Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

«ΣΚΟΤΩΜΟΣ» ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ--ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...!!!

«ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ και ΓΟΥΔΗΣ»  ΤΑ... ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ...!!!

Εχουν χωριστεί στα δύο οι Χρυσαυγίτες και δεν το κρύβουν... 
Οι μεν είναι οι λεγόμενοι «αρχηγικοί» που παραμένουν πιστοί στον έγκλειστο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού «αρχηγό» τους κ. Ν. Μιχαλολιάκο. 
Οι δε είναι οι λεγόμενοι... «Κασιδιαρικοί», που δηλώνουν πίστη στον κ. Ηλ. Κασιδιάρη, με τον οποίο ο κ. Μιχαλολιάκος δεν διατηρεί πλέον τις καλύτερες των σχέσεων. 
Μου λένε ότι το μετάνιωσε που έσπευσε από τηλεοράσεως να τον χρίσει Υπ.  Δήμαρχο Αθηναίων.

Πάντως η διαμάχη καλά κρατεί. Θέλετε ένα παράδειγμα; 
********
Ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος τελευταίως μοιράζει χρίσματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών ανά την Ελλάδα, θέλει να δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον εκλεκτό του κ. Δ. Κουκούτση, βουλευτή Μεσσηνίας.
 ********
Ο κ. Μιχαλολιάκος όμως θέλει να αναβαθμίσει την υποψηφιότητα στην Πελοπόννησο, δεν θέλει υποψήφιο βουλευτή (σου λέει μη βρεθεί και αυτός στη φυλακή) και επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει ο προσωπικός του φίλος κ. Χρ. Γούδης (καθηγητής Αστρονομίας στην Πάτρα). 
********
Ελα όμως που ο κ. Κασιδιάρης, που θέλει να εμφανίζεται ότι πλέον εκπροσωπεί την «καθαρότητα της πολιτικής της Χρυσής Αυγής», θυμήθηκε ότι ο εκλεκτός του «αρχηγού» είχε γράψει παλαιότερα ένα ποίημα με τον τίτλο «Ω μεγάλο έθνος» που αναφέρεται στους Ισραηλινούς και άρχισε να το διαδίδει στις οργανώσεις ευρέως.
         ----------------------------------
Βηματοδοτης
Y.Γ.
Άλλωστε δεν ανακοίνωσε «τυταία» ο Κασιδιάρης την ίδρυση νέου κόμματος την «Εθνικη Αυγή» σε περίπτωση πού η Χ.Α. τεθεί εκτός νόμου.
********
Αυτό εύχεται και ο Κασιδιάρης, να τεθεί εκτός νόμου η Χ.Α. και να εμφανισθεί μονομιάς Αρχηγός του νέου κόμματος εκμεταλλευόμενος τη προφυλάκιση του… Μιχαλολιάκου…!!! 
********
Ούτε είναι «τυχαίο» ότι ο Μιχαλολιάκος εξοργισμένος είπε, ότι μετάνιωσε πού ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας..
********
Το «παιχνίδι» πού παίζεται είναι χοντρό και περίπλοκο και ξεπερνάει κατά πολύ, τον... ευρύτερο κομματικό μηχανισμό της Χ.Α....!!!
          ---------------------------------------

7 σχόλια:

  1. τι εγινε μωρη μυλωνοπουλε; τα ακουσε ο σκατοψυχος εβραιοφιλος δενδιας παλι σημερα,ε; τα ακουσε; ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ...ΨΟΦΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαλτα και γαμησου , ορνιο... Αμα εχεις @@ βαλε το ονοματακι σου απο κατω να δεις απο που κατουραει η κοτα.....κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκατοπουστα μυλωνοπουλε, ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ...ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΠΡΟΛΙΝΑΤΣΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχχχααχαχα
      αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχχαχ!!!!!αχχχχαχαχαχαχααχχχαχχαχααχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχααααααα!!!

      Διαγραφή
  3. ...ωραιες πηγες ρεε ε ε εε εε ε παιδιιιιιι!!! βηματοδοτης ναουμε,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θανασακο,η μπεκροκανατα η πιπιλη ειπε να στηριχτει ο μπουταρ πουσταρ μπεκρης πασας.εσυ; τι λες σαν ο τριτος της μπεκροπαρεας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Η ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ.ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΧΕ ΤΟ ''ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο Κ. ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή