Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΡΙΩΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ (Μ.Κ.Ο.), ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ και ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ... ΑΝΤΡΙΚΟ...!!!

 «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ» ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ... (Μ.Κ.Ο.)...!!!

Εδω δεν ισχύει ο χαμός πού η «μάνα χάνει το παιδί και το παιδί την μάνα», αλλά η μάνα βρίσκει το παιδί, --όχι βέβαια μέσω Ερυθρού Σταυρού--, αλλά μέσω των αμαρτωλων χορηγήσεων των (ΜΚΟ)...
Όλο το «σύστημα Γιωργάκη», από τον ανεκδιήγητο δημοσιογράφο--ρετάλι της εφημερίδας«ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ» του Πασοκ, ονόματι  Κώστα Τζεβελέκο, μέχρι την μητέρα και τον αδελφό του, στο φαγοπότι των ΜΚΟ.

Μέσα στον ορυμαγδό της βούτας του δημόσιου χρήματος μέσω ΜΚΟ, των οποίων ο αριθμός ξεπερνάει τις... 6.000 και ελυμαίνοντο τα τρωκτικά του Γιωργάκη πού ανήκαν στο πολιτικό προσωπικό του και τον προσωπικό του μηχανισμό, η μητέρα του Μαργαρίτα και ο αδελφός του Αντρίκος...!!!
********
*-- Η μητέρα είχε την ΜΚΟ,  (ΚΕΔΕ) δηλ. Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την... Ειρήνη...!!!
Ποιά και πού ΕΙΡΗΝΗ επιτεύχθηκε δεν ξέρει κανείς αλλά και ούτε με πόσα λεφτά χρηματοδοτήθηκε η ειρηνευτική ευαισθησία.
********
*-- Ο αδελφός Αντρίκος είχε την ΜΚΟ  (I4cence) η οποία δραστηριοποιόταν  στην... πράσινη ανάπτυξη...!!!
********
Είναι η ΜΚΟ πού διοργάνωνε χλιδάτα συνέδρια με τον Κυριάκο Γριβέα, πού κατασπάραξε το Τ.Τ., και σήμερα με τα κλεμένα μας στέλνει χαιρετίσματα από το Λονδίνο... 
 ********
Βέβαια ο Γιωργάκης σε μία ομιλία «αναισθησίας και βλακείας» στους απόφοιτους τού Χάρβαντ είπε ότι  αυτός έβαλε έλεγχο στις ΜΚΟ την περίοδο 2000-2004.
********
Ε, τότε αφου  «αυτός έβαλε έλεγχο στις ΜΚΟ την περίοδο 2000-2004», γιατί δεν μας λέει πόσα λεφτά έδωσε στη μαμά του και τον αδελφό του γιά το... θεάρεστο έργο τους...!!!
********
Όχι τίποτα άλλο αλλά για να τούς εκφράσουμε την... ευγνωμοσύνη μας πού μας φρόντισαν με την πράσινη μας ανάπτυξη και γιά τις φιλειρηνικές τους ευαισθησίες...
        ---------------------------------------

2 σχόλια:

  1. Ο Ζαχόπουλος σαν γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού είχε διαθέσει 160 εκατ. σε διάφορες ΜΚΟ στο διάστημα μεταξύ 2004-2007όπότε γκρεμοτσακίστηκε.
    Όλο το «δημοκρατικό τόξο» την ίδια κλεπτοκρατική μούρη έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αυτό πρέπει να βρούμε νέους κλέφτες εκτός "δημοκρατικού τόξου" από τον υπόκοσμο της χρυσαυγούλας για να σωθούμε. Όταν στη κλεπτοκρατία μετέχουν και κοινωνικά αποβράσματα θα μας έρθει... φθηνότερα.! Ραντεβού στα Κασιδιάρικα στο Κορυδαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή