Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ» ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, «ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ» ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ... KONTRA NEWS...!!!

O Γ.ΚΟΥΡΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΤΩΝ Μ.Μ.Ε...!!!

Γιά τον κύριο «πού όπου κι'αν το πιάσεις λερώνεσαι», ιδιοκτήτη του αλήστου μνήμης Alter, ως και της εφημερίδας Αυριανή, με τα αμαρτωλά κουπόνια πού μοίραζε και  έφαγε τα λεφτά χιλιάδων αναγνωστών της αρχές του 80', χωρίς να τιμωρηθεί, συνεταιρό του σήμερα στo Real γκρούπ, ξεσπάθωσε ο Ν.Χατζηνικολάου.

Παραξηγήθηκε και έθεσε ζήτημα δημοκρατικής νομιμότητος γιατί τα μεγάλα κανάλια δεν διαβάζουν την εφημερίδα του μισό ευρω, KONTRA NEWS...
********
Βέβαια είναι γνωστό στη πιάτσα ότι τουλάχιστον ο Ψυχάρης είναι φίλος του Κουρή και μάλιστα αμφότεροι με δημόσιες επιδαψιλεύσεις έχουν εκφράσει την αλληλεκτιμησή τους και την... αγάπη τους...!!!
********
Παρά ταύτα ο Χατζηνικολάου γιά να χτυπήσει τούς μεγάλους εκδότες Ψυχάρη-Μπόμπολα, πού ως διαπλεκόμενοι πρέπει να στηλιτευθούν, και στη θέση τους νά έρθει ο Κουρής ή ακόμη και ο ίδιος, πήρε τα «κομμάτια» τού έντιμου και πανελλήνιο όνομα καλοπληρωτή στους εργαζομένους του, τού...Κουρή...!!!
********
Είπαμε και συμφωνούμε ότι χρειάζεται εξυγίανση ο δημόσιος βίος της Χώρας, αρχής γενομένης από τον τύπο ΜΜΕ και δημοσιογραφικό κόσμο αλλά ΟΧΙ και Αρχιερέας της εξυγίανσης ο άνθρωπος πού επιεικώς έχει διαγωγή... «σκοτάδι»...!!!   
********
Επιλογή κοπράνων δεν κάνουμε και εν πάσει περιπτώσει οι Έλληνες δεν θα μιμηθούν την ιστορία με τον απατημένο σύζυγο, πού γιά να εκδικηθεί την γυναίκα του επειδή τον απάτησε έκοψε τα... γεννητικά του όργανα...!!!
               --------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρέπει να υποτιμάτε τον αξιότιμο Νίκο Χατζηνικολάου, παλαιό οννεδίτη και υπεύθυνο μαθητικού. Γυιός βουλευτού της μεγάλης παρατάξεως της κλεπτοκρατίας, γνωστής ως Νδούλας.
    Ο θείος του Νικόλαος Γκαργκάνας, όταν ήταν διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος έκοβε χρήμα και για τον Νικολάκη, έτσι απέκτησε την πολυτελή έπαυλι των 750 τετρ.μ. με των τριών πισινών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή