Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο «ΒΛΑΣΤΟΣ» (ΟΝΟΜΑ και ΠΡΑΜΑ) ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ» και ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο...ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ..!!!

Γιά τρίτη συνεχή φορά ο Υπ.Δήμαρχος για την Αθήνα του Συριζα και «Βλαστός» (όνομα και πράμα) του Τσίπρα, επιμένει να φύγει η Αστυνομία απο το κέντρο της Αθήνας. 
Όταν μάλιστα ρωτήθηκε στην εκπομπή του Ευαγγελάτου γιά το μέγα θέμα της Δημόσιας Τάξης απάντησε:
«Aναλόγως τι εννοούμε... τάξη...!!! 
Το βέβαιο είναι πως οι κλούβες της Αστυνομίας που είναι σε όλο το κέντρο πρέπει να φύγουν γιατί προκαλούν ανασφάλεια στους πολίτες»...

Σαν γνήσιος δε  «Βλαστός» του Τσίπρα όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν οι ομογάλακτοί  του κατελάμβαναν την Βιλα Αμαλία απάντησε:
********
«Εφ' όσον είναι ακατοίκητη δεν πειράζει να την καταλάβουν, αφού δεν έχουν πού να μείνουν».!!! 
********
Αυτός όταν γίνει Δήμαρχος πρέπει να διορίσει Γραμματέα του Δήμου τον γιό τού «ασβού», --τού Βούτση μωρέ--, γιά να χρημοτοδοτήσει από τις ληστείες Τραπεζών το οικονομικό του πρόγραμα...
********
Ωραίο δίδυμο ο «Βλαστός» του Τσίπρα και ο ληστής...Τραπεζών...!!!
               ------------------------------

7 σχόλια:

  1. Τί "Βλαστός" του Τσίπρα τον έγκλειστο στις φυλακές εννοείς και τον συνδέεις με τις σχέσεις του με το "αντάρτικο πόλης" και τους πυρήνες έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ?

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑ ΤΙ ΕΣΤΙ Η ΔΕΞΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΚΑΘΑΡΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πήρε ο μπαμπάς και η μαμά της Ουρανίτσας και έκαναν το ροζ hotel New dream, στη Λιοσίων για να εξυπηρετούνται οι "πελάτες" του Λαγού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε Θανασάκο τόσο ευτελής είσαι;
      Πως κατήντησες έτσι;
      Ο Καρατζαφέρης σε μετέτρεψε σε ανθελληνικό σκύβαλο;

      Διαγραφή
  5. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Μ.Κ.Ο.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ''ΥΨΟΥΣ 280.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ=93.000.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΕΝΤΑΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ 55.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η''Μ.Κ.Ο''ΚΡΑΤΑ ΜΕ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ'''ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Κ. ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ''ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή