Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η «ΜΙΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ «ΜΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ» ΤΩΝ... (ΑΝ.ΕΛ.)...!!!

«ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΑΠΟ... «ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΕΣ» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!!!

Ανάμεσα στις τρείς (3) νέες Άθεες Βουλευτίνες του Συριζα πού προστέθηκαν στη Βουλή σε αντικατάσταση όσων παραιτήθηκαν για την Ευρωβουλή είναι και η εικονιζόμενη, πού αμέσως βρήκε την συντροφιά της , στον γνωστό Άθεο, καρναβαλιστή και φιλο-Σκοπιανό ομογαλακτό της Β.Διαμαντόπουλο.

Το ονοματάκι της βέβαια ακόμη δεν το ξέρουμε, όμως από την φωτογραφία σαφέστατα προκύπτει ότι θα μπορούσα κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο της «μις Καματερό» και να αντιπαρατεθεί στην ετέρα συναδελφό της των ΑΝ.ΕΛ. την Ραχήλ Μακρή πού λόγω εντοπιότητος αναμφισβήτητα στέφεται «μις Βελβεντό»...
********
Θα θυμάσθε ότι γιά την εν λόγω κυρία, αναγκάσθηκε το Προεδρείο της Βουλής να συστήσει Επιτροπή Δεοντολογίας γιά το πώς θά πρέπει οι Βουλευτές και κυρίως οι κυρίες  να είναι ενδεδυμένες όταν προσέρχονται στην Βουλή καί όχι 'οπως έχουν συνηθίσει ως... «τσοκαροτσουλαρίες»...!!!
********
Βέβαια διαχρονική παραμένει η ρήση του Καθηγητή Χρήστου Γιανναρά:
********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων να απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της μάνας»...!!!
Και ο νοών νοείτω...
             -------------------------

2 σχόλια:

  1. ΟΙ δημοσκόποι θα πάθουν την πλάκα τους.
    Ευρωεκλογές.Σύνδεσμος ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Το πατριωτικό κόμμα που δεν έχει, ούτε επιζητά εξαρτήσεις Το κόμμα που έχει αποκλειστεί από τα ΜΜΕ του συστήματος( Το ακούσατε ποτέ;). Ο φόβος και τρόμος της ΝΔ. Το κόμμα που στηρίζεται από την πλειοψηφία των, μη "δεδομένων", στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και το ακολουθούν χιλιάδες πατριωτικά σκεπτόμενοι πολίτες. Στις 25 Μαιου θα τρίβουν τα μάτια τους με το ποσοστό που θα πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή