Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ και ΡΟΛΟ ΤΟΥ «ΕΥΝΟΥΧΟΥ» ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ... ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ...!!!

Ο Πρύτανης του Καποδιστριακού είναι γελοιοδέστερος της γελοιότητος...
Είναι νούμερο...ολκής...!!
'Αν αληθεύουν όσα διαβάσαμε στις εφημερίδες «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και «ΝΕΑ», τότε ό άνθρωπος είναι  γιά... δημόσια διαπόμπευση...!!!
Απόλυτα έγκυρες πηγές λένε πως ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, έχει κλειδώσει για την θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την εβδομάδα μάλιστα που πέρασε, όπως γράφει και η εφημερίδα" Παραπολιτικά", συναντήθηκε... μυστικά με τον Αλέξη Τσίπρα.
**********
Οπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα» ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, παίξει, σε μία... θεατρική παράσταση στο Παρίσι...!!!
**********
 Με βάση το σενάριο, ο ήρωας που υποδύεται ο  Πελεγρίνης είναι «ευνούχος» δάσκαλος του αυτοκράτορα Ιουλιανού, παλαίμαχο μέλος της βασιλικής αυλής.
**********
Τί γίνεται εδώ....;;;
**********
Καραγκιόζηδες και γελοία υποκείμενα θα μας... σώσουν...;;;
           ---------------------------------
Υ.Γ.
 ΕΥΝΟΥΧΟΣ:
      ------
Ο «ευνούχος» είναι ο άντρας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό του...ανδρισμού του...!!! 

5 σχόλια:

  1. Ο πρύτανης δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα ! Είναι άμοιρος ευθυνών ! Κρατεί σε ομηρία εκατοντάδες φοιτητές και γονείς , δεν υπολογίζει απολύτως τίποτε και το μόνο που τον ενδιαφέρει να ανέβει σε θεατρικό σανίδι. Ποιές είναι οι Υπηρεσίες που προσφέρει στο δημόσιο και πότε τις προσφέρει ! Πρέπει κάποτε να εφαρμοσθεί ο Νόμος στη Χώρα μας και τα κόμματα να αφήσουν τα πολιτικά τους παιχνίδια.

    Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν πανεπιστημιακοί καθηγητές ζευγάρια στην ίδια σχολή και τα παιδιά τους να είναι επικουροι καθηγητές ή διοικητικοί υπάλληλου των Σχολών , καθώς γαμπροί , πεθερικά ,κουμπαροι , ανήψια και ξαδέλφια . Οικογενειοκρατία και φαυλότητα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούτος εδώ είναι άλλο "πράμα" τούτος είναι επικίνδυνο νούμερο είναι γιά κλωτσιές. αυτός πρέπει να δικαστεί!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ο Θεοδόσης Πελεγρίνης κορόιδα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, αυτός που εγκατέστησε τους παράνομους λαθρομετανάστες μέσα στο κτίριο της Νομικής στις αρχές τού 2011.
    Με θυμάστε;
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9079.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός πρέπει σίγουρα να είναι "ακρωτηριασμένος" και μειονεκτικός δέστε πού έπαιξε και άλλο μονόπρακτο με το τίτλο "φθορά" εδώ;
    http://www.youtube.com/watch?v=HbahCrgKyus#t=1742

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ο ίδιος είναι "ευνούχος" για αυτό μισεί τα νέα παιδιά τους φοιτητες και τους εκδικείται με το κλείσιμο των πανεπιστημίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή