Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ... ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ» και ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...!!!

ΤΑ «ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ»  και ΟΣΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ» ΘΩΚΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ...ΑΚΡΑ...!!!

Δικαίωμα του καθενός είναι να βάζει υποψηφιότητα όπου θέλει...
Άλλωστε και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ερωτηθείς για τις «επικουρικές» υποψηφιότητες Κακλαμάνη--Τζιτζικώστα  είπε το:  
«Όποιος καταθέτει υποψηφιότητα, καταθέτει»...
Ο Νικήτας στην Αθήνα επιμένει στην υποψηφιότητά του καιτοι ηττήθηκε από τον...ανύπαρκτο Καμίνη...!!! 

Πως και γιατί τολμάει ο Άνθρωπος πού αποδοκίμασαν οι Νεοδημοκράτες στην Αθήνα και μάλιστα με τρόπο ηχηρό να τους ξαναζητάει την ψήφο τους, είναι μάλλον ζήτημα ψυχιάτρου.
********
Έχασε παταγωδώς από τον Καμίνη ακόμη και στη περιοχή Κολωνακίου πού θεωρείται κάστρο της ΝΔ.
********
Είναι χαρακτηρικά τα επιχειρήματα των Νεοδημοκρατών, μηδε εξαιρουμένης και συζύγου πρώην  Πρωθυπουργού πού «εκστόμιζαν» εις βάρος του..!!!
********
Ο Τζιτζικώστας άγωστος μέχρι χθές, άν δεν υπήρχε η δικαστική περιπέτεια Ψωμιάδη και ο Σαμαράς να τον επιλέξει γιά Περιφερειάρχη, κατέρχεται και αυτός για Υπ. Περιφερειάρχης κόντρα στον Ιωαννίδη, αφού αρνήθηκε την πρόταση Σαμαρά να είναι Υπ. Δήμαρχος Θασσαλονίκης γιά να μη κοντραρισθεί με τον Μπουτάρη επειδή είναι...Θείος του...!!!
********
Βέβαιο είναι ότι και οι δύο ρίχνουν νερό στο μύλο των δύο άκρων (Συριζα--Χ.Α.), πού καραδοκούν από το τίποτα να κάνουν «γης μαδιάμ την Ελλάδα».
********
Τό ένα κόμμα «προβοκατόρικη τσόντα» του άλλου και οι Κακλαμάνης --Τζιτζικώστας «προβοκατόρικες τσόντες» και των δύο κομμάτων- άκρων...!!!
********
Τουλάχιστον την υποψηφιότητα του Άρη στην Αθήνα υπαγόρευσαν οι δημοσκοπήσεις πού τον έδειχναν πρώτο μακράν των άλλων...
            -----------------------------------

7 σχόλια:

  1. Σε ὀλα τα gay bar έχει ξεσπάσει έριδα για το ποιος πουσ@της είναι κατἀλληλος για δήμαρχος των Αλβανών, Πακιστανών και νέγρων εποίκων του πάλαι ποτέ Κλεινού Άστεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγήκε με μαγάλη διαφορά "κατάλληλος" ο βουλευτής της χρυσης αυγής Γιάννης Λαγός, και πήρε πολλούς ψήφους από τα συνεταιράκια του τους Πακιστανούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!ΛΟΙΠΟν ΑΡΑ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΕΕΕΕ ΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΜΑΝ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΕ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΧΕΧΑΧΕΧΑΧΕΧΑΧΕΧΑΧΕΧΑΧΕΧΑΧΕ. Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ χεχεχεχεχεχεχαχαχαχαχοχοχοχοχοχοχοΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΟ ΑΝΑΚΛΙΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΖΙχαχαχαχεχεχεχοχοχοχοχαχαχεχεχεχοχοχο..ΜΕΛΙ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΡΟΕΔΡΑΣ.ΟΛΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον χαίρεσαι ρε χάχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε βλαμμένε χρυσαυγίτη των 7:58 μ.μ., την ίδια τύχη με τον κολοτούμπα Καρατζαφέρη θα έχετε,
    το 5% αρχίσατε να το βλέπετε με κυάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΕ ΚΥΛΟΤΑ ΤΩΝ 9.44 ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΣ ΠΟΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ??????ΜΕ Ψ ΚΑΙ Η??????ΑΙΝΤΕ ΠΑΝΕ ΓΑΜ....ΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΝΔ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!ΚΑΛΕ 9.44 ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ??????Η ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ??????ΕΧΕΙΣ ΚΑΥΤΟ Κ@ΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΨΗΣΕΙΣ ΤΡΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ??????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή