Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ» ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ» ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ…!!!

ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ…ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…!!!

Δεν έχει ξαναγίνει στη πολιτική ιστορία του τόπου τέτοια έλλειψη-- όχι πολιτικής-- αλλά ατομικής αξιοπρέπειας να κλέβει χωρίς να ντρέπεται ένας Αρχηγός κόμματος την ήδη καθιερωμένη εδώ και ένα χρόνο ονομασία ενός συνθήματος…άλλου κόμματος…!!!
Θα το έκανε ποτέ ο Χαρίλαος Φλωράκης, ο Ηλίας Ηλιού, ο Λεωνίδας Κύρκος, ο Αλέκος Αλαβάνος, ή ακόμη και ο πατέρας της Ζωής, Ν. Κωσταντόπουλος.;;;

Ποτέ…!!!
********
Είχαν τουλάχιστον «ατομική αξιοπρέπεια» και δεν καταδεχόντουσαν να κλέψουν τις ιδέες των άλλων και να τις παρουσιάσουν για δικές τους.
********
Διακρινόντουσαν για την ευρυμαθειά τους, τους έξυπνους διαλόγους και την σοβαρή αντιπαράθεση στη Βουλή.
********
Αν και αντίπαλοι απολάμβαναν της προσωπικής εκτίμησης και ουδείς πέραν των πολιτικών διαφορών μπορούσε να τους καταλογίσει το έλάχιστο.
********
Θλιβερή εξαίρεση το «πολιτικό βλαχάκι», ο Τσίπρας, πού το ελάχιστο πολιτικό του ανάστημα μαζί με όσους συναποτελούν τον σημερινό Συριζα, συγκροτούν ένα θίασο κωμωδίας, τόσον στην όψη, όσον και στην συμπεριφορά. 
********
Aπο γελοιογραφική απομίμηση του Ανδρέα, τον οποίον μιμείται στη φωνη, τώρα το εμπαθές , μνησίκακο και αφάνταστα κομπλεξικό «πολιτικό βλαχάκι», προσπαθεί να μιμειθεί και τον Σαμαρά...!!!
********
«Γύμνια» πνευματική, πολιτική και αποκάλυψη ότι οι Τσιπροσυριζαίοι είναι «κατσαπλιάδες» του κερατά και κάνουν «πλιάτσικο» ακόμη και στα συνθήματα των άλλων κομμάτων και κυρίως του βασικού αντίπαλου της Ν.Δ., με  το κεντρικό πολιτικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας για τη «Νέα Ελλάδα».
********
Ε, ρε και γίνουν εξουσία τα «ταγάρια», τι «πλιάτσικο» έχει να γίνει στο Δημόσιο χρήμα…!!! 
             -----------------------------------

4 σχόλια:

  1. Imitasion, το τσιπράκι ούτε και σε ένα σύνθημα δεν μπορεί να είναι αυθεντικό.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγε να αλλάξει βρακι καθαρό γιατί το δικό του είναι χεσμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ. ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ EΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 7%. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://attikanea.blogspot.gr/2014/05/globallshare.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή