Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ και ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΛΟΡΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ…ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ…!!!

ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΗ «ΕΥΑΣ» ΣΤΟ… Playboy…!!! 

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι εγγονή του Ντούτσε και ανιψιά της Σοφίας Λόρεν επιστρέφει δριμύτερη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ηλικία 51 ετών. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις ερωτικές πόζες της στο Playboy με περιβολή Εύας; 
Ο Σίλβιο Μπελρουσκόνι που την έχει εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματός «Φόρτσα Ιτάλια» κάτι ήξερε. Η απλά ξεφύλλιζε το Playboy... 

Η Αλεσάντρα Μουσολίνι θεωρεί ότι η πιο όμορφη στιγμής της πολιτικής της καριέρας ήταν όταν εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής, γιατί όπως η ίδια είχε δηλώσει τότε, ύστερα από 50 χρόνια, το όνομα Μουσολίνι επέστρεψε στο ιταλικό κοινοβούλιο.
******** 
Μέντοράς της είναι ο πατέρας της, Ρομάνο γιατί, όπως η ίδια υποστηρίζει, ήταν ο άνθρωπος που την διαφώτισε για το έργο που άφησε πίσω του ο παππούς της και φασίστας Μπενίτο Μουσολίνι. 
********
Η Αλεσάντρα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά όταν η ίδια έκρινε ότι έπρεπε να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας της . 
********
Στους υποψήφιους του κόμματος του Καβαλιέρε «Φόρτσα Ιτάλια» το όνομα της είχε περίοπτη θέση όχι μόνο γιατί η Αλεσάντρα είναι μέλος της ιταλικής γερουσίας αλλά και λόγω του πρόσφατου ροζ σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγός της. 
********
Ο Μάουρο Φλοριάνι, υπενθυμίζουν τα μέσα ενημέρωσης, ενεπλάκη πρόσφατα σε έρευνα για σεξουαλικές επαφές με ανήλικες κοπέλες οι οποίες εκδίδονταν σε μεγαλοαστική περιοχή της Ρώμης. Ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι υπήρξαν «δυο μόνο συναντήσεις», αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε την ηλικία των κοριτσιών.
********
Πέραν του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγός της και του άστατου ερωτικού παρελθόντος της, η Αλεσάντρα είναι γνωστή και για την κοφτερή... γλώσσα της. 
********
Πέρυσι, τον Ιανουάριο , είχε γίνει σάλος στην Ιταλία όταν στην διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ένας Ιταλός δημοσιογράφος είπε για τον παππού της ότι δεν τρέφει σεβασμό στο πρόσωπό του. 
********
Η πρώτης της αντίδραση ήταν να πετάξει το μικρόφωνο και να εκστομίσει την ακόλουθη φράση προτού αποχωρήσει από το στούντιο: 
«Δεν μπορώ να μείνω εδώ να ακούω αυτό το αρχ…ι. Είσαι αρχ..ι»!
               -------------------------

3 σχόλια:

  1. Το κορίτσι είναι κόλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλουμε και την άλλη όψη του κορμιού,ρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι πριν από 31 χρόνια (Αύγουστος 1983). Έτσι λοιπόν για όσους ονειρεύονται, από όρεξη κολοκυθόπιτα. Ας κάνουν μιά αναζήτηση στο google να δουν πως είναι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή