Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΛΟΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΗΣ» και «ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΗΣ» ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ και ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ...ΓΟΝΥΚΛΙΝΗΣ»...!!!

«ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ και ΤΑ ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ»...!!!

Ο Σαμαράς στις εκλογές τού 2012 το είπε διαφορετικά:
«Βιαζόσαστε γιά εκλογές όπως τα... αρνιά γιά το Πάσχα»...!!!
Ο Λαφαζάνης επαναφέρει πάλι σκηνικό «ρήξης» με τον Τσίπρα και σε παρεμβασή του σε εκδήλωση της ιστοσελίδας iskra.gr, μεταξύ άλλων του καταλογίζει:
«Οι εκλογές δεν κερδίζονται με γκάλοπ, για να κερδίσεις τις εκλογές πρέπει να... ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα»...!!!
 «Πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές σε συνειδήσεις μέσα στην κοινωνία. 
Και εδώ έχουμε ένα μεγάλο έλλειμμα, τόσο στο κατά πόσο ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει την επόμενη ημέρα όσο και για το αν οι εκλογές θα κερδηθούν στις συνειδήσεις των πολιτών».
********
«Η μάχη δεν κερδίζεται με αναδίπλωση, όταν είσαι γονυκλινής, όταν κάνεις εκπτώσεις και όταν συμβιβάζεσαι με αυτούς που θέλεις να νικήσεις». 
********
«Δεν αποτελεί άνοιγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουμε τα αποκαΐδια, τα τετριμμένα του ΠΑΣΟΚ».
********
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Συριζα τρέφει ανυπόκριτο σεβασμό και εκτίμηση στον προεδρό του τον Τσίπρα και είναι και θα είναι σαφής η στήριξη πού θα τού παρέχει όταν το «πολιτικό βλαχάκι» γίνει...Πρωθυπουργός...!!!
********
Είναι απόλυτα εξασφαλισμένη η σταθερότητα της Κυβέρνησης και η εφαρμογή της οικονομικής της πολιτικής... 
*******
Πού πάτε ρε «τσιπρόφυτα», ξυπόλητοι στα αγκάθια...!!!  
           ----------------------------------  

3 σχόλια:

  1. Γιατί άραγε τον τρέμει ο Τσίπρας και δεν τολμάει να κοντραριστεί μαζί του και την πάει όλο πάσο; Τί σόϊ συγκατοίκιση είναι αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗ....ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Tσίπρας οριμάζει, ακολουθεί την εξωτερική πολιτική του Σαμαράκου: Στα τέσσερα ...κι΄απάνω τούρλα με πολύ βαζελίνη για να μην πονάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή