Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ και ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ» ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-ΛΑΜΟΓΙΟ και ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ και ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο... ΑΚΗΣ ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ...!!!

Δεν έχει ξαναγίνει…
Μόνο σε «αναρχοαυτόνομα» κόμματα των άκρων υπάρχουν αυτές οι χυδαίες και επικίνδυνες  συμπεριφορές.
Πλήρη κάλυψη στον «ηθικό αυτουργό» του τραγικού θανάτου τού 13χρονου αγοριού, έδωσε ο Τσιπροσυριζαιϊκος αναρχοτρομοκρατικός αχταρμάς, στον Δήμαρχο-λαμόγιο Χρήστο Κορτζίδη.
Έστειλε για να «συντονίσει» την συνέντευξη παρωδία τον κομματικό «εγκάθετο» και μέλος της Κ.Ε. του Συριζα Άκη Μπαδογιάννη,

με μερικούς χειροκροτητές, προκειμένου να «καλύψει» τις ευθύνες στον Δήμαρχο μόνο και μόνο επειδή είναι Συριζαίος….
********
Ούτε ένας από την παρούσα αμαρτωλή Δημοτική αρχή δεν βρέθηκε ικανός να συντονίσει τη συνέντευξη του ανεκδιήγητου Κορτζίδη, και έγινε μεταγραφή, από τους αναρχοαυτόνομους της τρομοκρατίας, για να…επιβληθεί η τάξη…!!!
********
Σκεφθείτε άλλο κόμμα να έκανε αυτή την χυδαία, ανάρμοστη, απάνθρωπη και φασιστοκομμουνιστική συμπεριφορά τι θα είχε γίνει…
********
Απέδωσε το θάνατο του 13χρονου αγοριού στις καιρικές συνθήκες και όχι στο «κονέ-ματσό» με τους επιχειρηματίες του Λούνα Παρκ, πού λειτουργούσε χωρίς άδεια, κάνοντας τα «στραβά μάτια» ο.... Τσιπροσυριζαίος Δήμαρχος...!!!
          ----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου