Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ... ΤΣΙΠΡΑ...!!!

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Η... «ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ»...!!!

Σε θέματα στρατηγικής πολιτικής  είναι πέραν πάσης αμβιβολίας βέβαιον, ότι ο Σαμαράς δεν... «παίζεται»...!!!
Στη πλέον κατάλληλη στιγμή και πρίν την άφιξη της Τρόϊκας γιά έλεγχο στην Αθήνα, παρακάμπτει τους τροϊκανούς τεχνοκράτες και τις «διαπραγματεύσεις-ελέγχους»  με τους Υπουργούς, παίρνει  στους ώμους του την διαπραγμάτευση, την μετατρέπει σε πολιτική και προκαλεί συνάντηση με την Μέρκελ στο Βερολίνο. 

Γιά να βρείς λύση στο προβλημά σου, εφ' όσον έχεις δανειστεί και είσαι χρεοφειλέτης, ο μοναδικός τρόπος είναι να διαπραγματευετείς με τον δανειστή σου.
********
Ο Σαμαράς θέλει να δώσει οριστικό τέλος στο μνημόνιο και τις δυσμενείς παρενεργειές του, στην Ελληνική κοινωνία.
*********
 Βάζει λοιπόν στη Μέρκελ την υποχρέωση πού είχαν αναλάβει οι δανειστές, ότι θα γινόταν συζήτηση για την ρύθμιση του χρέους εφ' όσον η Ελλάδα παρουσίαζε ισοσκελισμένους προυπολογισμούς.
********
Με τις θυσίες όλωντων Ελλήνων η Κυβέρνηση Σαμαρά παρουσίασε όχι μόνο ισοσκελισμένους προυπολογισμούς αλλά και...πλεονάσματα...!!! 
********
Βγήκε στις αγορές γιά λεφτά και όλοι οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης την έχουν αναβαθμίσει..
*******
Ωρα να βγεί οριστικά και από το μνημόνιο.
*******
Έτσι ο Σαμαράς, θα μπορεί μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης, (παρά το γεγονός ότι η θητεία της Κυβέρνησης του λήγει την τετραετία) , να ισχυρισθεί ότι:
********
*---  Ναι, υποσχέθηκα να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα και τα κατάφερα.
*---Ναί, υποσχέθηκα να φύγουμε από το μνημόνιο και επίσης το κατάφερα. 
********
Γίνεται αυτόματα εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και μάλιστα σε ένα γειτονικό περιβάλον με αιματηρές συγκρούσεις και εμφύλιους πολέμους.
********
Απέναντί του ο Τσίπρας, με ένα πρόγραμμα παροχών άνευ προηγουμένου πού ξεπερνάει τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη με το «λεφτά υπάρχουν» πού εξήγγειλε στη ΔΕΘ, ενώ αυτοστιγμή, τα ίδια του τα στελέχη κοστολογούσαν τις παπάρες του, από 9,3 δις σε 11,3 , την άλλη μέρα το πρωϊ σε 14δις και το απόγευμα σε... 17δις...!!!
********
Απεναντί του το «πολιτικό βλαχάκι», πού στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει διαφορά 3,6 μονάδες, όσες ακριβώς και στις Ευρωεκλογές και μάλιστα μετά τον  ΕΝΦΙΑ και την καταιγίδα της επικοινωνιακής πολιτικής στην ΔΕΘ, όπως και την κακόγουστη επίσκεψη στον Πάπα, ό οποίος βέβαια δεν δέχθηκε να... φωτογραφηθεί μαζί του...!!!
********
«Ταβανιασμένο», το βλαχάκι στο 25% δεν μπορεί να πείσει τους Ελληνες ότι είναι Μεσίας, (δεν τον βοηθάει και το παρουσιαστικό του), παρά τις δημοσιογραφικές περιγραφές γιά το έσχατο σημείο της φτώχειας των δεινοπαθούντων Ελλήνων.
********  
Και γιά να μη παρεξηγούμεθα όταν μιλάμε για «βλαχάκι», ασφαλώς και δεν αναφερόμαστε στην καταγωγή.
*********
Υπάρχουν στη καταγωγή Βλάχοι πραγματικοί άρχοντες σε σχέσει με διάφορα κατσικαδερά που γεννήθηκαν στην Αθήνα.
********
Βλαχάκι, εννοούμε όσους το «έχουν» στο παρουσιαστικό τους και κυρίως στην συμπεριφορά τους και την νοοτροπία τους, όσους ζούσαν στο περιθώριο στο χωριό, στη γειτονιά τους και είναι τροφοδοτημένοι με κοινωνικό μίσος, όπως οι Κομμουνιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία.
********
Αυτοί  οι λεχρίτες είναι άκρως επικίνδυνοι γιά πολλούς λόγους.
********
*-- Άν τους δώσεις εξουσία, θα μοιάζουν με τις υπηρέτριες που πάνε για κανά χρόνο στο Λονδίνο σε σπίτια εφοπλιστών και επανέρχονται το καλοκαίρι στο Χωριό τους ξεχνώντας τα Ελληνικά και όσα θυμούνται τα επενδύουν με... Αγγλική προφορά...!!!
*-- Είναι οι αγράμματοι πού παίρνουν βαθμό Δεκανέα ή Λοχία στο Στρατό και βγάζουν τα κόμπλεξ τους σε όσους είναι εγράμματοι--Στρατιώτες, κανοντάς τους βασανιστήρια.
 ********
Τη Τρίτη ή θα επανέλθουμε στην Ελληνική κανονικότητα και λεβεντιά με τον Σαμαρά ή θα περάσουμε στο ασύνταχτο λεχριταριό της Αριστεράς με τούς κομισάριους (αντί γιά πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του 80) σε κάθε βήμα του Κρατικού μηχανισμού, μαζί με οικονομική εξαθλίωση και διεθνή απομόνωση γιά Εθνική καταστροφή, με...Τσίπρα...!!!
       ------------------------------  

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε δε πας να γαμηθεις μωρη πουστρα θανασακη...ετσι κ αλλιως θα συγκυβερνησετε ακριβως διοτι ειστε μουνοσκυλα επιβουλεις κ οι δυο....ΜΑΡΜΙΤΑ ΓΑΡ.....ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κακόμοιρα τα χρυσαυγητοαλητόσκυλα ακόμη και το μέρος των ομοφύλων τους, των Τσιπρσυριζαίων παίρνουν, για να βγάλουν το κοινωνικό τους μίσος --σαν γνήσιοι γεννίτσαροι-- εναντίον του Σαμαρά. Έχουν πάρει και την δημοσκοπική κατρακύλα και βλέπουν ότι δεν θα διοριστούν μόνιμοι δεκανείς στο στρατό, γιατί άλλη δουλειά δεν ξέρουν να κάνουν και τα δυστυχισμένα το μόνο που τους απομένει είναι να βρίζουν. Ξεμείνανε και απο αναβολικά και τα έχει βαρέσει η στέρηση στο κεφάλι. Πάνε η ασθένειά τους είναι αθεράπευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..ρε θα συγκυβερνησεις ρε λεμε ρε ΜΟΥΝΙ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟ....ερχεται με φορα η συγκυβερνηση ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ ΣΑΣ.ΗΔΗ Η ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.Η ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2015.ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΛΑ. ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξερω και γω εναν που βριζει.Οταν μπουρδουκλωνεται νευριαζει και λεει γαμω το κεφαλι μου μαλακα .Κανει και πολλα αλλα για τον κοσμο χωρις να ρωταει τον κοσμο.Κλεινει μαγαζια,παιρνει κινητα και ακινητα,σκοτωνει πολιτες νοικοκυραιους διχως να φαινεται αυτος.Αυτος απλα υπογραφει συμβολαια θανατου ψηφιζοντας νομους και βαζοντας υπογραφες.Τον λενε Σαμαρα ,οπως λεμε Σατανα,και εχει πολλους οπαδους του σκοτους που τον στηριζουν.Ειναι λυκοι ντυμενοι προβατα,και ζουν εις βαρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε, σας ακριβήνανε οι δικοί σας τα αναβολικά στα γυμναστήρια ή συλλάβανε και βάλανε στο Κορυδαλό τους προμηθευτές, παρέα με την αρχοντοπαρέα τους αρχηγούς σας και έχετε ξεμείνει και σας έχει βαρέσει στο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Aξιοτιμοs προεδροs τηs βουληs κ.Ευαγγελοs Μειμαρακηs εθεσε βετο για την προσκληση του προεδρου του Λ.Α.Ο.Σ.στο συνεδριο τηs ΝΔ!!!!!!!!Τετοιο κλασιμο τετοιο φτυσιμο τετοιο χεσιμο στην μπρωενδρασ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΙ ΧΕΣΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;χεχεχεχεχεχεχεχοχοχοχοχοχοχομπουαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ξεμεινεμένε απο αναβολικά ποιός χέστηκε γιά τον μπουχεσοπρόεδρο εκτός από εσένα που έχεις το στερητικό σύνδρομο των αναβολικών καί γράφεις αγράμματο υπανθρωπάκι άλλα αντ' άλλων; Τέτοια στέρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανοιχτός ακόμα και σε μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον κάτι τέτοιο υπαγορεύεται από τις ανάγκες της χώρας, εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με δηλώσεις του στον Real Fm 97,8.

    «Εάν χρειάζεται συνεργασία, θα συνεργαστείς ακόμη και με τον διάολο προκειμένου πραγματικά να βοηθήσεις τον τόπο… Εάν το καλό του τόπου το επέτασσε, ναι θα μπορούσε να υπάρξει ακόμη και αυτή η συνεργασία (με τον ΣΥΡΙΖΑ)», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ωστόσο πως θα πρέπει να υπάρξει μια συσπείρωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς.

    Συγκυβέρνηση Νέας-Δούλας – Τσύριζα: το τελευταίο “ξεβράκωμα” της Μεταπολίτευσης!…




    υ.γ.:φιλακια θανασακο!!!ου ου ου φατσου ου ου ουλεεεεες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ,ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ 10.11,ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ 9.15 ΚΑΙ ΣΤΟ 9.40 ΤΟΤΕ, Η ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ,ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ,ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή