμού είσαι ναζιστής καί από εκείνους πού μπήκαν στη χ.α. γιά να στηρίξουν τον Μιχαλολιάκο τη γυναίκα του και την κόρη του. Άν ο Κασιδιάρης με βγάλει από μιά στενη ιδεολογία της προπολεμικής περιόδου μακρυά από την οικογενειοκρατία του Μιχαλολιάκου με ένα σύγχρονο πολιτικό λόγο και ένα διαφορετικό πρόσωπο γιατί να μη γίνει; Κέρδος ή όφελος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλαράκο, τον σύγχρονο πολιτικό λόγο τον εκφράζουν οι άδολοι πατριώτες, που δεν εκτοξεύουν κοινοβουλευτικές κορώνες και θυμιατίζουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» της διεθνούς πλουτοκρατίας.
    Τι εννοείς σύγχρονο πολιτικό λόγο, τις ομιλίες των σαμαροβενιζέλων ή του Κούλη Μητσοτάκη και της αισχρής μητέρας του Ντόρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι οι πολιτικοί αγώνες γίνονται με όρους του σήμερα (σύγχρονους) και όχι προπολεμικούς τότε θα έχεις την ηγεσία σου στη φυλακή και θα είσαι εκτός παιχνιδιου και θα φχαριστιέσαι να κοιμάσαι με επαναστατικά όνειρα πού όταν ξυπνάς θα διαψεύδονται. Αλλά γιατί να χαρίσω στους Σαμαροβενιζέλους ότι σύγχρονο και ευρωπαικό και να μη το εκφράσει μία νέα ηγεσία με μπροστά τον Κασιδιάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι που διαβάζω διάλογο και συλλογισμούς χωρίς ύβρεις!
    Συμφωνώ μαζί σου ανώνυμε ότι ο k. Κασιδιάρης ζυγίζει όσο όλοι οι 259 και είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πρόγραμμα αναπροσαρμογής, αυτό έχει γίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
    Είναι η εποχή του Εθνικοσοσιαλισμού!
    Όχι άλλο προδότες κουκουέδες μήτε εβραιοπροσκυνημένους διεφθαρμένους κλέφτες νδ και πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε ζάγκλο μας λές ότι θέλεις τη διάσπαση της χρυσης αυγής σε Μιχαλολιακικούς και Κασιδιαρικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, νομίζω η διάσπαση είναι επιβεβλημένη, αν θέλουμε να κυβερνήσουμε, ή τουλάχιστον να είμαστε μια δυνατή αντιπολίτευση.
      Εδώ στη Σουηδία έγινε το ίδιο πράγμα, εγώ προσωπικά είμαι μέλος της σκληρής Εθνικιστικής πτέρυγας "Εθνικοί Δημοκράτες" (ΝΔ), αλλά ψηφίζω τους μετριοπαθείς "Σουηδοί Δημοκράτες"(SD) οι οποιοι σήμερα είναι τρίτο κόμμα σε μια χώρα με λίγους σχετικά μετανάστες και πολύ καλή οικονομία.

      Διαγραφή
  14. Υπάρχουν πολλοί ζάγκλοι στη χ.α. πού θέλουν "πρόγραμμα αναπροσαρμογής" με ευρωπαική κατεύθυνση.
    Απο ότι ακούγεται η σύγκρουση Μιχαλολιάκου Κασιδιάρη είναι σοβαρή και η διάσπαση θα έχει γίνει μέχρι τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είμαι προφήτης να μαντέψω, μια προσαρμογή όμως είναι επιβεβλημένη και στο τραπέζι όπως φαίνεται, αυτό θα τραβήξει νέους συντηρητικούς ψηφοφόρους. Η ηγεσία, ο πυρήνας βεβαια θα είναι πάντα το ίδιο σκληρός με αρχές Εθνικιστικές, αλλα εξωτερικά θα ακολουθείται μια ποιο προσεκτική πολιτική. Άντε με το καλό να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αρχηγος της χρυσης αυγης ειναι ΕΝΑΣ και λεγεται μιχαλολιακος.ΤΕΛΟΣ. καμια διασπαση να μην ευαγγελιζονται ορισμενοι. το κινημα εφτασε εδω που εφτασε με την καθοδηγηση του ν.γ.μιχαλολιακου και θα παρει την εξουσια ΜΟΝΟ με αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή